نوشته شده توسط Mohammad
به نام خدا
این چهار روز تعطیلی که داره تموم میشه. موقعیت حیفی بود.
اگه قرار به استخره من همون کوه نوردی رو ترجیح می دم.
نوشته شده توسط Mohammad
به نام خدا
این چهار روز تعطیلی که داره تموم میشه. موقعیت حیفی بود.
اگه قرار به استخره من همون کوه نوردی رو ترجیح می دم.
امید جان
گرچه اینجا انجمن متفرقه هست ولی قوانین کلی انجمن بر اینجام حاکمه!
بچه ها همکاری نکردن.چه میشه کرد!این چهار روز تعطیلی که داره تموم میشه. موقعیت حیفی بود.![]()
دوستان هر نظری در مورد کوه دارن اعلام کنن تا به یه نتیجه کلی برسیم.اواسط هفته بعد از نظر دوستان قرار رو قطعی میکنیم.![]()
نوشته شده توسط Mohammad
مگه من چي گفتمچرا ميزني؟
من كدوم قانونو نقض كردم![]()
به هر حال من با كوه موافقم
البته احتمالش هست كه اين هفته من شيراز نباشم 5 شنبه ولي بهر حال اگه بودم پايه هستم مثلا ساعت6:30 يا 7:00 صبح قرار بذاريم پايين خوابگاه ارم
از اونجا بريم از چمران در بيايم
Dostani bebind Hamin joori alaki nemishe raft jaaayi Be nazare man har ki ke mashin Daree begee ke amaare kar haa ham dashte bashim man khodam mashin daram Har ki ham dasht begee ke bedoonim mishee jaaayi raft ya naaa . hey be ham nagin koooh az in harfaa har chizi ye Vsayeli ehtiyaaj daree OK ..omid varam manzoramo gerefte bashid ...
به نام خدا
قرار نزاشتید تا اینکه من قرار ها رو از دست دادم.
الان تا اسفند که برم سربازی بیکارم. رو همین حساب یه کار برام درست کردند ( به زور ) که باید برم کازرون. امیدوارم نرم ولی اگه دیگه پستی ندادم پس تمام شیرازی ها و دوستان """""""boy
محمد اگه اين هفته مي خوايم بريم زودي بوگو ديگه
نيا يهو 4شنبه بگو كه 5 شنبه بريم!!
من هم برگشتم محمد آقا
بدون آستین نه یعنی با آستین های ÷ایین
سلام من نبودم براي خودتون بريدين و دوختين من وقت نمي کنم زياد بيام ولي جون هر کي دوست داريد براي من آف بزاريد تا من هم بيام سر قرار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد جون هنوز خبری نیست
اگر هم خبری شد ، خبرت نمی کنیم و خودمون تنهایی می ریم
( آخر رفاقت !!!!)
نه !!!
شوخی کردم
خودم بهت زنگ می زنم
البته اگر یادت نره بیای سر قرار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)