تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 97 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام mehdi.sasa
    اول از همه باید بگم متاسفم که به خاطر این مشکل خیلی از موقعیت های زندگیتو از دست دادی و کاملا باهات هم ذات پنداری میکنم. مطمئن باش توی این دنیا یک عدالت خاصی برقراره که نمیذاره حق هیچکس پایمال بشه و اگه میبینی دنیا فعلا به کام ما نیست مطمئن باش یک روز ورق رو به نفع ما برمیگردونه. اینم بگم خیلی ها هستن که مشکلشون از ما به مراتب بدتره و محتاج دیگرانن. پس باید خدا رو شکر کرد.
    طبق قوانین فیزیک واسه هر چیزی که تو دنیا وجود داره ضدش هم وجود داره فقط باید گشت و پیداش کرد.
    قرص لاکتول و ماست سین بیوتیک هردو شون عالین ولی باید مداوم مصرف بشن، برعکس داروهای دیگه هیچ نوع عوارض جانبی ندارن. حتی با پزشک هایی که صحبت کردم گفتن که اگه همیشه بخوری خیلی هم بهتره و نه فقط واسه ما بلکه واسه همه مردم خوبه و شاخص های سلامت جامعه رو بالاتر میبره. حالا اگه دوس نداری قرصشو بخوری ماستشو حتما بخور چون علاوه بر اینا بدون لاکتوز هم هست. منکه الان نزدیک 2 ماهه دارم مصرف میکنم اثرش هنوز به قوت خودش باقیه. ولی همونطور که قبلا گفتم در مقابل استرس کارایی نداره. سعی کن هرطور میتونی استرستو کم کنی.
    اول اینارو مصرف کن اگه دیدی تاثیر نداره بعد برو سراغ آنتی بیوتیک ها، ضمنا دکتر بهم گفت یک آنتی بیوتیک خیلی قوی به اسم ریفاکسیمین جدیدا وارد بازار شده که تاثیرش از مترونیدازول خیلی بیشتره و ماندگاریش هم توی روده طولانی تره اما توی ایران خیلی سخت گیر میاد و قیمتش هم خیلی گرونه.
    ضمنا سعی کن همیشه تو غذات زیره سیاه بریزی چون تاثیرش نسبتا خوبه.
    واسه استرستم پیشنهاد میکنم پیش یه متخصص اعصاب داخلی بری.
    سلام mehdi.sasa
    اول از همه باید بگم متاسفم که به خاطر این مشکل خیلی از موقعیت های زندگیتو از دست دادی و کاملا باهات هم ذات پنداری میکنم. مطمئن باش توی این دنیا یک عدالت خاصی برقراره که نمیذاره حق هیچکس پایمال بشه و اگه میبینی دنیا فعلا به کام ما نیست مطمئن باش یک روز ورق رو به نفع ما برمیگردونه. اینم بگم خیلی ها هستن که مشکلشون از ما به مراتب بدتره و محتاج دیگرانن. پس باید خدا رو شکر کرد.
    طبق قوانین فیزیک واسه هر چیزی که تو دنیا وجود داره ضدش هم وجود داره فقط باید گشت و پیداش کرد.
    قرص لاکتول و ماست سین بیوتیک هردو شون عالین ولی باید مداوم مصرف بشن، برعکس داروهای دیگه هیچ نوع عوارض جانبی ندارن. حتی با پزشک هایی که صحبت کردم گفتن که اگه همیشه بخوری خیلی هم بهتره و نه فقط واسه ما بلکه واسه همه مردم خوبه و شاخص های سلامت جامعه رو بالاتر میبره. حالا اگه دوس نداری قرصشو بخوری ماستشو حتما بخور چون علاوه بر اینا بدون لاکتوز هم هست. منکه الان نزدیک 2 ماهه دارم مصرف میکنم اثرش هنوز به قوت خودش باقیه. ولی همونطور که قبلا گفتم در مقابل استرس کارایی نداره. سعی کن هرطور میتونی استرستو کم کنی.
    اول اینارو مصرف کن اگه دیدی تاثیر نداره بعد برو سراغ آنتی بیوتیک ها، ضمنا دکتر بهم گفت یک آنتی بیوتیک خیلی قوی به اسم ریفاکسیمین جدیدا وارد بازار شده که تاثیرش از مترونیدازول خیلی بیشتره و ماندگاریش هم توی روده طولانی تره اما توی ایران خیلی سخت گیر میاد و قیمتش هم خیلی گرونه.
    ضمنا سعی کن همیشه تو غذات زیره سیاه بریزی چون تاثیرش نسبتا خوبه.
