تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 177 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1763

نام تاپيک: Need for Speed: Shift

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با احترام!
    در موردش بحث شده که شده! به ما چه که بحث شده!
    اگه یه بازی بد باشه و تایپیک هم داشته باشه,نمیان که پاچه خواری بازی رو بکنن! مییان در مورد بد و خوبی بازی و همینطور راهنمایی بازی صحبت میکنن!
    بابا حالا بازی که منتشر نشده شما از کجا می دونی قراره بد باشهاگه منظورتون بازی های قبلی nfs هست خوب باید توی تاپیک خودش بحث کنید . فعلا منتظر بازی هستیم بذارین بیاد بعد محاکمه اش کنید. تازه انگاری بازی این دفعه خوب از آب در میاد عکس ماشین ها که خیلی ناب بود

2. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

نه بابا
    مي كنه تو جيب من پس
    شما يه تريلر از اون شيفت ببين كه لامبورگيني روونتون رو توش گذاشته بود
    هيچ كم و كسري از گران توريسمو پورولگ يا ريدج ريسر 7 نداشت
    اونقدرها نبود كه گران توريسمو اينو بكنه تو جيبش
    من كسي هستم كه به اينجا خيلي اهميت ميدم اما به نظر من و خيلي هاي ديگه حتي كارشناسان بررسي بازي هاي IGN و خيلي جاهاي ديگه شيفت حريف خوبي براي گران توريسمو خواهد بود بدون شك
    EA براي اين بازي كلا مجموعه و كاركنان قبليشو اخراج كرد
    نمي دونم ميدوني اينو يا نه و شروع كرد به ساختن چيزي كه همه رو ميخكوب بكنه
    در اينكه گران توريسمو يكي از بهترين هاست شكي نيست اما در اينكه شيفت يكي از بهترين رقباي گران توريسمو هم خواهد بود شكي نيست

موفق باشيد
    والا این کلمه یکم برام خنده دار بود!
    چون تویه پیش نمایش قبلی ای که گزاشته بود این بازی اولا با Forza اتوموبیلاشو مقایسه کرده بود که گفته بود اصلا حس اتوموبیل رانی مثل واقعیت رو نمی ده و نوشته بود حتی خیلی کم تر از Forza !
    این بازی رو با Dirt و Grid مقایسه کرده بود که گفت مسلما از اون بهتره!
    اما جالب اینجا بود که گفت در مقایسه با Forza 2 نمی تونه احساس اون رو به شما منتقل کنه!
    مطمئنن این بازی با این برند هایی که توش داره از هیچ نظر نمی تونه به GT 5 ، FM3 برسه! ( طبق گفته هایه IGN ) امید این بازی این هستش که تویه نسخه ی PC گل بکاره!
    پس لطفا دیگه این بحث مقایسه رو تموم کنید! ( پرو استریت هم دیدم چقدر تبلیغ کردند )

4. 3 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

14

چرا کاور بازی اینقدر ایتدایی و کم جزئیات هست؟

6. 2 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

این کاور تایید شده ؟ قشنگه که :d , اتفاقآ خیلی باحاله دی:

