تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 90 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 894

نام تاپيک: ADSL Sepanta / شرکت سپنتا

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین دوست من وقتی که شما میگید شرکت خوبیه و اکثرا هم میگن که خوبه من دارم به حرف شما اعتماد میکنم و میام به این شرکت.
    پس دلم میخواد اطلاعاتی اکه از این شرکت میگیرم درست باشه.
    (یه وقت توهین نشه ها.فکر نکنید که منظورم اینکه اطلاعاتی که شما میدید اشتباهه)
    شرایطم رو در بالا برای باربا جان گفتم .دلم میخواد شما هم نظر بدید.
    راستی دوتا سروال دیگه هم دارم
    شرکت پورت خالی داره یا اینکه باید زنگ بزنید و ازشون بپرسیم؟کسی بوده که تو منطقون سپنتا پورت خالی نداشته باشه؟
    سوال دومم اینکه چند روز طول کشیدتا سپنتا خط شما رو رانژه کنه و بزاره که به اینترنت وصل بشید.دقیقا چند روز طول کشید؟

ممنون میشم جواب بدید
    دوست من، از يه بابت خيالت جمع باشه، و اونم اين كه سپنتا هيچ جور محدوديت سرعت و پورت و ... روي سرويس هاش اعمال نميكنه. يعني واقعاً با همون سرعتي كه بايد داشته باشيد دانلود ميكنيد. به همين خاطر هم هست كه كمي گرونه!
    در مورد پورت خالي، راستش منطقه ما كلاً پورتاش زياد خاليه، (منطقه وليعصر) اما مركز هفت تيرش گاهي اوقات به خاطر زياد بودن تمركز مراكز اداريش دچار كمبود پهناي باند شده كه اونم ظرف يكي دو هفته تأمين شده.حالا باز شما بپرسيد ضرري نداره.
    من خاطرم هست چون روز 6 ام فروردين تقاضاي سرويس كردم، از طرف مخابرات (چون تعطيل بود) خيلي طول كشيد، يعني 24-5 فرودردين سرويسم راه افتاد. اما در حالت عادي ماكسيمم 10 روزه فكر ميكنم كار رو راه بندازند.
    اما شنيدم تو بعضي از منطقه‌ها بوده كه كاربرا از سپنتا راضي نبودند، حالا چراشو نميدونم. شايد اگه تو همين تاپيك بگرديد نمونه‌اي وجود داشته باشه.
    به هر صورت همونطوري كه عرض كردم من كاملاً از سپنتا راضيم و هيچ مشكل خاصي هم باهاش نداشتم.
    اميدوارم اطلاعاتم مفيد بوده باشه.

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

من به زودی می خوام از سرویس های سپنتا استفاده کنم. 256 قراره بگیرم.
    اما دو سوال:
    1- برای سرویس 256 باید ده تومان ابتدا پرداخت بشه و بعدش برای هر یک گیگ 4 تومان. می خواستم بدونم توی اون ده تومنه هم پهنای باندی هست یا نه؟
    2- سرعت دانلود در حالت مینیمم و ماکسیمم چقدر میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام ,به کاربرای عادی تا چه سرعتی بدون محدودیت میدن؟256 میتونم بگیرم؟من الان 6 ماهی هست سپنتا گرفتم.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام ,به کاربرای عادی تا چه سرعتی بدون محدودیت میدن؟256 میتونم بگیرم؟من الان 6 ماهی هست سپنتا گرفتم.
    الکترونیکی هرچقدر دلت بخواد میتونی بگیری

5. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست من، از يه بابت خيالت جمع باشه، و اونم اين كه سپنتا هيچ جور محدوديت سرعت و پورت و ... روي سرويس هاش اعمال نميكنه. يعني واقعاً با همون سرعتي كه بايد داشته باشيد دانلود ميكنيد. به همين خاطر هم هست كه كمي گرونه!
    در مورد پورت خالي، راستش منطقه ما كلاً پورتاش زياد خاليه، (منطقه وليعصر) اما مركز هفت تيرش گاهي اوقات به خاطر زياد بودن تمركز مراكز اداريش دچار كمبود پهناي باند شده كه اونم ظرف يكي دو هفته تأمين شده.حالا باز شما بپرسيد ضرري نداره.
    من خاطرم هست چون روز 6 ام فروردين تقاضاي سرويس كردم، از طرف مخابرات (چون تعطيل بود) خيلي طول كشيد، يعني 24-5 فرودردين سرويسم راه افتاد. اما در حالت عادي ماكسيمم 10 روزه فكر ميكنم كار رو راه بندازند.
    اما شنيدم تو بعضي از منطقه‌ها بوده كه كاربرا از سپنتا راضي نبودند، حالا چراشو نميدونم. شايد اگه تو همين تاپيك بگرديد نمونه‌اي وجود داشته باشه.
    به هر صورت همونطوري كه عرض كردم من كاملاً از سپنتا راضيم و هيچ مشكل خاصي هم باهاش نداشتم.
    اميدوارم اطلاعاتم مفيد بوده باشه.
    ممنون دوست عزیز از بابت اطلاعات
    فکر کنم برای ما هم پورت خالی باشه
    ولی کیم 10 روز زیاده.فکر میکردم زودتر از این حرفا رانژه کنن
    منم میخوام اگه داتک اذیتمون کرد و دیگه نتونستم از این شرکت بگیرم میرم و از سپنتا میگیرم
    اگه خوب بود که با این شرکت ادامه میدم اما اگه خوب نبود که میریم سراغ شرکت های بعدی

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

الکترونیکی هرچقدر دلت بخواد میتونی بگیری
    منظورت از الکترونیکی چیه؟

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

منظورت از الکترونیکی چیه؟
    شارژ از طریق سایت سپنتا و کارتهای اعتباری عضو شبکه شتاب

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

باربدجان جواب این رو هم میدی؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شارژ از طریق سایت سپنتا و کارتهای اعتباری عضو شبکه شتاب
    یعنی اگه کارت شتاب نداشته باشم نمیتونم بالاتر از 128 بگیرم؟
    Last edited by ارمغان جنون; 05-05-2009 at 02:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چرا باز هم میتونی بگیری ولی اگه کارت عضو شتاب داشته باشی علاوه بر این که میتونی بالاتر رو تهیه کنی بر اساس سطح کاربریت هم موقع شارژ شامل تخفیف میشی

راستی دوتا سروال دیگه هم دارم
    شرکت پورت خالی داره یا اینکه باید زنگ بزنید و ازشون بپرسیم؟کسی بوده که تو منطقون سپنتا پورت خالی نداشته باشه؟
    سوال دومم اینکه چند روز طول کشیدتا سپنتا خط شما رو رانژه کنه و بزاره که به اینترنت وصل بشید.دقیقا چند روز طول کشید؟
    والا پورت خالی رو باید زنگ بزنی ببینی دارن یا نه ولی معمولا چون سپنتا یک مقدار از بقیه ای س پی ها گرون تره کمتر افراد میرن سراغش !!
    والا خط رانژه شدن به چند مورد ربط داره یکی امضا شدن نامه شما توسط شرکت که این مسوله الله العلم که چه قدر طول میکشه و یکی دیگه توسط مخابرات
    شما میتونی این مراحل رو با تلفن های مکرر و داد و فغان یک مقدار جلوتر ببری
    Last edited by شهرام_ایرانی; 05-05-2009 at 06:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •