اون قسمت جمشید خیلی باحال بود...
من که خیلی حال کردم
همون قسمت مصاحبه مطبوعاتی بعد بازی...
که جواب خبرنگار رو داد بعد جمشید رو صدا کرد و طرف گرفت خبرنگار رو زد
البته کتک زدن رو نشون نداد فقط صداش اومد
پته کسیو نریخت رو اب فقط در یه برنامه یه فلش بک از کل اتفاقات فوتبال و برنامه 90 پارسال رو گذاشت هیچکیم از قلم ننداخت
به نظر من طنز واقعی باید همینجوری باشه...
امشب هم خیلی با حال و خنده دار بود! با توجه به محدودیت ها ، تقریبا خوب تونسته یه سری از واقعیت های فوتبال این مملکت رو از دریچهی طنز نشون بده ! زد و بندها ، رابطه ها ...
توی قسمت امشب یه تیکه هم به قلعه نویی انداخت ....
اونجایی که تو کنفرانس مطبوعاتی بعد از اینکه با خبرنگار درگیری لفظی پیدا کرد ، گفت : جمشید .
( جریان علی رو که به یاد دارید ؟؟؟)
امشب یه همه به حالی دادا ! قطبی - قلعه نوعی - فیروز کریمی - شاغلام - اکبر میثاقیان !
تیکه قلعه نو عی خیلی باهال بود ! قطبی هم باحال بود بازیکنا بعد گل نمیرفتن بغلش ! ( میرفتن بغل برزو ارجمند ( استیلی ))
من تیکه های اینارو فهمیدم ! شخص خاص دیگه ایی نبود !؟
من كه اصلاخندم نمي گيره .شايد يك لبخند كوچك.
به نظرم سال پيش بهتر بود چون شايد خيلي از مسائل را به زبان بي زبوني مي گفت اما امسال بيش تر احتياط كردن.
نمي شه حرف زد.نمي شه نفس كشيد و حتي نمي شه لبخند زد.![]()
طنز واقعی یعنی این
البته من اصلا نخندیدم!! ولی از این که اینقدر راحت پته ی خیلی رو آب که البته همه میدونستن ولی خودشون فکر میکردن هیشکی نمیدونه و سرشون رو مثل کبک کرده بودند تو برف ولی خوب گفت مهران مدیری خوب گفت.
طنزم یعنی همین که عیب یه ملت رو تو قالب خنده بگی(البته من به اون صورت خنده ای ندیدم)که مهران مدیری از عهده ی این یکی بر اومد
و حالا دوباره میبینیم که شکایات شروع شد
فعلا مطبوعاتی ها
تا ببینیم چی میشه
دقیقا خیلی هم جالب کار کردفقط در یه برنامه یه فلش بک از کل اتفاقات فوتبال و برنامه 90 پارسال رو گذاشت هیچکیم از قلم ننداخت
برزو ارجمند هم نشون داد که به هیچ وجه بازیگر طنز نیست
خدا به مهران مدیری صبر بده
به نظرم برزو ارجمند نباید تو این سریال بازی می کرد ! یه جورایی کلاس کار خودش و آورد پایین !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)