عزيز گوشي هاي سوني اريكسوني كه در بازار ما هست، بالاي 98% شون ساخت چينه (اون 2% هم مربوط به گوشي هاي گرون مثل Xperia است كه شركت سوني اريكسون واحد چين حق توليدشونو فعلا نداره) به همينخاطر نه كيفيت عكس دوربين هاش خوبه و نه صداي اسپيكر و هدفونش...
عزيز گوشي هاي سوني اريكسوني كه در بازار ما هست، بالاي 98% شون ساخت چينه (اون 2% هم مربوط به گوشي هاي گرون مثل Xperia است كه شركت سوني اريكسون واحد چين حق توليدشونو فعلا نداره) به همينخاطر نه كيفيت عكس دوربين هاش خوبه و نه صداي اسپيكر و هدفونش...
مرسی از راهنمائیت مشکی دور طوسیم داشت یا فقط همین رنگه
بچه ها از کوکی زیاد انتظار نداشته باشین الان اگه حتی 300 پول گوشی بدین ممکنه اون صدائی که دوست دارین نداشته باشه چه برسه به این.
عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درمورد عكسها بايد بگم خيلي خوب در روز عكس گرفته با اينكه اتوفوكاس نداره؛ جالبه!!!
البته بايد بگم كه كمي رنگ بندي ها را به نظرم بهم ريخته ولي براي يك گوشي 3 مگي بدون اتوفوكاس خيلي خوبه؛ حداقل ميتونم بگم عكس هاش نسبت به نوكيا 5800 موزيك اكسپرس كه الان 320هزارتومانه خيلي بهتره....
با گوشيتون در شب عكس نگرفتيد (درحالت نايت مد)؟
فقط در يك پنجم عكس ها از سمت چپ، نميدونم چرا يكدفعه عكسها بدجور از فوكاس خارج شدند!!!
باید ببینی چقدر صدا میخوان در حد عروسی یا گوشی صداش خوبه در حد قیمتش بیشتر هم هست باید با گوشی کار کنی تا ببینی بدرد میخوره برات یا نه.
اینم عکس گوشیایه کوکیه.هر رنگی باشه این تو دارن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا عزیز عکسش که به نظرم خیلی خوبه
فقط من الان گیرم تو صداشه کاش شما با یه گوشی دیگه غیر از امنیا مقایسش میکردی
این مشکلم حل شه میخرمش
نه تو شب عکس ننداختم ولی فکر کنم هیچی دیده نمیشه یعنی خوب عمل نمیکنه.
خوب من میتونم با 6500 اسلاید مقایسه کنم چون این هست و 3120 ولی 3120 فکر نکنم خوب باشه نظرتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)