    واسه استرستم پیشنهاد میکنم پیش یه متخصص اعصاب داخلی بری.
    سلام دوست عزیزم
    ممنونم بابت راهنماییهاتون. همین که این تاپیک هست و اینجا میتونیم مشکلاتمون را بگیم و دنیبال راه حل باشیم و مهمتر از همه در کنار دوستان خوبی مثل شما هستم خودش کمک بزرگیه.
    خدا کنه اینطور که فرمودین باشه و بالاخره یک روز هم دنیا به کام ما باشه بعضی وقتها واقعا صبرم تمام میشه و خسته میشم اما هیچوقت امیدم را از دست نمیدم چون خدا اگه بیماری میده شفاش هم دست خودشه.
    شما ماستی که مصرف میکنید روزانه چند وعده مصرف میکنید؟ یعنی 2 وعده همراه نهار و شام؟؟
    اینکه فرمودین با خوردن این ماست یا قرص ها اثرش باقی مونده میخواستم بدونم آیا شما انشاا... کاملا خوب شدین با این ماست؟ یعنی دیگه مشکل سر وصدای معده ندارین یا بهتر شدین؟؟
    طریقه مصرف قرص های لاکتول هم اگه بفرمایید ممنون میشم یعنی به همراه غذا یا... روزانه چند عدد؟
    شما برای استرستون چه قرصی را مصرف کردین دوست من؟ آیا جواب داده؟
    ممنون میشم سوالاتم را جواب بدین هرچند تعدادشون زیاد شد. شرمنده دوست عزیز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه،دوست شما فقط برای مشکل سرو صدای شکمش طب سوزنی انجام داده؟میشه یکم بیشتر توضیح بدید،من منتظر پاسخ شما هستم دوست عزیز.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام خدمت دوست عزیز
    واقعا جای تاسف داره آدم کار به این خوبی داشته باشه وفقط به خاطر این مشکل نتونه سر کار بره.
    راسنی اگه مشکلت ورم معده است که من توی یه سایت -تبیان -خوندم که علت ورم معده یا عفونت هلیکوباکتری است یا چندتاچیز دیگه است که اگه مال تو عفونتی نباشه باید درمان دیگه رو امتحان کنی.در کل روش مصرف این دوتا قرص که گفتم به این صورته که 10روز اول قرص مترو روهر 6ساعت وبیسموت رو هر 8ساعت مصرف میکنی بعد 10روز نا1ماه متر ورو شبا بعد شام وبیسموت رو بعد ناهار مصرف میکنی.البته به قول pegasusاینا ضرر داره و اگه میخوای قرص لاکتول یا ماست سین بیوتیک ر ومصرف کن.راستی یه سوال داشتم چطور میگی که فقط مشکلت مربوط به شب خواستگاریه ایشاالله اگه به عقد برسه توی عقد میخوای چی کار کنی؟وقتی میخوای با همسرت اینور اونور بری چی؟....
    چه میشه کرد جز شکر خدا
    من آندوسکوپی که انجام دادم گفت عفونتی نداری!!! اما یکسری قرص از جمله پنتوپرازول 40 بهم داد که صبح ها مصرف میکنم و یکسری هم قبل از غذا اما مشکل ورم معده را اصلا حل نکرده!!
    ممنون بابت دستور مصرف قرص ها. اگه میشه بفرمایید ولی من درست متوجه نشدم باید چطوری مصرف کنم ببخشیدا. بهد از 10 روز روزانه چند تا بخورم یعنی روزی 1 عدد میشه؟
    در مورد سوال شما هم عرض کنم شما درست میگین اون ها هم خودش یه مشکل جدیده اما شما وقتی یه مهمونی باشی میتونی به بهانه ای بلند بشی بیرون بری و دوباره برگردی اما به نظرتون در جلسه خواستگاری میشه همچین کاری کرد؟! من بیشتر مشکلم همون موقع است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوست عزیز،به نظر من شما برای مجلس خواستگاری بهتر است که از چند روز قبل اصلا غذاهای نفاخ و سرخ کردنی نخوردید،فقط غذاهای سبک بخورید،روز خواستگاری هم بهتر است شکمتون پر نباشه یعنی سعی کنید که دفع اجابت بکنید،
    به نظر من حتما پیش یه روانشناس خوب برید و مشکلتون رو بهش بگید، حتما یه قرص آرامبخش خوب بهتون میده،که استفاده اون خیلی موثر است که روز خواستگاری بدون استرس باشید.در روز از عرق نعنا و نبات هم استفاده کنید.

