تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 43 اولاول ... 27333435363738394041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 423

نام تاپيک: تاپيك جامع مربوط به اتش سوزي محصولات ايران خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

«نگاه شما»: آتش سوزي پژو 405
    آتش سوزي پژ 405 در ابتداي جاده داراب - بندرعباس در تاريخ 1390/06/12 ساعت تقريبا 12 ظهر شماره خودرو 781ب53 ایران 84
    کد خبر: ۱۸۸۹۳۲
    تاریخ: ۱۶ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۱

فرستنده: حمید صادقی - بیننده تابناک

تکرار آتش سوزی پژو 405

كدخبر: ۱۶۰۸۷۹ تاريخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۵

همزمان با انجام عملیات برای خاموش کردن شعله های آتش گروهی از آتش نشانان ساکنان ساختمان را به بیرون از ساختمان هدایت کردند و پنج نفراز آنان را که دچار دود گرفتگی شده بودند برای مداوا به امدادگران اورژانس سپردند.
    مهر:شعله‌های آتشی که خودرو سواری پژو 405 را در بر گرفته بود با تلاش همه جانبه آتش نشانان به سرعت مهار و خاموش شد.
    ساکنان مجتمع مسکونی در بلوار پیام با استشمام دود که فضای پارکینک ساختمان را فرا گرفته بود بی درنگ در تماس با سامانه 125 از آتش نشانی کمک خواستند.

ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران با دریافت خبر آتش گرفتن یک دستگاه خودرو سواری در پارکینگ ساختمان مسکونی بلافاصله آتش نشانان ایستگاه 58 را به محل حادثه اعزام کرد. که به گفته حسن ساعدی فرمانده آتش نشانان، ازدرون پارکینگ طبقه منفی یک ساختمان پنج طبقه دود و فراوانی خارج می شد که آتش نشانان بی درنگ با بکارگیری تجهیزات ایمنی و خاموش کننده تلاش خود را برای مقابله با آتش سوزی آغاز کردند و موفق شدند شعله های آتش را که در حال سرایت به خودرو های دیگر بود در کمترین زمان ممکن مهار و خاموش کنند.

وی افزود: همزمان با انجام عملیات برای خاموش کردن شعله های آتش گروهی از آتش نشانان ساکنان ساختمان را به بیرون از ساختمان هدایت کردند و پنج نفراز آنان را که دچار دود گرفتگی شده بودند برای مداوا به امدادگران اورژانس سپردند.

آتش نشانان پس از مهار کامل شعله های آتش با بکارگیری فن فشار قوی دود حاصل از آتش سوزی را تخلیه نمودند

این فرمانده آتش نشانی علت حادثه را وجود نقص فنی در سامانه سوخت رسانی و پاشیده شدن بنزین روی موتور داغ خودرو اعلام کرد.
    Last edited by tellboy2000; 10-09-2011 at 10:57.

2. این کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آتش سوزی پژ 405 در ابتدای جاده داراب – بندرعباس در تاریخ 1390/06/12 ساعت تقریبا 12 ظهر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to see this player.

4. این کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

چه جالبه اینهمه 405 سوخته دریغ از یه فراخوان ایران فرقون !!!

6. 2 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

روزنامه جمهوري اسلامي
    22/06/1390
    سرويس خبر: گوناگون
    آتش سوزي پژو 405 در مجيديه
    شماري ازساكنان يكي از كوچه‌هاي خيابان شهيد كرد در مجيديه شمالي روز يكشنبه با ديدن شعله‌هاي آتش كه خودرو سواري پژو 405 را دربر گرفته بود از آتش نشاني كمك خواستند.
    به گزارش خبرگزاري مهر، آتش نشانان ايستگاه 23 ميدان سرباز پس از اعلام حريق توسط سامانه 125 تهران در محل حادثه حاضر شده و حريق را خاموش كردند.
    بر اساس اين گزارش، اميد مولائي فرمانده آتش نشانان گفت: شعله‌هاي آتش خودروي سواري را كه در مجاورت خانه‌هاي مسكوني قرار داشت كاملا دربر گرفته و باعث نگراني اهالي محل شده بود و آتش نشانان بلافاصله با لوله‌هاي آبرسان و خاموش كننده‌هاي ديگر شعله‌هاي آتش را مهار و كاملا خاموش كردند...

[URL="http://www.jomhourieslami.com/1390/13900622/13900622_06_jomhori_islami_goonagoon_0014.html"] http://www.jomhourieslami.com/1390/13900622/13900622_06_jomhori_islami_goonagoon_0014.html[/URL]
    Last edited by tellboy2000; 13-09-2011 at 11:17.

