تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 145 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1449

نام تاپيک: ◄ ™ Acer اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

13 دقیقه برای 1 گیگ با سرعت 8x زیاد هست ، بستگی داره در اون لحظه همزمان کار دیگه ای هم انجام میدادید یا نه چون ممکنه پهنای باند کم باشه و سرعت انتقال پایین بیاد .
    یکبار دیگه یه مورد متفاوت رو امتحان کنین از روی هارد و زمانی که سیستم اصلا درگیر نیست ببینید 4.5 گیگ رو چقدر طول میکشه با همون سرعت
    اینبار از توی هاردم چند تا فیلم دایویکس رو انتخاب کردم که حجمش شد 3.84 گیگ رایت کردم با سرعت 8
    14 دقیقه و 30 ثانیه طول کشید
    عادی ؟؟؟؟

=========
    دفعه ی قبل هم که 13 دقیقه طول کشید برای 1گیگ و نیم با تایم ایمیجی که از روی دی وی دی اصلی گرفت و بعد رایت کرد اینقدر طول کشید

-----------------
    راستی بعضی اوقات هارد دستگاه (مثلا هر 20 ثانیه یه بار) یه صدای خیلی خفیفی میده مشکلی نداره که نه؟
    Last edited by starn; 01-09-2010 at 15:43.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظور تاپیکی در اینجا برای بررسی انجام شده روی این مدل بود
    مرسی
    حالا این مدل 5741G با سی پی یو CORE i3 و core i5 تفاوتشون در چی هست ؟
    یعنی از نظر سخت افزاری و کیفیت LED ، صفحه کلید و ... هم تفاوت دارند یا فقط تفاوت در هارد و سی پی یو و... هست ؟

راستی یه سوال : این مدل را سازگار 770 میده ولی با گارانتی ویستا حدوده 730 هست . نظرتون چی هست با ویستا بگیرم ؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دفعه ی قبل هم که 13 دقیقه طول کشید برای 1گیگ و نیم با تایم ایمیجی که از روی دی وی دی اصلی گرفت و بعد رایت کرد اینقدر طول کشید
    خب این رو از اول بگید دوست عزیز ، من فکر کردم ایمیج روی هارد از اول بوده .
    مشکل خاصی نیست ، سرعت کم هست ولی نه اونقدر که جای نگرانی داشته باشه ، ممکنه تراکم اطلاعات روی هارد شما بالا باشه ویا Defrag نشده باشه و خیلی عوامل دیگه ، دی وی دی رایتر نو به این زودی ها از عمر مفیدش کم نمیشه .

راستی بعضی اوقات هارد دستگاه (مثلا هر 20 ثانیه یه بار) یه صدای خیلی خفیفی میده مشکلی نداره که نه؟
    اگه صدا در حد بالا باشه و اذیت کننده باشه باید ببرید گارانتی وگرنه صدای عادی که هارد در حین کارکرد تولید میکنه مشکلی نیست . 5741 من جالبه اصلا مشکلاتی که شما میگید رو نداره ، به شدت هاردش کم صدا هست .

حالا این مدل 5741G با سی پی یو CORE i3 و core i5 تفاوتشون در چی هست ؟
    Core i3 خب مسلمه ضعیفتره از Core i5 که روی اون مدل هست .

یعنی از نظر سخت افزاری و کیفیت LED ، صفحه کلید و ... هم تفاوت دارند یا فقط تفاوت در هارد و سی پی یو و... هست ؟
    تفاوت در کانفیگ های این مدل به هارد و رم و پردازنده و کارت گرافیک خلاصه میشه و بقیه موارد ثابت هست .

راستی یه سوال : این مدل را سازگار 770 میده ولی با گارانتی ویستا حدوده 730 هست . نظرتون چی هست با ویستا بگیرم ؟
    سازگار

4. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز Pami واقعا ممنون بابت همه ی پاسخ هایی که دادید
    هارد دستگاه منم صداش خیلی به زور شنیده میشه اونم چون من خیلی حساسم (نه که دستگاه نو میخواستم ببینم همه چیز ok یا نه)
    به هر حال داش دمت گرم (اگه باز سوالی بود مزاحمت میششیم )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یکی هم پیداشه در مورد 5943G که Ci7 هستش با گرافیک ATI HD 5850 صحبت کنه من فقط یکی تو بازار رضا ازش دیدم

