دمش گرم , امینم یه چند سالی افت داش , اما از پارسال تاحالا همینطوری داره میتنرکونه .
آهنگ I need Doctor یا Love The Way You Lie رو هر روز گوش میکنم. واقعا تکه :X
دمش گرم , امینم یه چند سالی افت داش , اما از پارسال تاحالا همینطوری داره میتنرکونه .
آهنگ I need Doctor یا Love The Way You Lie رو هر روز گوش میکنم. واقعا تکه :X
بله ویدیو هم داره - ویدیو بعدیش هم ترک space bound از البوم 2010 ریکاوری هست که اومده .
سلطان واقعا عاشقشم تازه دارم تمام اجراهای زنده که داره و دانلود میکنم 100 برابر به قدرت رپش پی بردم هنوز کسی رو دستش نیست
شماره 1 جهان
کاش لینک ها شو معرفی می کردی
من کنسرت امینم 4 تا دارم و دیگه تو اینترنت هیچی پیدا نکردم
1-تو نیویورک 2005
2-تو دیترویت 2009و 2004 (فکر کنم )
3-تو لس انجلس(خیلی قدیمی)
البته کنسرت های امینم بدون proof دیگه اصلا حال نمیده
من از تورنت و یوتوب میگیرم اگه لینک داشتم میزارم حتما چشم.
یه اجرا داره تو آلمان با ریحانا و دکتر دری با کیفت بالا گرفتم حجم 600 مگ خیلی زیباست
امینم واقعا که فوران استعداده ولی من همچنان Tupac رو به عنوان بهترین رپر تاریخ قبول دارم.
یکی از دلایل موفقیت امینم هم اینه که به گفته اطرافیانش همیشه سرش تو دیکشنری هست تا بتونه واژه های هم قافیه رو دربیاره به خاطر همینه که متن هاش خیلی خوب از آب درمیاد.
Last edited by Pessimist; 04-07-2011 at 15:31.
بخشی از مراسم grammy رو میگی ؟چون اونجا با ریحانا و دکتر دری خونده بود
اووووه بله من اشتباه خوندم درسته اون هست
grammy_awards
این هم فیلم انتخاب امینم هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by yas_6969; 04-07-2011 at 16:11.
جون من نزارید این تایپک بخوابه
ناسلامتی تایپک بهترین خواننده دهه اخیر است
این لینک یه مصاحبه از امینم هست که دیدم تو این تایپک نیست
تایمش هم 13 دقیقه است و امینم کمی در مورد اون ماجرای اوردوزش تو سال 2007 صحبت میکنه و هم اینکه صحبتهای در مورد گذشته اش میگه
تاریخ مصاحبه هم بعد از البوم ریکاوری هست
و اینکه دوستان از اهنگ fast lane خوشون اومد ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که اصلا حال نکردم با این اهنگ ریتمش خیلی خیلی تند و رو عصاب میره
به نظرم ریتم اهنگ های مثل beutifull یا love the way you are یا not afarid خیلی از این بهتر و قابل فهم تر بود
ریتم اهنگایی که شما گفتی عامه پسند تره ! یعنی شاید کسی طرفدار ام هم نباشه اما دوسش داشته باشه .به نظرم ریتم اهنگ های مثل beutifull یا love the way you are یا not afarid خیلی از این بهتر و قابل فهم تر بود
اما من اهنگای سریعشو بیشتر دوس دارم ... بیتشر باید فکر کنی روش چی میگه یا مثلا فلان جا کیو دیسرسپکت میکنه : دی
فست لین هم خوب درومده به نظرم ( البته بیشتر میپسندم ام تنها کار کنه ) کلیپش هم خداییش توپ شده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)