سلام دوستان من به دو مشکل برخوردم اول اینکه وقتی میخای چیزی رو -- کنی قبلا رمزش 4 رقمی بود ولی جدیدا 10 رقمی شده میخاستم ببینم ایا برای همه اینطوریه؟ دوم:وقتی سوار بعضی ماشینا میشم ماشینه بالا پایین میپره مشکل از کجاست؟ با تشکر
سلام دوستان من به دو مشکل برخوردم اول اینکه وقتی میخای چیزی رو -- کنی قبلا رمزش 4 رقمی بود ولی جدیدا 10 رقمی شده میخاستم ببینم ایا برای همه اینطوریه؟ دوم:وقتی سوار بعضی ماشینا میشم ماشینه بالا پایین میپره مشکل از کجاست؟ با تشکر
سلام
برای من به 8 (فکر کنم) رسیده
برای من این اتفاق نه افتاده(ماشین)
ولی بازی گیر زیاد داره![]()
درود
دوستان من بعد از ساخت اکانت استیم، باید سریال نامبر وارد کنم ! ... چی بزنم ؟!
سریال نمیخواد .آفلاین باید بسازی
همون صفحه رو یه کم بیا پایین میبینیش
کسی نبود جواب ما بدهد؟
ثواب داره ها!!!!![]()
دوستان یه جایی پیدا کردم گفتم شاید جالب باشه.اینجا یه بالون هست که توش پارتی ( همون C-lu-b ) هست.و تو عکسی که می بینید من این جت رو از اونجا برداشتم.اگه قبلا بوده منو ببخشید.
تصویر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یک هواپیمای جنگی پیدا کردم اما موشکاش رو هدف قفل نمی شه. یک هریر(Harier)سبز رنگ هم بود
(اما نمی دونم پرا عمود پرواز نبود
) هواپیمای جنگی دیگه ای نیست که موشکاش رو هدف قفل کنه ؟
اگه کسی تو بازی دید از مپ یک عکس برام بذاره و جای هواپیما هرو مشخص کنه
ممنون
Last edited by Alex merccer; 03-04-2010 at 18:32.
سلام من تو دو تا مرحله گیر کردم اگه کسی لطف کنه برام رد کنه خیلی خوب میشه محل مرحله ها رو هم رو عکس مشخص کردم
سیو من
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس محل مرحله
![]()
بله یک ماموریت هم توش دارین. برا همینم به عنوان Ester Egg حساب نمیشه چون جزو Location هایه بازی هست. راستی دوستان یک چند هفته پیش یک ماموریت تویه اون جزیره ی Lost داشتم که یارو میگفت اونجا آدم خوار هم داره!البته ریکویه که میگفت چرت میگی
خلاصه یکی باید بیکار پیدا شه شب تا صبح اونجا رو بگرده ببینیم چی پیدا میشه!
منتظر Ester Egg هایه جدیدم...
بچه توی مپ بازی اون علامت های ززرد ابی و قرمز مامورین های اصلی بازی هستن؟
و این که کجا مینویسه چند درصد بازی رو رفتم جلو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)