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

یکی هم پیداشه در مورد 5943G که Ci7 هستش با گرافیک ATI HD 5850 صحبت کنه من فقط یکی تو بازار رضا ازش دیدم
    اوه بابا چه کانفینگ خفنی !!!
    اگه خوراکت بازیه یه pc بخر که با 1600 میشه 5850 گذاشت جیب بغلت.
    اما همچین کانفینگی رو مناسب نمیدونم برای بازی فقط 2 چیز رو توصیه دارم:
    1. کنسول بازی.
    2.pc.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

حرف شما کاملا درسته اما
    خوب شاید یکی دوست داره لپتاپ داشته باشه و توی اون بازی هم یکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز رفتم بازار رضا و ایران تا acer 5741G مدل 500 گیگ هارد با سی پی یو i3 قیمت کنم که چند تا نکته برخوردم گفتم اینجا هم بگم بد نیست :
    1 - تو سایت سازگار قیمت این مدل را نوشته 769 تومان ولی همون نمایندگی هایی که سازگار تو سایتش نوشته از 715 تا 750 همه هم با گارانتی سازگار میدادن . حالا فرقش چیه ؟ مگه گارانتی یکی نیست ؟

2 - بعضی مغازه ها تو لیست نمایندگی های سازگار نیستند ولی این لپ تاپ را با گارانتی سازگار و قیمت خوبی میدادند . خرید از اونا قابل اطمینان هست ؟

3 - این مدل به شدت کم یاب بود ( کلا لپ تاپ های ایسر خیلی کم بودند در مقایسه با دل ) ، یعنی من اصلا از نزدیک این مدل را نداشتم و اونایی هم که داشتند در جعبه بود . دلیل این کم یابی فکر میکنید چیه ؟

4 - اگه کسی چند تا عکس واضح از زوایای مختلف این لپ تاپ برام بزاره ممنون میشم .

با تشکر

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امروز رفتم بازار رضا و ایران تا acer 5741G مدل 500 گیگ هارد با سی پی یو i3 قیمت کنم که چند تا نکته برخوردم گفتم اینجا هم بگم بد نیست :
    1 - تو سایت سازگار قیمت این مدل را نوشته 769 تومان ولی همون نمایندگی هایی که سازگار تو سایتش نوشته از 715 تا 750 همه هم با گارانتی سازگار میدادن . حالا فرقش چیه ؟ مگه گارانتی یکی نیست ؟

2 - بعضی مغازه ها تو لیست نمایندگی های سازگار نیستند ولی این لپ تاپ را با گارانتی سازگار و قیمت خوبی میدادند . خرید از اونا قابل اطمینان هست ؟

3 - این مدل به شدت کم یاب بود ( کلا لپ تاپ های ایسر خیلی کم بودند در مقایسه با دل ) ، یعنی من اصلا از نزدیک این مدل را نداشتم و اونایی هم که داشتند در جعبه بود . دلیل این کم یابی فکر میکنید چیه ؟

4 - اگه کسی چند تا عکس واضح از زوایای مختلف این لپ تاپ برام بزاره ممنون میشم .

با تشکر

1 - فرقی نیست همه شون گارانتی سازگار هستن ، قیمت سایت آپدیت نشده ، من خودم کانفیگ i5 با هارد 640 رو سازگار گذاشته بود 930 خریدم 880 از خود نمایندگی سازگار

2 - مهم اینه کارت گارانتی سازگار که هولوگرام داره و مهر شده هست رو داشته باشه

3 - لپ تاپ های ایسر سری اول که میاد همیشه همینطوری هست مثل 5738G که یه زمان نایاب شد ، تقاضا برای خریدش بالا هست و واردات کم .

4 - تو همون تاپیکی که بهت دادم من Review کامل نوشتم به همراه عکس ، همونجا رو ببین .

11. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1 - فرقی نیست همه شون گارانتی سازگار هستن ، قیمت سایت آپدیت نشده ، من خودم کانفیگ i5 با هارد 640 رو سازگار گذاشته بود 930 خریدم 880 از خود نمایندگی سازگار

2 - مهم اینه کارت گارانتی سازگار که هولوگرام داره و مهر شده هست رو داشته باشه

مرسی بابت جواب

1-آخه پس دلیلش چی هست که 35 تومان اختلاف قیمت دارند ؟ یعنی من اگه از اون 715 هزار تومانی هم بگیرم حله ؟

2- نمونه گارانتی مهر شده سازگار را ندارید من ببینم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •