این بازی کی برای pc میاد ؟
این بازی کی برای pc میاد ؟
اگر خدا بخواد و ياري كنه هيچوقت !
قبول دارم یه سری بازیها مخصوص کنسول ها هستن و برای کامپیوتر نمیشه اونارو ساخت ولی کلا EA یه چیزیش میشه آخه برای چی اولش میگه ساخته میشه بعدش کنسل می کنه.کلا یکمی EA کرم دارهاگر خدا بخواد و ياري كنه هيچوقت !
من فقط داستان بازی برام جالب هستش چون کتاب کمدی الهی رو خیلی دوست دارم.
منم تنها جذابيت بازي برام داستانش بود . بقيه چيزاش معمولي بود برام .
دوستان من یک جای بازی گیر کردم .
17 درصد از بازی را رد کردم و خدودا یک ساعت گذشته .
اونجا که یک زنی روی صندلی نشسته و وقتی ما رو میبینه به وسیله طبقاتی که گرد هستند به بالا منقل میشه .
حالا من جایی هستم که روبروم یکی از همین صفحات گرد هست و سمت چپ یک اهرم . اهرم را که میکشم صفحه کمی بالا میاد و اهرم راستی را که میکشم صفحه یا اون طبقه کلا میره بالا .
حالا چی کار کنم ؟
شما اون ستونو بکش بیرون بعد برو پایین اهرم رو بکش و میبینی که آسانسور گیر میکنه .
حالا برو بالا اون یکی اهرو رو بکش و زود بپر روی آسانسور تا بری بالا .
به تمام دوستداران سبک gow توصیه میکنم حتما این بازی بسیار زیبا و تاثیر گذار رو امتحان بکنن و زیاد به این امتیازات که بعضی سایتا به این بازی زیبا دادن توجه نکن خداییش انصاف نیست.حداقل امتیاز 8.5![]()
خدا رو شکر بالاخره بازی تمام شد.
اینجوری که آخر بازی نشون داد بازی نسخه بعدی در بهشت داره امیدوارم مثل این نسخه باشه اما با آپدیت برای اسلحه دانته!!!!!!!!!
من عاشق صداگذاری این بازی هستم واقعا در نوع خودش یه شاهکاره ! حس واقعی جهنم و غذاب رو به آدم دست میده. پیشنهاد من اینه که با صدای بالا بازی کنید.
بعد از اتمام ابر شاهکار darksiders و بعد از 4 روزی که منتظر رسیدن هارد از تهران بودم امروز یک ضرب 5 ساعت از این بازی رو هم بازی کردم
خداییش وقتی تنها باشی و درگیر بازی بشی اصلا نمیفهمی کی زمان میگذره مخصوصا وقتی بازی هم فوق العاده باشه
این بازی هم خیلی خوش ساخته و درسته نمیتونه با god of war رقابت کنه و ادعایی هم ندار چون sony کجا visceral games کجا
ولی خیلی هم از اون کمتر نیست
گرافیک خیلی عالی کار شده و هیجان و تنوع combo ها و gameplay هم خیلی خوبه
من از hard رفتم دهن مهن نموند برام تا این boss که اسمش antony بود رو بزنم به خصوص این که اون bitch هم از اون پست کمکش میکرد
کلا بازی هایی که با جلو رفتن ability ها ی جدید میدن و combo های جدید باز میشه رو خیلی علاقه دارم چون همه چیز از اول رو نمیشه و تکراری نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)