8. 2 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

والا این کلمه یکم برام خنده دار بود!
    چون تویه پیش نمایش قبلی ای که گزاشته بود این بازی اولا با Forza اتوموبیلاشو مقایسه کرده بود که گفته بود اصلا حس اتوموبیل رانی مثل واقعیت رو نمی ده و نوشته بود حتی خیلی کم تر از Forza !
    این بازی رو با Dirt و Grid مقایسه کرده بود که گفت مسلما از اون بهتره!
    اما جالب اینجا بود که گفت در مقایسه با Forza 2 نمی تونه احساس اون رو به شما منتقل کنه!
    مطمئنن این بازی با این برند هایی که توش داره از هیچ نظر نمی تونه به GT 5 ، FM3 برسه! ( طبق گفته هایه IGN ) امید این بازی این هستش که تویه نسخه ی PC گل بکاره!
    پس لطفا دیگه این بحث مقایسه رو تموم کنید! ( پرو استریت هم دیدم چقدر تبلیغ کردند )
    بسيار جالبه
    دوست عزيز يه بار خودتون جملاتتون رو بخونيد اون جاي قرمز رو !
    يعني اوني كه بازي شيفت رو داره مي سازه اومده گفته كه بازي من از فورزا بدتره و كم و كمتره ؟!
    اما اون قسمت آبي! بايد بگم شما سطح علمي تون در زمينه پايه هاي بررسي بازي ها خيلي پايينه اخه اولين ايده كاري براي الكترونيك آرتز كه تمام كاركنان استريو معروف NFS خودش رو اخراج كرد همين بود كه بازي در سطح GT5 بسازه و همينكارم كرد اومد بهترين كارشناس هاي دنيا رو گرفت، بهترين رانندگان دنيا و پيست هاي بين المللي رو اجاره كرد تا بازي بسازه كه درخور نام NFS باشه
    حالا من چرا سطح علمي رو گفتم اخه شما يه كم بررسي مي كرديد IGN كه جاي خودش حتي GameSpot هم نمره بيشتري به Grid نسبت يه GT5 Pro داده و چطور شما از خودتون درمياريد كه مدير پروژه EA بياد بگه كه بازي ما از Grid و Dirt برسه !
    فكر كنم شما داشتيد خواب ميديديد زماني كه اين پستو ميداديد
    اما اون قسمت بنفش كه بازم از خودتون درآورديد اخه اولين تبليغي هم كه EA پخش كرد و اصلا تصويري هم نبود و در حد بنر هاي اينترنتي بود با كلمه Masterwork شروع شده بود، درست مثل ساختن يه عرف جديد كه يكي از بهترين بازي هاي كرايتك بنام كرايسيس استفاده كرد كه مال اون بود Maximum Game
    اما اونجايي كه نارنجي كردم :‌من بازم حرفتون رو كاملا رد مي كنم و روي بار علمي شما به شك ميفتم
    شما واقعا آدم ساده بيني بايد باشيد كه اسم مركز بزرگ بررسي بازي ها بنام IGN رو اينطور كوچيك مي كنيد
    خوب اينو بخونيد :
    Thankfully, that looks to be completely changing with Need for Speed Shift As someone who has reviewed the past couple NFS releases and who is also a big fan of everything from Burnout to Gran Turismo, I can say that I was not only pleasantly surprised by what I saw of Shift, but I'm also now very excited to get my hands on the full release later this year.
    اميدوارم سواد داشته باشيد و بتونيد بخونيد !
    اين حرف IGN نه ايني كه شما ميگيد
    اينم لينكش بريد ببينيد و دوتا مقاله بخونيد تا سطح علمي بياد بالا توصيه مي كنم اين مقاله تخصصي IGN رو كامل بخونيد بدون اينكه كلمه اي رو از قلم بندازيد تا اينطور الكي هم خودتون و هم جاهايي رو كه خيلي آبرو دارن بي عزت نكنيد !:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در آخر در مورد تموم كردن بحث بگم كه من خيلي از بحث خوشم مياد اما بحث با كسي كه واقعا علمشو داشته باشه نه چيزي رو از خودش دربياره و سه تا بدتر از خودش ازش تشكر بكنن
    من كلا هم PS3 دارم هم XBOX360 و هم PC و بهترين هاشو هم دارم چون علاقه فوق العاده اي به بازي دارم
    من كسي هستم كه ميرم تو نمايشگاه هاي مختلف بازي ها شركت مي كنم و سعي مي كنم اطلاعاتم بروز باشه
    هر آدمي كه حتي اهل بازي ماشين سواري هم نيست اينو خوب ميدونه كه يكي از بهترين قابليت هاي يا برگ برنده هاي SHIFT اينه كه براي تمام كنسول ها عرضه ميشه چيزي كه ما در FORZA3 يا GT5 نمي بينيم
    اينو هم بگم من با اين دوتا بازي اصلا مشكلي ندارم
    من يكي از پرطرفدارترين بازيكنان GT هستم و از اول تا نسخه 5 پرولوگ رو بازي كردم و همچنين FORZA رو و همچنين PGR رو اما هيچ وقت به يه بازي كه تازه داره مياد امكان شكست رو نميدم بلكه دوست دارم با هم رقابت بكنن تا منه بازي كننده راضي تر از قبل باشم و براي همينه كه من هم SHIFT رو مي گيرم هم FORZA3 و هم GT5 اما با اين حال اصلا جرات نمي كنم بگم كه مثلا شيفت به گرد پاي GT5 نميرسه چون اين حرف اشتباهيه و كسي كه اين حرفو ميزنه عملا يه بچه محسوب ميشه كسي كه احساسي يه حرفي رو ميزنه
    من قبلا هم گفتم و الانم ميگم رقابت بين FORZA3 و SHIFT و GT5 خيلي خيلي نزديك خواهد بود و اين براي منه بازيكننده عاليه
    براي كسي كه به اين بازي علاقه داره و ارزش ميذاره
    و اين ارزش گذاشتن نه تنها براي GT5 و FORZA3 هستش بلكه براي SHIFT هم هستش كه جناب EA مياد براي جلب رضايت ميليون هوادارش خرج هاي بزرگي مي كنه و با قرارداد بستن با بهترين رانندگان دنيا و اجاره كردن پيست هاي بين المللي دنيا سعي در ساختن بازي مي كنه كه بازي كننده از بازي خسته نشه !
    خوب دقت كنيد ! اونا سعي مي كنن بازي بسازن كه بازيكننده خسته نشه و من واقعا بهشون آفرين ميگم

