خبری نشد برای ما؟
من فریمور رو از اینجا گرفتم
دو فریمور گرفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
0561285
0561232
با هر دو هم این ارور رو میده
خو زورم میاد 260 مگ دانلود کنی بعد آپدیت نشه؟
یکی نیست بگه من چیکار کنم؟
خبری نشد برای ما؟
من فریمور رو از اینجا گرفتم
دو فریمور گرفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
0561285
0561232
با هر دو هم این ارور رو میده
خو زورم میاد 260 مگ دانلود کنی بعد آپدیت نشه؟
یکی نیست بگه من چیکار کنم؟
اینجا دوستمون یه راهنمایی کردن هاااا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!![]()
خوب من چیکار کنم الان
غیر از اون فایلها که خودشون داده بودن، چیز دیگه نبود که دان کنم
از کجا گیر بیارم این فایل رو
کمک...
یکی به دادم برسه گوشی نمیشناسه مدلش 5320 نوکیا ست این ارورو میده چیکار کنم حتی با برنامه پی سی ویئیت که نصب هستش این ارور میده و نمیشناسه البته من حتی پس سی سوئت هم پاک کردم تو قسمت سخت افزار کامپیوتر هم گوشو میشناسه چیکار کنم باید کنم یه راهنمایی اساسی میخوام
![]()
گوشي موبايل من مدل نوکيا n72 ميباشد.مدتي به دليل اينکه قفل ميکرد در تمام قسمت هاي گوشي حتي قبل از اينکه پين کد سيم کارت را وارد کنم قفل ميکرد و بايد باطري را دوباره قطع و وصل کنم نهايتا بعد از چند بار ميومد بالا و مجددا قفل ميکرد و آنتن گوشي هم ميپرد و از دست رس خارج ميشد دو سه مرتبه مموري و گوشي رو فرمت کامل کردم با روش هاي مختلف ولي نتيجه نداد و ناچارا گوشي رو پيش خدمات موبايلي فرمت و "فلش" کردم و باز هم هم آون مشکل رو داشت .هر بار که قفل ميکند بعد از ده دقيقه گوشي خود به خود ري استارت ميشود کمي در حالت معمولي و دوباره هنگ ميکند آيا اميدي به برگشتن به حالت اوليه دارد از شما ممنون ميشم اگه چاره اي پيدا کنين.متشکرم
لطفا پاسخش رو به ایمیلم بفرستین
به احتمال قوی گوشیت RPL شده!![]()
خودت یه بار گوشی را فلش کن تا خیالت راحت بشه که اشکال از سیستم عامل گوشی هست یا سخت افزاریه.
یه سوال فریمور گوشی من 21 هست میتونم بدون مشکل به 11 ارتقا بدم؟
یعنی اینکه فریمور پایین تر بیاد مشکلی پیش نمیاد؟؟
نگفتین گوشیتون چیه؟
اگه تازه بروز کردین که بایستی عرض کنم شرمنده. پایین آوردن نگارش = مرگ گوشی، خرج بالا، مشکل RPL و سیملاک و در بهترین حالت صفحه سپید که ناشی از عدم هم خوانی تراشه CMT با فرمور قدیمی که با یه فلش به همین نگارش 21 درست می شه!
شاد و پیروز باشین![]()
گوشی N97
رم 32 گیگ داخلیم پریده! نمی دونم چی کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)