طبق جدولی که توی این لینک هست 132 از همشون بهتره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق جدولی که توی این لینک هست 132 از همشون بهتره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من باشم 132 میگیرم.
اگه خواستید بگید تا دلایل هم بگیم.
منم از 132 بيشتر خوشم مياد تا بقيه
نسيم از همه بهتره
چون قشنگتر و سبك تره.
البته همشون يكي هستند.
پراید 141 پس از مدت چند ماه بشدت سروصدا پیدا میکنه چون که قسمت عقب این خودرو بسیار بد طراحی شده و چون سنگینی میکنه پس از مدتی به سر و صدا میفته و نکته بعد اینکه براحتی آب به داخل خودرو نفوذ میکنه و جداره ها بسیار ضعیف طراحی شدن !
کلا پراید 141 یه پروژه ضعیف و ناموفق برای سایپا بود 141 در مدل Lbi ( لیف بک انژکتوری ) تولید میشد که پس از اینکه بشدت روی این مدل سایپا متضرر شد تصمیم گرفت مدل dlx ( دولوکس ) رو تولید کنه که یه سری امکانات مث طرح جدید جلو داشبرد و رینگ اسپرت و همرنگ شدن سپر با بدنه بود ! که باز جلوی ضررها تا حدودی گرفته شد ولی باز هم سایپا ضرر داد !!!
مجموعا 141 بدلیل طراحی بد مهندسی و جا نیفتادن تو بازار هیچگاه موفق نبوده ! بازار فروش افتضاحی هم داره !!
پراید نسیم و صبا بجز مقوله صندوق فرقی ندارن ! و نسبت به 141 از نظر کیفی برترن و جا افتادن و بازار فروش بهتری دارن !
میمونه پراید 132 که یه سری تغییرات داره مث مه شکن و کرم شدن رنگ جلو داشبرد ! و که فعلا اصلا در بازار جا نیفتاده و فعلا به سرنوشت 141 دچاره البته مشکلات طراحی 141 رو نداره و از نظر کیفی در حد نسیم و صبا هست + تغییراتی که گفتم !
نظر حقیر اینه صبا یا نسیم بخر اگرم میخوای پول بیشتری خرج کنی برو سراغ 132 که جدیدتره البته بازار فروش ضعیفی داره !
یک سوال، سرشار جون قیمت 132 چقدر بالاتره از نسیم و صبا؟
فرشاد جان قیمت 132 الان تو بازار حدود 800/8 معامله میشه این در حالیه که نسیم فرمون هیدرولیک در حدود
8/500 و پراید صبای هیدرولیک هم تو بازار 300/8 یه مقدار بیشتر یا کمتر معامله میشه !
نسیم بخاطر تولید کمتر و کمیاب بودنش قیمتش از صبا بالاتره !
فعلا ...![]()
دستت درد نکنه.
البته قیمت های جدیدی که حسام گذاشته یکم فرق داره و...
ولی به هرحال توی بازار جو فرق میکنه. و همونطور که گفتید 132 فروش زیادی نداره.
اما من بیشتر میپسندم.
فرشاد جان کاغذ تا واقعیت خیلی فرق داره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)