اینو هم پست اول هم صفحه های بعدی دیدم! گفتم که روی سی دی ریختم با اسم همون پوشه که از فایل زیپ در اومد ولی وقتی روشن میشه هیچ اتفاقی نمی افته!!
رو فلش باید بریزم حتماً؟
اینو هم پست اول هم صفحه های بعدی دیدم! گفتم که روی سی دی ریختم با اسم همون پوشه که از فایل زیپ در اومد ولی وقتی روشن میشه هیچ اتفاقی نمی افته!!
رو فلش باید بریزم حتماً؟
اگر تمامی مراحل را درست انجام داده باشید ولی پیغام اپدیت نمیاد یعنی این اپدیت داشبورد روی کنسول قبلا نصب شده.
سلام شهاب جان
آقا من هم مشکل دوستمون(akiliss777) رو دارم هم با سی دی وهم با فلش امتحان کردم ورژن داشبورد هم از
اون آپدیت قدیمی تره ولی بازم اتفاقی نمیوفته.
لطفا کمک کنین دوستان...
Last edited by acmilan308; 06-02-2010 at 23:44.
یعنی پیغام آپدیت نمیادیه جایی اشتباه میکنید ، من همین طوری آپدیت کردم و در نتیجه دیگه نمیتونم از مموری که از داتل خریدم استفاده کنم و باید بفرستمش برای شرکت تا دوباره برنامه ریزیش کنند که بخونتش
![]()
والا نمیدونم هر کار میکنم نمیاد به نظر شما مشکل از کجاست؟؟!!!
ببینید بعد از اینکه فایل رو از حالت فشرده خارج کردید بهتون یک فولدی میده ، اون فولدر رو باید توی روت فلش یا CD کپی کنید ، یعنی توی همون صفحه اول باشه و خودش رو توی یه فولدر دیگه نریزید .
سلام
من همین فولدر $SystemUpdate رو توی فلش کپی میکنم
فلش رو دستگاه میشناسه ؟ روی CD امتحان کنید .
توی هیچ فولدر خاصی هم نباشه یعنی اگر درایو فلشتون G هستش باید صاف توی همون G:\ بریزید ، در مورد CD هم همین طور .
خیلی این مشکل شما عجیبه !!!!!![]()
من خودمم موندم توش
آره فلش رو میشناسه چون وقی آهنگ و عکس میریزم پخش میکنه.
میشه که فایل آپدیت مشکل داشته باشه؟؟؟
اگر به صورت کامل آنزیپ شد و وینرر یا وینزیپ ارور نداد ، خیر فایل مشکلی نداره ، چ.ن من هم با همون فایل آپدیت کردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)