5. این کاربر از آشا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوست عزیز،به نظر من شما برای مجلس خواستگاری بهتر است که از چند روز قبل اصلا غذاهای نفاخ و سرخ کردنی نخوردید،فقط غذاهای سبک بخورید،روز خواستگاری هم بهتر است شکمتون پر نباشه یعنی سعی کنید که دفع اجابت بکنید،
    به نظر من حتما پیش یه روانشناس خوب برید و مشکلتون رو بهش بگید، حتما یه قرص آرامبخش خوب بهتون میده،که استفاده اون خیلی موثر است که روز خواستگاری بدون استرس باشید.در روز از عرق نعنا و نبات هم استفاده کنید.
    دوست خوبم آشا جان ممنونم از بابت راهنماییتون
    من 15-16 ساله این بیماری را دارم و همانطور که شما هم الان متوجه شدین این بیماری 70-80 درصدش به استرس و اضطراب بستگی داره. من بعضی اوقات بهترین رژیم را میگیریم کوچکترین غذایی که ضرر داره را نمیخورم اما وقتی دچار استرس میشم حالم از همیشه بدتر میشه!!
    کنترل اعصاب و نداشتن استرس بهترین کاری هست که ماها باید انجام بدیم. امیدوارم مشکل همه دوستان عزیز زودتر بر طرف بشه و انشاا... زودتر درمان قطعی برای این موضوع پیدا بشه.
    بازم ممنون عزیز

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض امیدی هست

سلام دوستان
    من داشتم دنبال راهی برای این مشکلم میگشم که اتفاقی این تاپیک را دیدم!
    من هم مشکل شما عزیزان را دارم. در حدود 15-16 ساله که این بیماری با من هست. الان 29 سالمه یعنی این بیماری تمام نوجوانی و جوانی من را تباه کرد!!! خیلی جاها آبروی من را برد. خیلی از موقعیت های خوب زندگیم را به خاطر این بیماری از دست دادم. با هزار بدبختی کاردانی را گرفتم نمیتونستم سر کلاس ها حاضر بشم. سر کلاس به جای توجه به درس باید حواسم به این بود که نکنه دلم صدایی بده.... نتونستم ادامه تحصیل بدم در شرایطی که کارشناسی قبول شدم اما این کابوس همه چیزم را گرفت و.... کارم را از دست دادم. حتی از خجالت اینکه دوستام و آشنایان از مشکلم خبردار نشن اکثر جاها حضور نداشتم و...... بگذریم میدونم خیلی از شما هم مشکل من را داشتین.

همه ما میدونیم 70% این موضوع بر میگرده به استرس یعنی برای بنده که اینطوره. من وقتی خودم هستم و خودم شاید 1-2 بار در روز این اتفاق برام بیوفته اما اگه در جمع باشم اونم جایی خلوت.......وای به حالم.
    بنده چنیدین ساله که لبنیات را از رژیم غذاییم حذف کردم به خصوص شیر و به جای شیر بعضی اوقات ماست میخورم چون ماست خیلی کمتر اذیتم میکنه. شیر بدون لاکتوز هم که 2-3 ساله آمده اونم بد نیست.
    دکتر هم رفتم. طب سنتی هم انجام دادم. رژیم غذایی هم دارم و.... اما همچنان این بیماری دست بردار نیست.
    من همه جوره با این مشکلم کنار آمدم یعنی جایی که خلوت بود نرفتم مهمونی کمتر رفتم. مسافرت دانشگاه درس..... اما مشکل من یه چیزه دیگست. من میخوام ازدواج کنم و تا 3-4 ماه آینده باید برم خواستگاری. اینکه در جلسه خواستگاری با اون همه استرس و مکانی خلوت و بی صدا چه اتفاقی میافته خواب شب را ازم گرفته....
    سلام، دوست عزیز باید قبول کنی که مشکل شما چیزی نیست که با یه قرص حل بشه،مشکل شما و من و بسیاری از افراد از قبیل ما چیزی نیست جز روده تحریک پذیر اما این به این معنی نیست که درمانی نداره.
    افرادی مثل ما چه دلمون بخواد چه دلمون نخواد مجبوریم بعضی از غذاها (مثل غذاهای چرب) رو نخوریم و هر روز هم ورزش کنیم چون روده های ما تنبله پس باید با این کارمون کمکش کنیم من خودم با همین روش درمان شدم.
