عجیبه ! پس اگر اینطوره چطوری قابلیت استفاده کامپیوتر از اینترنت گوشی با سرویس DUN (Dial up networking) وجود داره ؟ این سرویس با کابل قابل استفاده هست ؟
عجیبه ! پس اگر اینطوره چطوری قابلیت استفاده کامپیوتر از اینترنت گوشی با سرویس DUN (Dial up networking) وجود داره ؟ این سرویس با کابل قابل استفاده هست ؟
ظاهرا اين امكان براي بلوتوس هم وجود داره ، ولي همونطور كه ميدونين اين قابليت براي استفاده از اينترنت گوشي در وسايل ديگه هست نه بر عكس.
اين طور كه پيداست از ارتباط ساده ي بلوتوس مثل خط تلفن استفاده كرده و يه پروتوكل ساده اي مشابه با ديالآپ گذاشتن.
احتمالا براي ويندوز موبايل و سيمبين برنامه هايي كه سرويسي مشابه رو به صورت دو طرفه بده ساختن، ولي من كه تو جاوا ها همچين چيزي رو تا حالا نديدم.
خيلي ممنون از بابت دادن اين اطلاعات كاربردي اميدوارم روزبه روز تو كارات موفق بشي![]()
سلام
من این گوشی رو از دبی سفارش دادم.
میشه بگین از کجا بفهمم که اصله و دست دوم نیست؟
ممنون
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1- کیفیت عکس برداری این گوشی در مقایسه با n95 چطوره
2- چند تا تم داره آیا امکان نصب تم بیشتری داره
3- جک صوتی 3.5 داره؟
4- دوربینش اسماً 8 مگه یا واقعاً با کیفیته؟
1- از ان95 خيلي بهتره.
2- تم نداره و امكان نصب تم هم روش وجود نداره.
3- روي خود گوشي نداره ، ولي هدستش دو تيكه و 3.5 هست.
4- دوربينش واقعا كيفيت خيلي خوبي داره و قابل مقايسه با دوربين ديجيتال هست.
دوستان توي فروم موبايلستان به يه نكته عجيب بر خوردم !
يكي از دارندگان اين گوشي گفته كه كيفيت صداي اسپيكر گوشي غير قابل تحمله و خيلي پايينه !
ميخواستم سوال كنم واقعا اينطوريه ؟!
من یه ام پی تری رو با پیکسون و ان 82 گوش دادم.پیکسون در حدود 10% از ان 82 ضعیفتر بود.
منم صداشو گوش دادم صداش خوب و بلند
صداي اسپيكر خيلي بلندي داره ، از لحاظ كيفيت هم اونقدرها با گوشي هاي ديگه فرقي نداره ( يكم ميد رنجش بلند هست و ممكنه به نظر گوشي خراش بياد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)