نظر منم همینه البته باید سیستم راش و اس پیس ایمپکت هم بهشون اضافه کرد.
کاش مگا مانستر زود تر بیاد (البته اگه بتونیم اجراش کنیم رو کلاینتمون چون من نتونستم دنس فابیولس رو نصب کنم)
نظر منم همینه البته باید سیستم راش و اس پیس ایمپکت هم بهشون اضافه کرد.
کاش مگا مانستر زود تر بیاد (البته اگه بتونیم اجراش کنیم رو کلاینتمون چون من نتونستم دنس فابیولس رو نصب کنم)
سیمز ۳ ریلیز شد دانلود فعلا با گوشی من دان کردم و دارم بازی میکنم حجمش ۲ مگ
خوب اولش باید یه شخصیت بسازی بعد بازی کنی گرافیکش بد نیست اما کمه !!
بازی زیاد خوبی نیست و لی دوست داشتنی هست و بعضی ها دوست دارن.مثل مال کامپیوترش هست و میتونید یه خورده بازی کنید .
Last edited by IPHONE 3g; 14-07-2009 at 10:35.
ببخشید لینکی چیزی ندارید از این SiMs 3 ...?
!...The Sims 3 Out Now
حجم بازی حدود 2 مگ...
با تشکر از حسام عزیز بابت معرفی و مجید برای آپلود بازی
شاد باشید![]()
Last edited by Legend; 14-07-2009 at 13:21.
Sims 3 Java:
Sims 3 N-Gage:
Sims 3 iPhone:
جاوا و انگیج خیلی نزدیک همند!!
جالبه نه؟ : دی
شاد باشید![]()
تشکر یونس جان به خاطر لینک
دوستان شرمنده ولی........اخخخ........حالم بهم خورد......این EA Mobile هم شورش رو درآورده
سر Under Cover اون گند رو بالا آورد اینجا دیگه آبروی خودش رو هم برد.....به خدا از نظر گرافیکی یه سر سوزن با جاوا فرقی نداشت
..........حالا موندم دیگه یه همچین بازی دیگه این همه تبلیغ
میخواد؟...خبر اومدن SIMS 3 از پارسال تا حالا پخش شده بود.....فکر کنم EA با Gameloft مسابقه گذاشتن که
هرکی بازی بی ریخت تر ریلیز کنه برندست!....ولی بازم خدارو شکر میکنم که این دوتا شرکت هیچ ربطی به
نوکیا ندارن و آبروی خودشون درمیونه!![]()
WoW ...!
تو این زمان که انگیج با این بازی ستازان مزخرف (EA و GameLoft ) هی داره می افته ... ببین آیفون چه پیشرفتی کرده ...
البته انگیج رو گوشی 150 تومنی هم اجرا میشه و CPU 220 MHz هم سازگاره ...!
دوستان من با این دانلودر انگیج مشکل دارم ... یکی برام فایل اصلی رو بآپه ...
نه اصلا نمی خواد ... این بازی با این گرافیک ارزش دان کردن رو نداره ...! بیخیال ........
همچین بی تقصیرم نیست...بالاخرهنوکیاست که بهشون درخواست ساخت رو میده...و حتما" یه حد و حدودی براشون میزاره...!مثلا" پارسال قرار بود بازی دارک ناست بیاد که کنسل شد...مسلما" به نتیجه نرسیدند...!
به محض اینکه پیدا کنم برات میزارم میلاد...!
هر دو شاد باشید![]()
Last edited by Legend; 14-07-2009 at 12:57.
یونس جان سلام دستت درد نکنه ولی فایل رو اشتباه اپ نکردی
اگه شما اشتباه نزاشتی حتما شرکت اشتباه کذاشته چون این با نسخه جاواش مو نمیزنه شما بگو یه فرق کوچولو یه ذره
خوب اصلا چرا به خودشون زحمت دادن همون بازی رو فرمتش رو تغییر دادن همون جاوا که بهتره رو همه گوشی نصب میشه نیازی به کدی چیزی هم نداره
خوب اخه این چه بازی یه دادن گندشو در اوردن اقا ولم کن برم بزنم شرکت رو بیارم پایین خوب ولم کن دیگه
راستی بعد چند وقت یه اسپم زدیم
بازی در پست اصلی ضمیمه شد.
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)