دوست من، از يه بابت خيالت جمع باشه، و اونم اين كه سپنتا هيچ جور محدوديت سرعت و پورت و ... روي سرويس هاش اعمال نميكنه. يعني واقعاً با همون سرعتي كه بايد داشته باشيد دانلود ميكنيد. به همين خاطر هم هست كه كمي گرونه!ببین دوست من وقتی که شما میگید شرکت خوبیه و اکثرا هم میگن که خوبه من دارم به حرف شما اعتماد میکنم و میام به این شرکت.
پس دلم میخواد اطلاعاتی اکه از این شرکت میگیرم درست باشه.
(یه وقت توهین نشه ها.فکر نکنید که منظورم اینکه اطلاعاتی که شما میدید اشتباهه)
شرایطم رو در بالا برای باربا جان گفتم .دلم میخواد شما هم نظر بدید.
راستی دوتا سروال دیگه هم دارم
شرکت پورت خالی داره یا اینکه باید زنگ بزنید و ازشون بپرسیم؟کسی بوده که تو منطقون سپنتا پورت خالی نداشته باشه؟
سوال دومم اینکه چند روز طول کشیدتا سپنتا خط شما رو رانژه کنه و بزاره که به اینترنت وصل بشید.دقیقا چند روز طول کشید؟
ممنون میشم جواب بدید
در مورد پورت خالي، راستش منطقه ما كلاً پورتاش زياد خاليه، (منطقه وليعصر) اما مركز هفت تيرش گاهي اوقات به خاطر زياد بودن تمركز مراكز اداريش دچار كمبود پهناي باند شده كه اونم ظرف يكي دو هفته تأمين شده.حالا باز شما بپرسيد ضرري نداره.
من خاطرم هست چون روز 6 ام فروردين تقاضاي سرويس كردم، از طرف مخابرات (چون تعطيل بود) خيلي طول كشيد، يعني 24-5 فرودردين سرويسم راه افتاد. اما در حالت عادي ماكسيمم 10 روزه فكر ميكنم كار رو راه بندازند.
اما شنيدم تو بعضي از منطقهها بوده كه كاربرا از سپنتا راضي نبودند، حالا چراشو نميدونم. شايد اگه تو همين تاپيك بگرديد نمونهاي وجود داشته باشه.
به هر صورت همونطوري كه عرض كردم من كاملاً از سپنتا راضيم و هيچ مشكل خاصي هم باهاش نداشتم.
اميدوارم اطلاعاتم مفيد بوده باشه.

جواب بصورت نقل قول