فعلا که راهی برای اجرای بازی های ان گیج نیومده تا بعد ببینیم چی می شه![]()
فعلا که راهی برای اجرای بازی های ان گیج نیومده تا بعد ببینیم چی می شه![]()
اصلا با n73 قابل مقایسه نیست دوربینش !
به نظر 2 مگاپیکسل هست .
اینم دیگه حرفی واسه گفتن نداره .
ولی خداییش طراحیش قشنگه .
چند نمونه عکس که خودم با N73 گرفتم »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواقعا دم N73 گرم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه میخوای کیفیتش رو ببنید روی عکسا کلیک کنید
البته بدی هم نیست البته اما خوب هم نیست
اینم منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Amin_0913; 04-01-2009 at 19:33.
دوستان یه سوال سرعت تایپ با این گوشی چطوره؟! می خوام بدونم میشه راحت و سریع مسیج نوشت یا نه؟!!!
علاوه بر اون review که امین جان گذاشته رویوی Rafe Blandford رو هم حتما بخونید
خیلی کامل و عالی نوشته
من همشو خوندم
3 قسمته:
Nokia 5800 XpressMusic Preview Part 1 - Hardware / Design and Touch Implementation
Nokia 5800 XpressMusic Preview Part 2 - Multimediaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Nokia 5800 XpressMusic Preview Part 3 - PIM Applications, Application Compatibility and Conclusionsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با وارد بازار شدن N97 كلاينت N-Gage مخصوص سري تاچ نوكيا هم وارد بازار ميشه...
بچه های که این گوشی رو دارن ازش رازی هیستن ؟
تایپ با گوشی راحت ؟ در چه حد میشه روش حساب کرد. آخه من روزی بیش از 100 تا sms میدم.
اینهایی که گفتی سوالی بود یا خبری؟
مشکل که نداره!
ان گیج رو اجرا نمیکنه! قبلا هم گفتم اگه طرفدار بازی هستید سمت این گوشی نیاید !
ال سی دیش هم خوبه!
4 نوع میتونی مسیج بنویسی اما به نظر من توی کیبرد کاملش دکمه ها یکم کوچیکه و باعث میشه درصد خطا بره بالا!
رازی رو نمیدونم ولی راضی هستیم!(شوخی بود به دل نگیر!)
نسبتا راحته!ولی زیاد روش حساب نکن! هیچی فیدبکی که یه گوشی با کیبرد فیزیکی به انگشتهای آدم میده نمیشه!
---------------------------------------
پیشنهاد میکنم اگه زیاد اس ام اس بازی میکنیدXperia یا Touch Pro رو امتحان کنید!
دوستانی که این گوشی رو دارن ایا برچسبی هست مثل مال خودش ولی خط های سفید نداشته باشه یعنی شیشه ای و ساده باشه که بگیرم بچسبونم رو ال سی دیش تا خط نیوفته ؟ اخه همینجوری یه چند تا خط کوچیک رو اون برچسب فابریکش که هنوز نکندمش افتاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)