موفق باشيد

10. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

بازی شروع کردین!!!
    باباجان ، NFS:SHIFT به هیچ وجه برای کل با FM3 و GT5 نمیاد!! اون میتونه با یه بازی قشنگ بازار PC رو براحتی و بدون هیچ رقیبی بگیره و یه جایی هم توی برندهای X360 و PS3 داشته باشه. و اصلآ لازم نیست به خودش خیلی زحمت بده!!

در ضمن اگر IGN گفته که این رقیب خوبی برای GT5 و یا FM3 هست ، یه چیزی گفته، لازم نیست خیلی بهش فکر کنین، چون گفتم که
    EA Games لازم نداره خودش رو خیلی اذیت کنه ، چون بازار PC رو داره!!
    Last edited by Elendil1; 13-08-2009 at 10:28.

12. 5 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

بسيار جالبه
    يعني اوني كه بازي شيفت رو داره مي سازه اومده گفته كه بازي من از فورزا بدتره و كم و كمتره ؟!
    اما اون قسمت آبي! بايد بگم شما سطح علمي تون در زمينه پايه هاي بررسي بازي ها خيلي پايينه اخه اولين ايده كاري براي الكترونيك آرتز كه تمام كاركنان استريو معروف NFS خودش رو اخراج كرد همين بود كه بازي در سطح GT5 بسازه و همينكارم كرد اومد بهترين كارشناس هاي دنيا رو گرفت، بهترين رانندگان دنيا و پيست هاي بين المللي رو اجاره كرد تا بازي بسازه كه درخور نام NFS باشه
    حالا من چرا سطح علمي رو گفتم اخه شما يه كم بررسي مي كرديد IGN كه جاي خودش حتي GameSpot هم نمره بيشتري به Grid نسبت يه GT5 Pro داده و چطور شما از خودتون درمياريد كه مدير پروژه EA بياد بگه كه بازي ما از Grid و Dirt برسه !
    اما اون قسمت بنفش كه بازم از خودتون درآورديد اخه اولين تبليغي هم كه EA پخش كرد و اصلا تصويري هم نبود و در حد بنر هاي اينترنتي بود با كلمه Masterwork شروع شده بود، درست مثل ساختن يه عرف جديد كه يكي از بهترين بازي هاي كرايتك بنام كرايسيس استفاده كرد كه مال اون بود Maximum Game
    اما اونجايي كه نارنجي كردم :‌من بازم حرفتون رو كاملا رد مي كنم و روي بار علمي شما به شك ميفتم
    شما واقعا آدم ساده بيني بايد باشيد كه اسم مركز بزرگ بررسي بازي ها بنام IGN رو اينطور كوچيك مي كنيد
    خوب اينو بخونيد :
    اينم لينكش بريد ببينيد و دوتا مقاله بخونيد تا سطح علمي بياد بالا توصيه مي كنم اين مقاله تخصصي IGN رو كامل بخونيد بدون اينكه كلمه اي رو از قلم بندازيد تا اينطور الكي هم خودتون و هم جاهايي رو كه خيلي آبرو دارن بي عزت نكنيد !:
    در آخر در مورد تموم كردن بحث بگم كه من خيلي از بحث خوشم مياد اما بحث با كسي كه واقعا علمشو داشته باشه نه چيزي رو از خودش دربياره و سه تا بدتر از خودش ازش تشكر بكنن
    من كلا هم PS3 دارم هم XBOX360 و هم PC و بهترين هاشو هم دارم چون علاقه فوق العاده اي به بازي دارم
    من كسي هستم كه ميرم تو نمايشگاه هاي مختلف بازي ها شركت مي كنم و سعي مي كنم اطلاعاتم بروز باشه
    خوب دیگه واقعا نتونستم جلویه خودمو بگیرم! اما یادت باشه که دیگه از این بیشتر پست نمیدم! ( اون قبلی رو هم گفتم ادامه نده اما دادی ، الان دیگه نتونستم جلویه خودم رو بگیرم )
    اولا اولا که این لینکی که تو دادی ماله March امسال هست! و اگه نمی دونی مارچ کی هست باید بگم که 5 ماه پیش بود! این از این.
    دوما که بهتره این مطلب رو بخونی :
      محتوای مخفی: ! 
    آیا ورژن Si در Shift حس کاملا واقعی این اتوموبیل رو به شما وارد می کند ؟ نه به درستی ، حتی من می خوام بگم که ورژن این اتوموبیل در Forza 2 ( به همراه DLC ) خیلی واقعی تر از این ورژن اتوموبیل در این بازی است. ( اینم متن انگلیسی : I would even say that the version of it from Forza 2 (via DLC) that I had driven only days prior felt more realistic)
      محتوای مخفی: ! 

با این حال ، هنوز بازی ای نکردم که بتواند این حس رانندگی واقعی ای که در NFS Shift به من می دهد را منتقل کند ( البته من با دو بازیه Grid و Dirt این بازی را مقایسه کردم ) : no game that I've played to date has handled the interior driving experience as well as Need for Speed Shift does (with only the last couple PGR games coming even close in my opinion, though Dirt and Grid were good as well),
    اما هنوز می تونم بگویم که جای دارد تا این بازی احساس واقعی یک راننده را به شما منتقل کند. ممکن است این بازی شکست بزرگی از بازی هایه معروف تری در این زمینه چون GT و Forza بخورد. اما این به آن معنی نیست که نتواند با آن ها رقابت کند.

این مطلب رو آقایه Chris Roper نوشته است! در کی؟ در 20 July امسال! یعنی معلوم میشه که اطلاعاته جدیدی از بازی اومده! در ضمن نمیدونی بدون که این یک Hands-ON هست و در Hands-On نویسنده ها این بازی رو بازی می کنند بعدش می نویسند!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب این یکم میتونه براتون جالب باشه! بله! در این مطلب نوشته است که EA استودیویه خودشو تغییر داده و به Slightly Mad رفته! برایه این عنوان بزرگ که Slightly Mad هم که عنوان GTR رو داشت!
    اما باز هم این نویسنده نوشته که هنوز به پایه Forza 2 نرسیده است.
    حالا میرم به سراغ حرف هایه شما!
    اون قسمت قرمز رنگ رو که میبینم خندم میگیره! مگه نویسنده ی IGN سازنده ی NFS Shift هست؟
    در این قسمت پایینی هم فکر نمی کنی یکم اغراق کردی؟ چون والا تویه ایران که ما نمایشگاهی ندیدیم! در ضمن یکم جالب بود برام که یک نفر گفته من کنسول گرفتم بهترینشم گرفتم! این یکم برام جالب بود!
    بهر حال شما که اینقدر متخصصی و اینقدر حرفه ای هستی میتونه یادت بیاد که Pro Street چیکار کرد؟
    در هر صورت من که دیگه ادامه نمی دم حالا چه تحریک بر انگیز باشه چه نباشه صحبت هات!
    چون کمی بعد همکاران میان و ... .

14. 3 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

بسيار جالبه
    خوب اينو بخونيد :

موفق باشيد
    آییییی جان !!! کدوم نمایشگاه ؟؟ مگه شما رفته بودین E3 ؟؟ اگر منظورتون ایرانه که اگر هم نمایشگاهی برپا بشه اطلاعاتی به شما اظافه نمیشه، در ضمن پس اگر اطلاعتتون ماله این نمایشگاهها هست یا ماله 5 ماه پیشه
    (*) ، باید بگم که به این نمی گن اطلاعات به روز!!!
    در ضمن من گفتم بازم میگم nfs:shift رقیبی برای GT5 و FM3 نیست!!! چون برای PC هم میاد ولی اون 2 تا اختصاصین!! در نتیجه فروشش از اونا میتونه بیشتر باشه!

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اصولا اسم این بحث ها رو بحث های علمی بزارین بهتره و کمتر از واژه کل کل استفاده کنین .. چون اطلاعات طرفین سر همین قضیه کاملتر میشه ! همیشه همینطور بوده آخر این مطالب اینه که بالاخره طرفین update تر میشن ! مثل موردی که منو دوست عزیزمون تو تاپیک Forza 3 داریم ...

17. این کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

باشه بابا
    حرف شما درسته
    فقط يادت باشه روزي كه SHIFT بياد و اون دوتا هم عرضه بشن بري نمره شو از IGN ببيني كم و كسري از اونا نداره
    در ضمن نمايشگاه هم ايران نبود
    يه نمايشگاه بود رفته بودم آلمان يه دونه هم E3
    ان شالله نصيب شما هم بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •