خب ببینید شما سافاری رو ابتدا فول اسکرین کنید ! بعد زوم رو 100% بزارید ، مطمئن باشید همشو می بینید!
تازه گوگل کروم هم نسخه ی بتای خودشو واسه مک داده ! اونم بد نیست! اما به پای سافاری نمی رسه!
خب ببینید شما سافاری رو ابتدا فول اسکرین کنید ! بعد زوم رو 100% بزارید ، مطمئن باشید همشو می بینید!
تازه گوگل کروم هم نسخه ی بتای خودشو واسه مک داده ! اونم بد نیست! اما به پای سافاری نمی رسه!
اميد جان مك از لحاظ مالتي مديا چطوره ؟؟؟
اگر ميشه چند تا عكس از محيط مك بزار .مرسي دوست عزيز و فعال
آره منم دوست دارم بدونم چجوریه
ممنون میشیم
OK ، حتما اتفاقا تو فکر خودمم بود! تشکر از یادآوری !
تصاویر زیر رو از مک بوک پرو خودم گرفتم ، کانفیگ مک بوک پرو مورد تست رو در تصویر شماره ی (1) می بینیم!
(1) - تصویر شماره ی یک ، کانفیگ سیستم!
(2) - محیط دسک تاپ مک!
(3) - iTunes نرم افزار موسیقی اپل!
(4) - قسمتی از نرم افزار های من!
(5) - اینم یه چیزی تو مایه های مدیا سنتر ویندوز ! برای پخش موسیقی ، فیلم ، عکس ، دی وی دی و...!
(6) - اونایی که میگفتن ویندوز ، ویندوز ؛ تحویل بگیرید! با استفاده از نرم افزار vMware Fusion 3.0.1 شما به راحتی می تونید ویندوز و مک رو ادقام کنید! یعنی مثلا با اینترنت اکسپلور تو مک وبگردی کنید! (جالبه نه!)
(7) - نرم افزار تست ، محصول شرکت roxio برای رایت CD و DVD ، بصورت حرفه ای!
(8) - مایکرو سافت آفیس برای مک!
Last edited by Microsoft24; 15-01-2010 at 23:46.
واقعا ممنون اميد جان . مي دونم سر گذاشتن اين عكسها يه خورده اذيت شدي .خيلي خيلي محبت داري نسبت به سوالات دوستان . نمي دونم چطور ازت تشكر كنم ؟
مثل هميشه كامل و مفيد . يه سوال ؟ اين ويندوزي كه نصب كردي داخل همون مك نصب كردي يا جدا نصب كردي كه در هنگام بوت ميشه سيستم عاملو انتخاب كرد ؟؟
زماني كه مي خري درايور براي ويندوز داره يا بايد دانلود كني ؟؟
راستي تو كارتونش چي داره ؟؟ منظورم اينه كه پكش چي داره ؟ ميريم خريد سرمون كلاه نذارن ؟؟؟
با تشكر فراوان .
ممنون از این تصویر های اپل که گذاشتین آقا امید ..
راستش دیگه نمیتونم صبر کنم و مجبور شدم یکی از لنزهام رو فروختم تا برم مک بخرم ! آقا امید ازتون چند تا سوال دارم برای خرید که میخواستم اگه ممکنه جواب بدین و راهنماییم بکنین :
- من کلن تونستم 1.500 پول جور کنم . با این پول چه سیستمی میتونم بخرم که هم رده سیستم خودم باشه ؟
مال خودم سونی با 4 گیگ رم و هارد 320 و سی پی یو 2.66 و گرافیک 128 بود !
