G72GX:
G73jh:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
G72GX:
G73jh:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گارانتی ویستا همون الماس قدیمه.بنابراین خیالتون راحت باشه![]()
كيفيت لپ تاپهاي ايسوس چطوره ؟ زود خراب نميشن؟ چون من موندم از چه برندي انتخاب كنم كه كيفيت خوبي داشته باشه البته به جز سوني كه همه ميدونند كيفيت خوبي داره ولي گرون هستند.
Last edited by behnammazi; 05-05-2010 at 23:40.
وای N61Jq رو از نزدیک دیدم عاشقش شدم ,زیاد بزرگ نبود فقط ترسم از وزنشه
1500 میداد با گارانتی ویستا و موس و کیف ASUS ,قیمتش خوبه یا نه ؟
آقا مال سازگار blueray نداره و هارد هم 500 گیگ. البته اون موقع که من رفتم هیچ کدومشون با blueray نداشتن. در ضمن هارد من هم 640 گیگه و رم رو واقعیت نمیدونم از کجا بفهمم چنده سرعتش! ولی رو هم جاش نوشته که N61JQ هستش نه PRO61JQ!
يكي جواب منم بده.
میدونمیکم اطلاعات دارم
ولی به نظرم full باشه
---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:53 AM ----------
راستی از نوتبوکت عکس بزاری با کیفش ممنون میشم
یه سوال دیگه 5730 تو چه حدیه با گرافیکای nvidia
چقدر از 5870 ضعیفتره؟
لطفاً اونایی که لپ تاپ پرو یا N61JQ خالی گرفتن مشخصه رم (1066 یا 1333 ) اشون و گارانتیشون رو بگن. من خودم هنوز گیج شدم در مورد فرق این دو تا و اون دوستی هم که اول از امرتات خرید اولش گفت N61JQ‐JX006V سفارش داده و حالا بهش pro64JQ-JX0287 تحویل دادن!![]()
تو nvidia در حد 8800 GTS !!! خوراک بازیه
این مدل با مدل 5650 تقریبا یکیه تنها تفاوتشون تو core clock
اینجا میتونید بنچمارک کارت گرافیک 5650 و تست بعضی از بازیها و فریمریتشون رو ببینید :
اینجام میتونید یه مقایسه ای با بقیه کارت گرافیک ها داشته باشید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا یه چیزی ، دیشب این بابائه به من گفت N61JQ با گارانتی ویستا دارم 1500 ،الان رفتم تو سایت ویستا دیدم این مدل رو اصلا نداره و N61VN داره ! قضیه چیه ؟؟
راستی نظرتون در مورد G51VX چیه ؟ قیمتش زیر 1300 بود اینجا !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)