تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 39 اولاول ... 2733343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 387

نام تاپيک: هارد 1 ترابایت! مسئله این است : سیگیت یا مکستور یا وسترن دیجیتال

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام بازم من مزاحم شدم.بابا این دلارم که ما رو کشت.امروز رفتم برا خرید seagate backup plus 1 ترا رو میگه 330 تومن 500 گیگ رو میگه 205 تومن.من ترنسند رو 64 گرفتم!!!(اخه من همون موقع دی وی دی رام گرفتم 47 تومن الانم که نو گرفتم 74 تومن.به خاطر همین فک نمیکردم قیمتای هارد اینطوری باشه)
    در هر حال من یه ذره به اسمش شک کردم اخه بک اپ داره میگم شاید به کارم نیاد.الانم که رفتم میگه یه ترنسند جدید اومده از این بهتره قیمتشم بیشتره دکمه بک اپ هم داره ولی من زیاد به ترنسند اعتماد ندارم.نمی دونم گیج شدم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بازم من مزاحم شدم.بابا این دلارم که ما رو کشت.امروز رفتم برا خرید seagate backup plus 1 ترا رو میگه 330 تومن 500 گیگ رو میگه 205 تومن.من ترنسند رو 64 گرفتم!!!(اخه من همون موقع دی وی دی رام گرفتم 47 تومن الانم که نو گرفتم 74 تومن.به خاطر همین فک نمیکردم قیمتای هارد اینطوری باشه)
    در هر حال من یه ذره به اسمش شک کردم اخه بک اپ داره میگم شاید به کارم نیاد.الانم که رفتم میگه یه ترنسند جدید اومده از این بهتره قیمتشم بیشتره دکمه بک اپ هم داره ولی من زیاد به ترنسند اعتماد ندارم.نمی دونم گیج شدم
    seagate backup plus مثل بقیه هاردهای اکسترنال هست و نه تنها این مدل بلکه اکثر هاردهای اکسترنال نرم افزارهایی برای بکاپ گیری و restore کردن دارند . حتی اگر توسط کمپانی برنامه ای برای بکاپ گیری همراه هارد ارائه نشده باشه نرم افزارهای زیادی هم هست که عملیات بکاپ گیری را انجام بدن . گران بودن این هارد به خاطر قابلیت بکاپ گیری نیست اکثر هاردهای اکسترنال همین قیمت را دارند .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اگر خواستی پ.خ بزن یه جا معرفی کنم Backup Plus رو برو 302 تومن با گارانتی سازگار بخر البته قیمت امروز بود چند روز قبل 295 بود!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ممنون از همگی که کمک کردین.فقط یه سوال دیگه اگه 1 ترا بگیرم و 2 پارتش کنم بعد از مدتی مثلا مثه همین ترنسند که بدسکتوری گرفته بشه،هر دو قسمت خراب میشه؟منظورم اینه که وقتی دو قسمت می کنی انگار دو تا هارد جدا داری دیگه؟رو هم که اثر نمی ذارن؟
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از همگی که کمک کردین.فقط یه سوال دیگه اگه 1 ترا بگیرم و 2 پارتش کنم بعد از مدتی مثلا مثه همین ترنسند که بدسکتوری گرفته بشه،هر دو قسمت خراب میشه؟منظورم اینه که وقتی دو قسمت می کنی انگار دو تا هارد جدا داری دیگه؟رو هم که اثر نمی ذارن؟
    بازم ممنون
    بدسکتوری ممکنه در هر قسمتی ایجاد بشه . ممکنه سکتورهای ابتدایی هارد دچار بدسکتوری بشه یا ممکنه آخرین سکتورها دچار مشکل بشه .
    با توجه به موقعیت بدسکتوریها ممکنه اطلاعاتی که در پارتیشن اول قرار گرفته خراب بشه یا ممکنه اطلاعاتی که در آخرین پارتیشن هست خراب بشه ...

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

یک سوال داشتم از خدمتتون

بعد از اینکه مشکلی پیش آومد برای هارد سی گیت 500
    مجبورم یک هارده دیگه بخرم ولی گفتم چه بهتره یک هارده 2 ترابایت بخرم

ولی نمیدوم با این پولی که دارم 340000 هزار تومن سی گیت بخرم یا وسترن دیجیتال گرین !

راستش در مورده هارده خاویار بلک وسترن هم خیلی تعریف شنیدم ولی دیدم قیمتش برابره 2 ترابایته که شک افتاد به دلم !

از طرف دیگه تو همین فروم خوندم که سبز که هم سی گیت و هم وسترن دیجیتال این نسخه رو داره بهتره برای هارد دوم استفاده بشه چون هم سرعتش پایینه و ...

خب هر دوش 64 مگ بافر هستش ولی توی رید و رایت سی گیت ، دیدم متوجه شدم 2 ترابایتش 12 میلی ثانیه زمان خوندنشه که نسبت به 500 دوبرابر شده تغریبا

یعنی سرعت سیستم من پایین میاد حسابی ؟ آخه به نسبت سیستمم خوبه سرعتش چون رم 4 DDR3 هستش و ....

میشه راهنماییم کنید

پیشاپیش ممنونم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

یک سوال داشتم از خدمتتون

بعد از اینکه مشکلی پیش آومد برای هارد سی گیت 500
    مجبورم یک هارده دیگه بخرم ولی گفتم چه بهتره یک هارده 2 ترابایت بخرم

ولی نمیدوم با این پولی که دارم 340000 هزار تومن سی گیت بخرم یا وسترن دیجیتال گرین !

راستش در مورده هارده خاویار بلک وسترن هم خیلی تعریف شنیدم ولی دیدم قیمتش برابره 2 ترابایته که شک افتاد به دلم !

از طرف دیگه تو همین فروم خوندم که سبز که هم سی گیت و هم وسترن دیجیتال این نسخه رو داره بهتره برای هارد دوم استفاده بشه چون هم سرعتش پایینه و ...

خب هر دوش 64 مگ بافر هستش ولی توی رید و رایت سی گیت ، دیدم متوجه شدم 2 ترابایتش 12 میلی ثانیه زمان خوندنشه که نسبت به 500 دوبرابر شده تغریبا

یعنی سرعت سیستم من پایین میاد حسابی ؟ آخه به نسبت سیستمم خوبه سرعتش چون رم 4 DDR3 هستش و ....

میشه راهنماییم کنید

پیشاپیش ممنونم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال arazboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

سلام
    دوستان هارد 1 ترا پرتابل چی پیشنهاد میدید ؟
    از کسی شنیدم که این هاردها بعضی هاشن را میشود به جای هارد کامپیوتر استفاده کرد درست هست یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان هارد 1 ترا پرتابل چی پیشنهاد میدید ؟
    از کسی شنیدم که این هاردها بعضی هاشن را میشود به جای هارد کامپیوتر استفاده کرد درست هست یا نه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام هارد من سیگیت یک ترابایت با کد st31000524as هست یک مقدار صدای خرخر میده! نظرتون راجع بهش چطوره؟ هارد خوبیه؟ سرعتش نسبت به باراکودای 14 خیلی کمتره؟لطفا هرچه سریع تر جواب بدید!!!
    Last edited by Reza_tak84; 26-08-2013 at 23:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •