یه جوان مرد نیست به من کمک کنه ؟
یه جوان مرد نیست به من کمک کنه ؟
اگر سیستم موقع نصب ویندوز ریست میشه دلیل شاید گرم شدن سیستم باشه. خنده داره ولی یکی از دوستام یک ماه نتونست ویندوز عوض کنه چون ریست میشد. آخر معلوم شد فن CPU کند میچرخیده. اینو یک تست بکن.یه جوان مرد نیست به من کمک کنه ؟
اما ممکنه ریست شدن ضعف برق هم باشه. من اینها رو میگم چون شما میگی مشکل دیگه ای نداری.
پیشنهاد من اینه اگر دو تا رم داری یکی رو خارج کن وبا یک رم نصب کن. هارد اگر دو تا داری اصلی رو نگه دار.
سیستم نباید OverClock باشه.
تنظیمات Setup رو با خارج کردن باطری ریست کن و در نهایت تنظیمات کلی مین برد رو با تغییر جامپر Cmos کلا پاک کن تا مشکلی از این طرف نداشته باشی.
DirectX نصبه؟من در اجرا مشکلی ندارم و در هنگام نصب درست در 90 یا اصلآ 100 درصد یک ارور میده و به طور اتوماتیک بازی پاک میشه
متن ارور رو اگر میشه بگو.
با یک نرم افزار مثل Tuneup فایلهای Temporary ویندوز رو پاک کنید.سلام
ویندوز من حدود 1 هفته عالی کار میکرد و با سرعت بالا ولی چند روز هست که خیلی خراب شده و پوشه ها رو به بد بختی باز میکنه.
درایو c هم حدود 2.5 گیگ از 19 گیگ خالی هست ولی نمی دونم چرا سرعتم پایین هست یعنی درایو ها و پوشه ها زود باز میشن ولی مطالب رو به بدبختی نشون میده و اون نوار سبز رنگ که بالای درایو هست که درایو رو لود میکنه و تا آخر سبز میشه به کندی میره . بعضی وقت ها هم 1 ساعت طول میکشه تا my computer باز بشه.
مشکل کجاست از لحاظ سخت افزاری هم مشکل ندارم و سیستمم بالاست.
ممنون
همچنین از ویروسی نبودن سیستم مطمئن بشید.
Build7000 آنلاین اکتیو نمیشه و برعکس از کار میفته!!!احتیاجی به کرک نیست
به مسیر Control Panel\System and Security\System برو و بعد در آخر صفحه اکتیو آنلاین رو بزن
بله نصبه
نسخه ی 10
نه نمیشه چون باید دوباره نصبش کنم
ویندوز من ساخت 7000 هست و همین دیروز از میکروسافت اکتیوش کردم
DirectX 9 رو هم نصب کن.بله نصبه
نسخه ی 10
نه نمیشه چون باید دوباره نصبش کنم
ویندوز من ساخت 7000 هست و همین دیروز از میکروسافت اکتیوش کردم
ولی من خوندم که 7000 ها باید به RC ارتقا بدند و دو ماه دیگه ویندوزشون از کار میفته.
صفحه ای که Build 7000 رو اکتیو میکنه رو لینکش رو بده. آخه منم 7000 هستم و اصلا حوصله نصب ویندوز و نرم افزارها رو ندارم.
ممنون.
دوتا سوال داشتم
1. چطوری میشه فقط ویندوز رو به نسخه جدید آپگرید کرد؟؟
2. چطوری دستکتاپ رو به این شکل در میارین؟
![]()
نه باز هم نشد!!!!!!!!!!!!!!!
اشکال کار از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
من ویندوز 7 64 بیتی رو از سایت خود ماکروسافت دانلود کردم. همون rc رو. حالا صدام رو نمیشناسه. موقع پخش آهنگ مدیا پلیر کار خودشو میکنه. آهنگ هم ظاهرا پخش میشه ولی صدایی نمیاد. تو xp 32 بیت صدا دارم.
کارت صدا آن بورد مادر برد فاکس کان a7gm-s
سلام
پیمان جان کلا هنوز اون طور باید و شاید 64 بیت جا نیفتاده و خیلی درایور ها باهاش مشکل دارن.
این باید احتمالا از طریق نرم افزارهایی مثل object dock و اینها باشه
ویندوز 7 چنین دسکتاپی همراه خودش نداره
ولی task bar خیلی خوشگلی داره و شما رو از داشتن یک دسکتاپ شلوغ با آیکونهای زیاد راحت میکنه
سلام
يك مشگلي دارم موقع نصب 7
اونم اينه كه هنگام نصب تو مرحله اخر يعني complet instaling سيستم من هنگ ميكنه و بايد ريست كنم و دوباره از ابتدا سروع كنم به نصب كه دوباره تو ابن مرحله ابن مشگل خود نمايي ميكنه
اگه كسي راه حلي داره ازس ممنون ميشم
سيستم من اينه
ram 2gig
VGA 8600gt
cpu 5200 دو هسته اي
m.d ABIT
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)