    اگه خیلی استرس دارید (که کاملا هم طبیعیه) پیش روانپزشک برید و مشکلتون رو بگید مطمئن بشید بعد از جلسه چنان احساس شادابی میکنید که حاظرید مستقیم برید خواستگاری
    در ضمن شما تنها کسی نبودی که این بیماری فرصت های زیادی رو ازتون گرفته اما با رژیمی درست و به خصوص ورزش کردن انشاالله خوب می شید و خبر خوب شدنتون رو همینجا به هممون می گید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون که به یاد ما هستید. راستش همیشه بحث رو دنبال میکنم. فعلا دارم روی یه روش عجیب دیگه کار میکنم، پایه اصلیش هم استرس هستش، تا حالا که خیلی خوب نتیجه داده ولی این دفه نمیخام زود نتیجه گیری کنم و هرچی شد بیام اینجا بگم. این روش خیلی بیضرر هستش ولی یکم دیر جواب میده. امیدوارم علت اصلیش رو پیدا کرده باشم.
    میشه بیشتر توضیح بدی؟راستی تو که خوب شدی چطور میخوای امتحانش کنی به ما بگو امتحان میکنیم.بازم ممنون که هنوز پیگیر هستی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

چه میشه کرد جز شکر خدا
    من آندوسکوپی که انجام دادم گفت عفونتی نداری!!! اما یکسری قرص از جمله پنتوپرازول 40 بهم داد که صبح ها مصرف میکنم و یکسری هم قبل از غذا اما مشکل ورم معده را اصلا حل نکرده!!
    ممنون بابت دستور مصرف قرص ها. اگه میشه بفرمایید ولی من درست متوجه نشدم باید چطوری مصرف کنم ببخشیدا. بهد از 10 روز روزانه چند تا بخورم یعنی روزی 1 عدد میشه؟
    در مورد سوال شما هم عرض کنم شما درست میگین اون ها هم خودش یه مشکل جدیده اما شما وقتی یه مهمونی باشی میتونی به بهانه ای بلند بشی بیرون بری و دوباره برگردی اما به نظرتون در جلسه خواستگاری میشه همچین کاری کرد؟! من بیشتر مشکلم همون موقع است
    آره منظورم روزی یه دونه از دوتا قرص.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان،راستش من هنوز نظرم به رعایت کردن رژیم غذایی و یک مدت مصرف قرص های آرامبخش است،چون خیلی تاثیرش رو دیدم.mehfarj
    میشه در مورد طب سوزنی که دوستتون رفتند بیشتر توضیح بدید و ازشون بپرسید که کدوم قسمت از بدنشون رو
    سوزن میزنند،خیلی ممنون میشم اگه در مورد این مساله پاسخ بدید.
    سلام آشا
    باید بگم که این دوستم که شروع به دوره طب سوزنی کرده مهم ترین مشکلش همین سروصدای شکمه که داره واصلی ترین دلیلش هم همین بوده.
    واین که نظر خودش رو میزام ببینید:
    من تا الان سه جلسه (از10جلسه)که میرم طب سوزنی پیش دکتر علیرضا دانشور قبلا دکتر عمومی بوده وبعد طب سنتی خونده
    وکار کرده والان چند ساله که طب سوزنی رفته یادگرفته وداره کار میکنه .
    اما از علایمش رو ی خودم .من ای بی از نوع اسهال ویبوسته ومیدونین چند سال زیاده که گیرم باهاش کاملا بدون هیچ
    حاشیه ای برای دکتر علایممو توضیح دادم وبسیار خوب گوش داده وخوب داره کار میکنه این سوزنا درنقاطه خاصی از بدن فرو
    میره خب کمی درد داره فقط موقع زدن البته این دوسری که تو سرم هم سوزن وارد میکنه .
    من تا اندازه زیادی باید بگم نفخم کم شده واشتها زیاد شده نمیدونم چرا کلا میخورم واحساس میکنم کمی دستگاه گوارشم
    بچه مثبت شده موقع هضم غذا گیر نمیکنه.
    اسهالم کم شده به نسبت ولی نه کامل ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان داشتم در مورد قرص لاکتول توی نت تحقیق میکردم که دیدم گروه متخصصین گوارش بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تحقیق یک ساله رو شروع کردن که به بررسی تاثیر قرص لاکتول روی بیماران سندرم روده تحریک پذیره وتا الان 6ماهاز تحقیقشون مونده.
    راستی توی این تحقیق قراره بیمارای سندرم روده تحریک پزیر به مدت دوماه روزی 2عدداز این قرص مصرف کنن .دوستان اگه کسی اهل کرمانشاهه میتونه به سرپرست این تحقیق که خیلی هم روی این بیماری کار کرده مراجعه کنه:دکتر علی اصغر کشاورز.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •