تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 86 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 853

نام تاپيک: ***پروژه بازسازی کامارو 1970***

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دستت بیست سعید جان خسته نباشی عزیز .

2. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همه دوستان.

دوست عزیزم مرد خسته!!!کاملا حق با شماست..آن زمان کسی چندان از این ماشینها استقبال نمیکرد و هنوز خبری از پلاک ملی و کارت سوخت و..نبود ولی برعکس تصور همه این چیزها نه تنها باعث کنار رفتن این خودروها نشد بلکه طالبین آن را دوچندان کرد...
    احساسی که در طراحی این خودروها صرف شده خیلی دلپذیر است...این بدنه ها با آدم حرف میزنند!!اینها جواهرات زیبای آن دوران هستند که هرچه از عمرشان بگذرد بر ارزش آنها افزوده میشود..
    و بقول شما آدمهایی که صاحب این خودروها هستند اکثرا آدمهای خاصی هستند...باور کنید جز چند مورد در کل این 20 سالی که ماشین آمریکایی داشتم هیچ وقت ندیدم که یه آمریکایی سوار راه رو بر کسی ببنده یا ویراز بده و یا بخواد با هیبتش کسی رو اذیت بکنه..همیشه با یک حالت آرام و متین حرکت میکنندمثل پهلوانان و جوانمردها... و دلیلی برای اینجور کارهای سبک و بچه گانه نمی بینند چون هرچی از قدرت و کیفیت و زیبایی و..بخواهند در ذات و وجود آنها است و لازم نیست مثل این اسبابازیهای پلاستیکی جدید هر روز صد جور بزک کنند تا تحویل گرفته بشند...!!!

آقای حجازی خوشهالم که شیشه را پیدا کردید..امیدوارم زودتر پروزه به اتمام برسد.

داستان کاربراتور کامارو من کلی بالا پایین داشت!
    روز اول که گرفتم یه کاب 2 دهنه روش بود..مشکل این کابهای 2 دهنه از نظر من اینه که فقط سوخت پاش دارند و از سوزن خبری نیست.علت آنرا هم نتونستم بفهمم که چرا اینجوری طراحی شده؟
    این کاب 2دهنه ما بعد از هنر نمایی بسیاری از مکانیک نماها به وضعیت اسفباری رسیده بود که همون بهتر چیزی در موردش نگم!!!فقط اینو بگم که آخرین مکانیکی که اسم خودش رو تعمیر کار کاربراتور گذاشته بود با درل و مته افتاد به جونش!!!

خلاصه یه روز دیدم هزینه ای که برای این کاب خراب کردم از پول 2تا کاب نو بیشتر شده!!!!!!!!!
    اون موقع کاب نو آمریکایی اصل پیدا کردم که حدودا 150.000 قیمت داشت(سال 80) اما من دیگه کاب 4 دهنه دست دوم گذاشتم که لوازمش راحت پیدا میشد و البته مانیفولد هوا یا بقول مکانیکا سنگ موتور را هم عوض کردم تا بشه سوار کنم..
    اینو بشما بگم جناب حجازی شانس خوبی داری که توی اصفهان داری باز سازی میکنی..چون هم دیدم و هم شنیدم که مکانیک و خصوصا صافکار و نقاش واقعا استادی آنجا پیدا میشه کرد...
    توصیه من به شما اینه که اگر پیش یه کاربراتور ساز وارد و معروف بردید و جواب نگرفتیددیگه خرجش نکنید چون احتمالا آنقدر فرسوده شده که کاری از دست کسی بر نمیاد..در عوض یه کاب نو بخرید یا اگر دست دوم باشه به شرط کار و سالم بودن خصوصا اینکه ممکنه بدنه اینها بعد از سالها کار کردن تاب برداشته باشه و با واشر اضافه گذاشتن هم کاری از پیش نمیره....
    داشبورد را اگر ضرورتی نداره باز نکنید چون این قطعه بعلت سالها سرد و گرم شدن حالت ترد و شکننده پیدا میکنه و ممکنه توی باز و بسته کردنش بیشتر صدمه ببینه....در مورد عایق کف اتاق حتما به توصیه دوستان عمل کنید و روزی که سواری واقعی را از ماشین گرفتید لذت یه اتاق ساکت و نرم را تجربه میکنید!!
    در مورد خرید یه آمریکایی دیگه دارم یه مقداری حساب کتاب میکنم و منتظرم بعضی از مشکلات کوچیک زندگیم حل بشه تا ببینم چی میشه خرید..شاید یه کامارو یا پونتیاک..شایدهم فورد موستانگ!!

راستی تا حالا کسی از شما دیده یا شنیده که کسی از ebay.com برای ماشینش قطعه خریده باشه و به دستش برسه؟؟اگر بشه که خیلی عالیه چون فکر نکنم زیاد گرونتر از ایران بشه و البته جنس اصل و خوبی هم پیدا میشه کرد...بخصوص قطعات تزیینی و وسایل برقی کوچک...

اینجا رو امروز توی سرچ پیدا کردم...دوستانی که در تهران هستند تا حالا با آقای زادوریان ملاقات داشتند؟اگر کسی بتونه بره سراغش احتمالا یه منبع اطلاعات خوب پیدا کردیم...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم شما هم مثل من از دیدن این تصاویر لذت ببرید..
  4. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    مرسی سعید جان زحمت کشیدی.
    من فردا صبح بهش زنگ میزنم میگم که آشنام هستی.
    اگه بده که خیلی عالی میشه.
    راستی زه دور شیشه منظورم نبود.
    ببین چراغ 2 تیکه هست.
    1 تیکه اش خود چراغ
    یه تیکه ی دیگه قاب پشتش
    این به من گفت که من فقط به تو چراغ رو فروختم و قابش رو اگه میخوای 30 تومن دیگه باید بدی.
    اینطوری دبه کرد.
    زه های دور شیشه عقب و جلو رو میگه 60 تومن.
    خدا کنه فردا بده.
    راستی من چراغ سمت شاگرد رو دارم
    ببین اگه بازم دبه کرد بگو باشه چراغ کامل(شیشه و قابش)سمت راننده رو بده من راضیم.
    بازم مرسی سعید جان.

6. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام باورتون میشه این زهای دور شیشه رو که این بیانصاف میگه 60 تومن من همینجوری بخشیدم به یه نفر دیگه؟؟؟!!
    عجب دورانی بود..یادش به خیر..

8. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

باشه محمد جان.. سعی می کنم تا جایی که ممکنه ازش بگیرم ... آره چراغ سمت راننده رو کامل بگیرم بهتره.. حالا سعی می کنم هر چی می تونم بیشتر بگیرم.. با چونه و اینا..

من یه کمی سرم شلوغه امروز.. شرمنده دیر میام جواب میدم..

10. این کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    بله کاربراتور ماشین من هم دیگه فایده نداره.به خدا همین 1 ماه پیش 50 تومن خرجش کرم همون روز دوم دوباره خراب شد.البته کارب رو باز کردم دادم تعمیرکار.
    منظورم اینه که رو کار کارب رو تنظیم نکرد.
    ====
    در مورد اینم که میگین ماشین آمریکایی با وقار و متین حرکت میکنه واقعآ قبول دارم.
    اون روزی که ایمپالا رو خریدیم من و بابام با یه پراید رفتیم دمه خانه ی صاحبش.ماشین رو که خریدیم بابام گفت من با ایمپالا میام تو با پراید پشت من بیا.منم گفتم باشه.
    موقعی که پشت ایمپالا بودم و راه افتادیم دیدم عجب ابهتی داره از عقب چقدر سنگین راه میره تو دست انداز چقدر قشنگ ماشی بالا پایین میره.خلاصه خیلی قشنگ راه میرفت.
    ====
    بله توی اصفهان مکانیک و صافکار نقاش خیلی هست البته فی هم بالاست.
    ====
    از ebay فکر نکنم بشه خرید کرد چون ایران تحریمه فکر نکنم بشه.
    ====
    دوباره امروز این اوراقیه داره لجبازی میکنه من میدونم برای چی اینطوری میکنه برای اینکه ازش تخفیف گرفتم.
    ====
    راستی جناب camaro lt شتاب ماشینتون چطور بود ازش راضی بودید؟
    ====
    سعید جان بزار بعد از افطار بهش زنگ میزنم هماهنگی میکنم.فکر کنم یه 30-40 تومن دیگه میخواد بگیره ازمون.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Camaro LT جان ما و دوستان واقعا لذت می بریم مطالب شما رو می خونیم..

=======

سلام.
    در مورد اینم که میگین ماشین آمریکایی با وقار و متین حرکت میکنه واقعآ قبول دارم.
    اون روزی که ایمپالا رو خریدیم من و بابام با یه پراید رفتیم دمه خانه ی صاحبش.ماشین رو که خریدیم بابام گفت من با ایمپالا میام تو با پراید پشت من بیا.منم گفتم باشه.
    موقعی که پشت ایمپالا بودم و راه افتادیم دیدم عجب ابهتی داره از عقب چقدر سنگین راه میره تو دست انداز چقدر قشنگ ماشی بالا پایین میره.خلاصه خیلی قشنگ راه میرفت.

====
    سعید جان بزار بعد از افطار بهش زنگ میزنم هماهنگی میکنم.فکر کنم یه 30-40 تومن دیگه میخواد بگیره ازمون.
    دمت گرم که گل گفتی... مخصوصا اون صدای بیل بیل اگزوز ماشین هم نشان از حرکت خرامیده ماشین میده...

======

باشه محمد جان.. خبری شد بهم بگو
    Last edited by mard_khasteh; 30-08-2009 at 15:27.

13. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بچه ها امشب اگه تونستم یه کلیپ از روشن شدن کامارو براتون میزارم.
    سعید بیل بیل نه وول وول!!

15. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

بذار....منتظریم
    فقط یه جا آپ کن راحت دانلود بشه....

17. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها امشب اگه تونستم یه کلیپ از روشن شدن کامارو براتون میزارم.
    سعید بیل بیل نه وول وول!!

دمت گرم... همـــــــــینه بذار صدا رو ملت زندگی کنن...

19. 3 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •