فکر کنم همه ماشین سواریا همینجوری باشن.(غیر burnout ,nfs most wanted )
فکر کنم همه ماشین سواریا همینجوری باشن.(غیر burnout ,nfs most wanted )
دوستان بازی برای من اجرا نمیشه خودم دانلود کردم 3.60 گیگ
ارور میده همون ارور معروف که گزینه don't send داره میده سیستم من هم نصبتا قوبه بازی رو تو xp نصب کردم
DirectX هم نصب کردم
کسی میتونه بگخ ممکنه اشکال از کجا باشه
با سلام
من اين بازي را نصب كردم ولي موقع اجرا اين ارور را ميده و اجرا نميشه.
( هيچ كركي همراه DVD بازي نداشت )
بره منم اینطوری شد . به خاطر ویندوزه یا ویندوزه دیگه ای نصب کن مثلا SP3 نصب کن یا روی سون یا ویستا بازی کن .
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
شما directx9 رو یه بار دیگه و کامل نصب کن باید مشکلت حل بشه .
دقیقآ تایید می کنم...واسه دایرکسه که این ارور رو میده
آخرین directx که برای june 2010 هست رو نصب کنید و فایل کرک رو هم با اصلی جایگزین کنید که تو اینترنت فراوونه
بالاخره این ریسینگ عالی رو هم تموم کردم(بخش مسابقات فصلیشو )
یه نقد کوتاه بنویسم در موردش حداقل جز کرک و مشکلات بازی یکم در مورد خود بازی هم صحبت بشه!!!:
1- 9/10 گرافیک : بسیار شبیه به BURNOUT :PARADISE .شما واقعا احساس می کنید داری د نسخه بهبود یافته بازی یاد شده رو انجام میدید .البته مشکل اینه از اون تخریب های زیبا هیچ خبری نیست . در کل بخش گرافیک بازی واقعا برای یک بازی ریسینگ ارکید عالیه و میشه براحتی نمره 10/9 رو به اون داد.
2-GAMEPLAY 10/10:شما فقط با 4 دکمه سر و کار دارید LT.RT .A و B که دکمه های A و B برای تخریب محیط به کار میره و برای روندن ماشین ها شما فقط نیاز به LT و RT دارین .از سختی های بازی های سبک شبیه سازی خبری نیست و هر بازیکنی میتونه طی مدت زمان خیلی کوتاه با بازی خو بگیره . این بخش GAMEPLAY بازی بنظر من یک شاهکار در زمینه بازی های ارکید هستش. شما هر چه در بازی جلو برین TRACK های بازی و ماشین ها ازاد میشن که باعث میشه شما به ادامه بازی تشویق بشین.
9/10 صدا و موزیک : من خیلی در بخش موزیک بازی ها وارد نیستم اما صدای ماشین ها زیبا و انفجار محیط ها عالی بودند.خوبی بازی اینه که شما میتونید موسیقی های مورد علاقه خودتونو در بازی گوش بدید
4 - داستان :----
در کل از بهترین ریسینگ های عمرم بود که حتما 12 SEASON اون رو دوباره از اول خواهم رفت.
Last edited by amin 2010; 23-07-2010 at 18:54.
هیچ راه دیگه ای نداره من فایلی که دانلود کردم حتی بعد از استخراج 3.6 گیگ بود اما بعضی سایتها لینک بازی رو 6 گیگ میزنن میخام بدونم چه چیز جانبی دیگه ای باید نصب کنم
ای بازی عالیه و حرف نداره
هوس کردم دوباره نصبش کنم تا آخرش برم..........![]()
منظورت اندازه بازی بعد از نصبه یا فقط extract ؟ به احتمال زیاد بازی ناقصه . بازی باید بعد از نصب 9 گیگ باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)