8. 5 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرنشينان پژو در آتش زنده زنده سوختند
    دو كشته و سه مصدوم در برخورد مرگبار پژو و زانتيا
    28 شهريور 1390 ساعت 12:34
    رييس پليس‌راه استان گيلان از مصدوميت سه تن و كشته شدن دو نفر ديگر بر اثر آتش‌سوزي ناشي از برخورد يك‌دستگاه پژو ۴۰۵ با سواري زانتيا خبرداد.
    به گزارش فرهنگ آشتي آنلاين، مجيد جمشاد در تشريح جزئيات اين خبر گفت: اين حادثه ۵ در «منطقه خانبلاغي» محور آستارا به اردبيل به وقوع پيوسته كه منجر به آتش‌سوزي خودرو و فوت دو نفر بر اثر سوختگي شده است.
    رييس پليس‌راه استان گيلان با بيان اينكه سواري پژو ۴۰۵ به دليل تجاوز به چپ با يک دستگاه سواري زانتيا برخورد كرده است، خاطرنشان كرد: بر اثر ضربه، موتور خوردو ۴۰۵ آتش گرفت و راننده و سرنشين آن در ميان آهن پاره‌ها گرفتار شدند و در آتش سوختند.
    به گفته وي، سه سرنشين زانتيا نيز در اين حادثه به شدت مجروح شدند و با كمك افراد حاضر در صحنه تصادف و نيروهاي امدادي نجات پيدا كردند اما هر دو خودرو در آتش سوختند.
    جمشاد با اشاره به شرايط آب وهوايي استان گيلان و بارش باران به رانندگان توصيه كرد با دقت و توجه کافي و رعايت سرعت مطمئنه از سرعت، سبقت غيرمجاز و تجاوز به چپ پرهيز كنند چرا كه در روزهاي باراني به علت کاهش ضريب اصطحكاك بين سطح جاده و لاستيک‌ها هنگام استفاده از ترمز و عدم فرمان‌پذيري مناسب خودرو در جاده‌هاي لغزنده ارتکاب اين تخلفات به حوادث دلخراش اين چنيني ختم خواهد شد.

10. 7 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تهران:۱۷:۴۷۱۳۹۰/۰۷/۲۲
    برای چندمین بار/
    پژو 405 در سرعین آتش گرفت
    سرعین - خبرگزاری مهر: برای چندمین بار در سطح استان اردبیل یک دستگاه پژو 405 مدل 86 عصر جمعه در شهرستان سرعین آتش گرفت. به گزارش خبرنگار مهر، پیش از این، آتش سوزی خودروهای پژو در اکثر شهرستانهای استان اردبیل گزارش شده و زنگ خطر را برای شرکت تولید کننده این محصول به صدا درآورده بود.
    صاحب این خودرو در گفتگو با خبرنگار مهر در سرعین با بیان اینکه خودروی وی در مقابل یکی از مجتمعهای آب درمانی به حالت خاموش پارک شده بود، گفت: این خودرو خود به خود آتش گرفته است.
    وی افزود: این خودرو در سیستم الکترونیکی و سیستم سوخت رسانی هیچگونه مشکلی نداشته و چند روز پیش جهت تست فنی از سوی یکی نمایندگیهای این شرکت مورد بازبینی قرار گرفته بود.
    همچنین یکی از کارشناسان شرکت ایران خودرو نیز در این خصوص اظهار داشت: پس از جمع آوری خودروهای دارای نقص فنی پژو 405، این خودرو اولین موردی است که گزارش شده است.
    !!!!!!!!!!!
    وی با بیان اینکه در حال حاضر علت دقیق آتش گرفتن این خودرو دقیقا مشخص نشده است، متذکر شد: کارشناسان این شرکت هم اکنون در حال بررسی این موضوع هستند.
    چندی پیش آتش سوزی موتور یک دستگاه خودرو پژو 405 صفر کیلومتر در روستای "نصیرآباد" شهرستان مشگین شهر استان اردبیل موجب حریق بخشی از باغ مالک خودرو شده بود.
    بررسیهای کارشناسان آتش نشانی این شهرستان مشگین شهر نشان داد نقص فنی سامانه سوخت رسانی موتور پژو، موجب آتش گرفتن خودرو بوده است.
    علاوه بر این وقوع حادثه آتش گرفتن موتورهای خودرو پژو 405 در سایر شهرستانهای این استان از جمله اردبیل، پارس آباد، سرعین، خلخال و ... نیز گزارش شده است.

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1432751
    Last edited by tellboy2000; 16-10-2011 at 10:03.

12. 6 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

11

ارسالي يكي از دوستان:
    سلام
    از ایدیی این پست بسیار ممنون هستم . می خوام در مورد تجربه شخصی خودم که ماشین روا سال 89برج 7داشتم و با سرعت 110 کیلو متر آتیش گرفت را برای شما تعریف کنم
    روز 10خرداد باخبر شدم که متاسفانه پدر بزرگ خانمم فوت شدن اول صبح بود من ماشینم را روشن کردم و برای چکاپ به تعویض روغنی بردم روغنشو عوض کردم , چرخها را بازدید و عازم بروجرد شدیم (من و خانمم بچهام که 3سالشه و پدرو مادرم ) ماشین من صفر بود و 6تا کار کرده بود تا قروه مشکلی نداشت 20کیلو متر که از قروه به سمت همدان حرکت کردم دیدم ماشین قدرت حرکت نداره دنده معکوس دادم دیدم چراغ انژکتور روشن شد و بعداز یک ثانیه ماشین خاموش شد. تو اون سرعت ماشین بدون فرمان و ترمز ؛ دود سفید داخل اوتاقو گرفته بود خلاصه ماشین را متوقف کردم بماند چه جوری .. پیاده شدم و کاپوتو زدم بالا که یک دفعه آتیش که درقسمت باطری و فرمان هیدرولیک و تمام سیمهای برقی بود را دیدم . تنها کاری که تونستم انجام بدم 2تا 5لیتری آب تو ماشین بود که روی آتیش خالی کردم یک پراید هم که پشت سرم حرکت میکرد کمک کرد و آتیش را خاموش کردیم در این حال که مشغول خاموش کردن ماشین بودم داد میزدم که خونوادم از ماشین پیاده شن کمربند ایمنی اون زمان قفل شده بود و سرنشینهای عقب گیر کرده بودن مردم کمک کردن بودن و اونهارو نجات داده بودن. با امداد خودرو تماس گرفتم و حادثه را خبر دادم بعد از 2ساعت امداد خودرو رسید و ماشین را به همدان منتقل کردن . بعد از گذشت 4ماه که بماند در این چهار ماه چه دردسرهای که نکیشدم و با امضا هزار برگه بابا من از ایران خودرو به شرط تعویض خودرو شکایت ندارم و با پرداخت مبلغ 4190000 تومان دیگر ماشین جایگزین که 405بود را تحویل گرفتم .
    یک پیشنهاد اگر شما توان آن را دارید که به صورت گروهی اونهایی که دچار از این قبیل حوادث میشن را در جمع و گروهی از ایرانخودرو شکایت کنیم ...

14. 4 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آتش سوزي خودرو پژو 405 در ارزوئيه جان يك نفر را گرفت
    آتش سوزي يك دستگاه پژو 405 در روستاي دولت آباد ارزوئيه جان راننده اين خودرو را گرفت.
    Last edited by tellboy2000; 23-10-2011 at 12:53.

16. 3 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    In P30world

پيش فرض

وقتی دست تو خلقت پژوی فرانسه میکنن همین هستش دیگه بهتر نمیشه که ؟

18. این کاربر از CHETORE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حادثه ای که دوباره سرباز کرد/ سومین پژو 405 در چایپاره دچار حریق شد
    تهران:۱۰:۴۸ , ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    چایپاره - خبرگزاری مهر: مسئول آتش نشانی چایپاره از دچار حریق شدن سومین خودروی پژو 405 در این شهرستان از ابتدای سالجاری تا کنون خبر داد. به گزارش خبرنگار مهر، علی رضاپور صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه طی ساعات گذشته یک دستگاه پژوی 405 در شهرستان چایپاره آتش گرفت، افزود: این حادثه سومین آتش سوزی پژو 405 در سال جاری بوده که آتش نشانان آن را خاموش کردند.
    وی با اشاره به اینکه سال تولید پژوهای آتش گرفته سالهای 86 ، 87 و 89 بود، اظهار داشت: با توجه به اینکه خودرو قبل از روشن شدن آتش گرفته، عامل آتش سوزی اتصال در سیم کشی پژو بود.(درست است كه موتور خاموش است ولي ميتواند نشت بنزين بر اثر نقص فني در سيستم سوخت رساني و...)
    مسئول آتش نشانی چایپاره بیان داشت: آتش سوزی یک از پژوهایی قبلی مشابه حادثه کنونی بود اما یکی دیگر از پژوها در حال حرکت آتش گرفته بود.
    راننده این خودروی آتش گرفته نیز بیان داشت: پس از خاموش کردن دزدگیر در حال سوار شدن به خودرو بودم که یکباره خودرو دچار آتش سوزی شد و موتور آن بطور کامل در آتش سوخت.
    http://khabarfarsi.com/ext/1419288
    Last edited by tellboy2000; 01-11-2011 at 11:26.

20. این کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •