بابا یکی میگه افت فریم خوب شده یکی میگه خوب نشده یکی میگه افتضاح شده بابا یکی نیس بما بگه قضیه از چه قراره؟![]()
بابا یکی میگه افت فریم خوب شده یکی میگه خوب نشده یکی میگه افتضاح شده بابا یکی نیس بما بگه قضیه از چه قراره؟![]()
با نصب اخرین ورژن کارت گرافیک و دایرکت ایکس تا حدودی بهتر میشه...البته به سیستمت هم بتسگی داره....
از راک استار بیشترازین انتظار نمیره
من با این سیستم رو تنظیمات معمولی دارم راحت بازی میکنم .
cpu : 2.2 doul
vga:512
ram:2.5
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
من از اینجا خریدم . بدون مشکل هم نصب شد . یک روزه با پیک موتوری البته تو تهران . جاش هم انگار تو انقلاب بوده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما:
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
بفرما اینم چیت:
خوب منم فردا دارم میرم بازیو بخرم .میخوام یه حالی کرده باشیم بعد از این همه بازیه اول شخص![]()
توجه توجه
دوستان برای اطلاع از راهنمای قدم به قدم بازی کد های تقلب کارکتر ها تفنگها نقشه ها وسایل نقلیه و...
میتونید از این سایت استفاده کنید
باور کنید الان این سایت رو دیدم گفتم شاید به درد دوستان بخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد های تقلب
و دیگه اینکه برای پخش موزیک های دلخواهتون از توی ماشین ها به جای رادیو اف ام میتونید آهنگ هاتون رو توی پوشه زیر بریزید و توی ماشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوش کنید
C:\Users\najm\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
اگه تکراری بود به بزرگی من ببخشید!
Last edited by piroooz; 20-04-2010 at 21:49.
سلام
من هم بازی رو از انقلاب خریدم. 5 DVD با لیبل 6 تومن. این هم بنچمارکم با تنظیمات دیفالت. حالا فردا یه کم روش کار می کنم شاید تونستم فریم بیشتری بگیرم:
خدارو شکر اگه بشه معمولی بازی کردمن با این سیستم رو تنظیمات معمولی دارم راحت بازی میکنم .
cpu : 2.2 doul
vga:512
ram:2.5
من با gtx 260 هر کاری میکردم بیشتر از 30 تا فریم نمیگرفتم
ولی فکر نکنم درست شده باشه....
اینا هم دارن یواش یواش شورشو در میارن
Last edited by matrix_3s; 20-04-2010 at 21:44.
توجه توجه
دو تا پست قبلیتو بخون همون سایترو گذاشتمبه دل نگیر شوخی کردم
![]()
پچ جداگونه وجوود داره البته من که نتونستم نصبش کنم موقع نصب پیغام خطا میداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)