حالا اینی که میخوام بگیرم نمیگم همه چیزش تاپ باشه ولی اقلن در حد این باشه از نظر قدرتی . میتونم چیزی بخرم ؟
2 - نمیدونم میتونم مک بوک پرو بخرم یا نه ؟ راستش از مک بوک برای پلاستیکی بودنش خوشم نیومد با این پول میشه مک بوک پرو خرید ؟
3- در مورد اسکرین و وزنش . به نظر شما مک بوک پرو 15 اینچ میتونم بخرم ؟ و اونوقت وزنش در چه حدی هست ؟
4- موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کنم ؟ که یه وقت سرم کلاه نذارن ؟ من هیچ شناختی از مک ندارم میشه راهنماییم کنین در این زمینه ؟
5- چه سیستم عاملی باید روی اون نصب باشه ؟ یادمه یکبار در مورد اسنو گفتین و جاهای دیگه در مورد مک او اس 10 . فرق دارن با هم ؟ اگه مک باشه نمیشه اسنو ریخت ؟ قابل دانلود از اینرنت هست ؟ یا از فروشنده میشه گرفت ؟ خارج از کشور برم میتونم مجانی دریافتش کنم از نمایندگی مک در لندن ؟
برای ریختن ویندوز در کنارش , باید برنامه ای نصب کنم ؟ یا به محض اینکه آوردم خونه میتونم سی دی ویندوز رو بذارم و نصبش کنم ؟ پراتیشن خاصی نمیخواد ؟
آیا لازمه که از سیستم مک هم بک آپ گرفته بشه قبل از شروع ؟ یا سی دی برنامه ش همراهش هست ؟
دیگه نمیدونم چه چیزایی هست اگه بازم نکانی موقع خرید بود میشه راهنمایی بکنین ؟ من فردا یا پس فردا میرم برای خرید .. ممنو میشم ازتون
امید جان دمت گرم !
خیلی زحمت کشیدی . ممنون
کلی لذت بردم
محسن جان فیلم باز کردن جعبه Macbook تو اینترنت هست اگه بگردی حتماً تو یو تیوب پیدا می کنی.
توی جعبه اش یک عدد آداپتور AC برای اتصال دستگاه به پریز برق + یکی دوتا دفترچه بود + البته یک عدد Macbook Pro هم توش هست
اینا رو من تو فیلم دیدم.
خواهش می کنم دوست من ،
این ویندوز بصورت مجازی نصب شده! که همانطور که از تصویر پیداست یک ویندوز XP 32Bit هست! اما من یک سون 64bit هم توسط Boot Camp نصب کردم! که اون رو هم میشه با نرم افزار هایی مثل vMware Fusion و هم از طریق بوت انتخاب کرد!
برای بوت با ویندوز کافی است هنگام روشن شدن سیستم کلید option از روی کیبورد رو 3 ثانیه نگه دارید تا منوی بوت که مانند تصویر زیر هست ظاهر شود ، و خیلی راحت از مک به ویندوز و برعکس سوییچ کنید!
واگر نرم افزار هایی مثل vMware Fusion و Parallels Desktop' رو در مک نصب کنید می تونید با پار تیشن ویندوز تو مک بوت کنید ویا سیستم عامل هایی مثل لینوکس ، سولاریس ، فری بی اس دی رو بصورت مجازی نصب کنید!
در داخل کارتون ، مک بوک (یا مک بوک پرو) ، آداپتور ، سیم افزایش طول آداپتور ، یک دفتر چه ی راهنمای سیستم و یک دفتر چه ی راهنمای سیستم عامل مک ، و دو دی وی دی موجود می باشد ،
که دی وی دی شماره ی 1
و دی وی دی شماره ی 2
که دی وی دی شماره ی یک شامل سیستم عامل لئو پارد و یا اسنو لئو پارد + یک فولدر در داخل این دی وی دی با نام Boot Camp هست که یک فایل .exe داره ، این تمام درایور های ویندوزی شماست ، این رو که رو ویندوز نصب کنید ، تمام سخت افزار های شما توسط ویندوز شناسایی می شوند ، و حتی در ویندوز از طریق Apple Software Update می تونید درایور هاتو رو به روز کنید!
والبته یک موضوع رو فراموش نکنید ، که سیستم عامل مک احتیاجی به درایور نداره! یعنی شما یک دی وی دی Universal دارید ، که رو تمام سیستم های اپل مانند مک بوک ، مک بوک پرو ، مک مینی ، آی مک ، مک پرو می تونید نصبش کنید وتمام سخت افزار ها رو شناسایی کنید! (حتی درایور های Boot Camp در ویندوز!)
و دی وی دی شماره ی 2 که شمال نرم افزار iLife 09 هستش! که لایسنس اورجینال داره!
لینک های زیر تصاویر Unboxing سه مک بوک پرو به ترتیب 13" ، 15" و17" هستش ، از یک منبع کاملا مورد اطمینان!
مک بوک پرو 13" :
مک بوک پرو 15":کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مک بوک پرو 17":کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقایسه ی 3 مدل 13" و 15" و 17"!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
__________________________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر ،
M24
بله ، تو یو تیو ب هست ، اما شاید به علت ... بعضی دوستان نتونند یو تیوب رو باز کنند! بنابراین به نظر من عکس های پست قبل رو شما هم ببینید!
Last edited by mohsenfhm; 16-01-2010 at 15:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)