خود رضا صادقی که نمیخواد آلبومش دیر بیاد..اون از خداشه زودتر بیاد که آهنگاش کهنه نشه...داره کارش رو بی ارزش میکنه ... اگه تا یک هفته ی دیگه نیاد من دانلود میکنم ( ! )
تقصیر شرکت ایران گامه....
خود رضا صادقی که نمیخواد آلبومش دیر بیاد..اون از خداشه زودتر بیاد که آهنگاش کهنه نشه...داره کارش رو بی ارزش میکنه ... اگه تا یک هفته ی دیگه نیاد من دانلود میکنم ( ! )
تقصیر شرکت ایران گامه....
شرمنده تاپيكو يكم منحرف كردم ...
اگه كسي آلبومو خريده بزاره واسه دانلود . اين چرندياتم بزارين كنار . مردم از اينجا دانلود نكنن از يه جا ديگه دانلود ميكنن .
اين حرفا واسه اون مغازه داريه كه وقتي ميريم ازش بخريم يكي از روش رايت ميزنه بهمون ميده ... اينجوري قانون كپي رايت رعايت ميشه ؟ هان ؟
من دانشجوي نيشابورم رفتم نمايندگي ايران گام ميگه بزارن رو اينترنت ما هم دانلود ميكنيم واستون رايت ميزنيم . اينجوري خوبه . رو سي دي خام رايت بشه پول ميره تو جيب رضا صادقي ؟
اون شهر هاي بزرگن كه جنس اصلو ميفروشن .
انقدر جو نگيرتوون فرهنگ سازي بايد از جايه ديگه بشه . چون اگه ما بخوايم اصلو بخريم هيچ وقت آلبوم دستمون نميرسه ....
الان تو کرمانشاه آلبوم اورجینال هر کی که بخوای پیدا میشه.
مثلا من آلبوم های سلام آخر, فصل تازه, یه شاخه نیلوفر, 14 و ..........
رو اورجینال تهیه کردم. بگردی هست.
بچه ها همه كه رمز شبو ديدين . نه ؟
به نظر شما چرا توي كيش نوازنده ها رفتن ؟ من كه نفهميدم !
راستي
كسي داره ؟!پيدا كردم ولي اوني نيست كه من مي خوام
يه جا توي رمز شب هست همينو ميخونه كه يه موتوري افتاده رو زمين رضا ميزنه بغل
هنوزم در پي اونممن اون آهنگ و مي خوام
كه اشكامو روي گونم
با اون دستاي پر مهرش
كنه پاك و بگه جونم
بگه جونم
نكن گريه منم اينجام
بزار دستاتو تو دستام
تو احساس منو ميخواي
منم اي واي تو رو ميخوام
ايني كه دان كردم ريتمش فرق داره !
اگه كسي داره بزارتش .
پليس امنيت برای سايتهایی که آلبومهای ما را برای دانلود میگذارند، پرونده تشکيل میدهد»
مدير «ايرانگام»، دربارهی مشکل دانلود و کپیرايت محصولات این شرکت گفت: «هماهنگیهای لازم با پلیس امنیت در رابطه با سایتهایی که محصولات ما را برای دانلود برروی اینترنت قرار میدهند انجام شده. درصورت قرار گرفتن این آلبومها بر روی سایتهای اینترنتی، پلیس امنیت آنها را فیلتر و برای مدیرانشان تشکیل پرونده خواهد داد. از آنجایی که ما دوست داریم با روشهای مسالمتآمیز با این دوستان برخورد کنیم، واحد اینترنتی شرکت ایرانگام هماهنگیهای لازم را با این دوستان انجام داده و شما به جای قرار گرفتن آلبومهای شرکت ایرانگام بر روی این وبسایتها و برای دانلود، شاهد تبلیغات و دموی آنها برروی این وبسایتها خواهید بود. در آخر از کلیه دوستانی که آلبومهای این شرکت را به صورت ارجينال تهیه میکنند صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم و از همه مخاطبان تقاضا دارم از موسیقی مجاز کشور حمایت کنند .
خوووويه ...
من اگه خريدم لينكشو ميزارم كه Meysam رو دستگير كنن
ديگه از شرهاين Aqua هم خلاص ميشيم .
العانه كه بياد پستمو پاك كنه ....
فکر نکنم بتونن جلوشو بگیرن !!
واسه آلبوم 88 بنیامینم همین حرفارو میزدن !![]()
این و خوب اومدی
منم میزارم تووبلاگم علیرضا شیرازی رو دستگیر کنن ،
ها ها
بلاخره مشخص نشد که دقیقا کی میاد ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)