تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 79 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 785

نام تاپيک: {{تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا}}

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض یه مشکل فنی با 5800 که کسی رو پیدا نکردم جواب دقیقی بهم بده

یه گوشی 5800 دارم .
    مدتی هست که بعضی مواقع مکه زنگ میخوره یا زنگ میزنم (همیشه نه) lcd خاموش میشه می تونم صحبت کنم اما هیچ تصویری ندارم ، کسی میدونه مشکل از چیه و برای درست کردنش چه کار باید بکنم ؟!
    ناگفته نمونه که یک بار گوشی از دستم زمین افتاده ...
    وقتی که صفحه سیاه میشه مبایل رو تکون میدم یا قفلش رو چند بار بالا پایین میکنم یا دکمه قرمز رو چندبار میزنم تا دوباره lcd روشن بشه
    حالا موندم برا تعمیرش چکار باید بکنم . یه جا بهم گفت باید فلش بشه تازه ممکنه درست بشه یا ممکنه برای همیشه خاموش بشه ...
    Last edited by rouzbeh_ziafati; 06-10-2009 at 00:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام.دكمه سبز گوشيم يه هو از كار افتاد.و بعضي وقتا خود به خود عمل ميكنه و شماره اينو اونو ميگيره.فكر نميكنم نرم افزاري باشه.ولي من ريستارت كارخونه هم كه كردم درست نشد.بازشم كردم كلي ور رفتم درست نشد.
    نگاه كه ميكردم ديدم اگه بخوام كيبورد اون قستو عوض كنم كلي چيز ديگشم با برد اون قسمت بايد عوض شه.حالا از مهندسا ميخوام كمك كنن سريع.آخه دارم ميميرم

فكر كنم ,يعني تقريبا مطمئنم مشكل از اين قسمتي كه تو عكس با رنگ قرمز مشخص كردم .و فكر كنم با اون قمست كه با رنگ آبيه اتصالي ميكنه....

حالا بايد چكاركنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چط وري ميشه اون قسمتو عوضش كرد؟؟؟؟؟؟؟؟اون طوري كه من نگاه ميكردم بايد با اون قسمتي كه بهتون نشون دادم كلي دم و دستگاه ديگه هم عوض بشه.

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام.دكمه سبز گوشيم يه هو از كار افتاد.و بعضي وقتا خود به خود عمل ميكنه و شماره اينو اونو ميگيره.فكر نميكنم نرم افزاري باشه.ولي من ريستارت كارخونه هم كه كردم درست نشد.بازشم كردم كلي ور رفتم درست نشد.
    نگاه كه ميكردم ديدم اگه بخوام كيبورد اون قستو عوض كنم كلي چيز ديگشم با برد اون قسمت بايد عوض شه.حالا از مهندسا ميخوام كمك كنن سريع.آخه دارم ميميرم

فكر كنم ,يعني تقريبا مطمئنم مشكل از اين قسمتي كه تو عكس با رنگ قرمز مشخص كردم .و فكر كنم با اون قمست كه با رنگ آبيه اتصالي ميكنه....

حالا بايد چكاركنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چط وري ميشه اون قسمتو عوضش كرد؟؟؟؟؟؟؟؟اون طوري كه من نگاه ميكردم بايد با اون قسمتي كه بهتون نشون دادم كلي دم و دستگاه ديگه هم عوض بشه.

سلام
    ببینید وقتی دکمه سبز رو فشار میدین حالت فنری داره ؟ یعنی مثلی دکمه های دیگست دقیقا؟
    دوست عزیز مشکل شما احتمالا از خود کیپد هست.
    قسمت جولویی گوشی روباز کنید. بعد زیر همون دکمه سبز که میگین نگاه کنید یک ورق پلاستیکی سفید هست.
    اونوکه بردارید زیرش یکسری آهن های گرد هست که از یک طرف فرو رفته و خاصیت فنری داره.اگه خاصیت فنریش از بین رفته بود یا شکسته بود عوض کنید.
    زیرشم تمیز کنید احتمالا درست بشه.
    درضمن اگه مشکل از اون کیفل که شما تو عکس گذاشتین باشه باید اون کیفل(همون کابل) رو عوض کنید که حدودا 10 یا 15 تومن هست.
    Last edited by total_overdose; 10-10-2009 at 23:25.

4. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    ببینید وقتی دکمه سبز رو فشار میدین حالت فنری داره ؟ یعنی مثلی دکمه های دیگست دقیقا؟
    دوست عزیز مشکل شما احتمالا از خود کیپد هست.
    قسمت جولویی گوشی روباز کنید. بعد زیر همون دکمه سبز که میگین نگاه کنید یک ورق پلاستیکی سفید هست.
    اونوکه بردارید زیرش یکسری آهن های گرد هست که از یک طرف فرو رفته و خاصیت فنری داره.اگه خاصیت فنریش از بین رفته بود یا شکسته بود عوض کنید.
    زیرشم تمیز کنید احتمالا درست بشه.
    درضمن اگه مشکل از اون کیفل که شما تو عکس گذاشتین باشه باید اون کیفل(همون کابل) رو عوض کنید که حدودا 10 یا 15 تومن هست.
    داشي اين كارا كه گفتي همشو انجام دادم.ولي درست نشد.امروز صبح از خواب بيدار شدم ديدم درست شده ولي شبش كه ميخواشتم بخابم خراب بود.امكان داره نرم افزاري باشه؟؟
    حالا اگه دوباره خراب شد و من فلش كردم و درست نشد
    بخام كابلش رو عوض كنم كلي دم و دستگاه ديگه هم بهش چسبيده مثل دوربين جلو و سنسور نور و ... . كه تازشم چسبسده به يه قسمت گوشي. با همه اينا گفتي 15 تومن؟

6. 2 کاربر از amin2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه layenz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام...

گوشیم N73 صداش موقع تماس خیلی پایین هست (با اینکه صدا را تا آخر بلند کردم) مثلا" وقتی توی خیابون هستی صدای کسی که اونور خط هست به سختی یا اصلا" نمی فهمم چی میگه .

نرم افزاری هست که صدا را حین مکالمه زیاد کنه .

فرمت هم کردم با سه دکمه و 7370 فرقی نکرده.

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

داشي اين كارا كه گفتي همشو انجام دادم.ولي درست نشد.امروز صبح از خواب بيدار شدم ديدم درست شده ولي شبش كه ميخواشتم بخابم خراب بود.امكان داره نرم افزاري باشه؟؟
    حالا اگه دوباره خراب شد و من فلش كردم و درست نشد
    بخام كابلش رو عوض كنم كلي دم و دستگاه ديگه هم بهش چسبيده مثل دوربين جلو و سنسور نور و ... . كه تازشم چسبسده به يه قسمت گوشي. با همه اينا گفتي 15 تومن؟
    سلام
    به این کابل میگن فلت.
    این فلت قسمت جولویی گوشی رو به قسمت پشتی وصل میکنه.
    این فلت در این مدل گوشیا مثل ان 95 به گوشی به صورت یک قفل نرو ماده وصل شده.
    فلت از دو طرف برد گوشی (منظورم قسمت جولویی و پشتی هست) جدا میشه و در صورت خرابی فقط همین فلت رو جدا میکنن و عوض میکنن.

9. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام داداش
    از قسمت پاييني ديدم كه جدا ميشه ولي از قسمت بالا چه طوري جدا ميشه ؟؟؟؟چسبيده به همون كيت ....

تا الان كه هنوز مشكلي واسه دكمه سبز پيش نيمده .ولي ديگه تو دوربين نميره.در لنزشو كه باز ميكنم يه گيري ميزنه بعد سريع خارج ميشه.يعني نرم افزاريه .به نظر ت فلش كنم يا فرمت؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام...

گوشیم N73 صداش موقع تماس خیلی پایین هست (با اینکه صدا را تا آخر بلند کردم) مثلا" وقتی توی خیابون هستی صدای کسی که اونور خط هست به سختی یا اصلا" نمی فهمم چی میگه .

سلام داداش
    از قسمت پاييني ديدم كه جدا ميشه ولي از قسمت بالا چه طوري جدا ميشه ؟؟؟؟چسبيده به همون كيت ....

تا الان كه هنوز مشكلي واسه دكمه سبز پيش نيمده .ولي ديگه تو دوربين نميره.در لنزشو كه باز ميكنم يه گيري ميزنه بعد سريع خارج ميشه.يعني نرم افزاريه .به نظر ت فلش كنم يا فرمت؟
    عزیز به احتمال 99 % ویروس گرفتی. پیش از فلش اون چیزایی از مموری کارتت رو که می خوای بریز روی کامپیوتر. بعد مموری رو دربیار. حالا گوشی رو فلش کن و پس از اون رم رو هم بنداز توش و اون رو هم فرمت کن. اگر باز هم مشکل بود که بعید می دونم، شما می باس کیت جوی استیک گوشیتون رو عوض کنین ( کابل فلت رو فقط با دستگاه های ویژه می شه از کیت جدا کرد. ). هزینه اش هم نباس بیش از 30 تومان باشه

شاد و پیروز باشین

12. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام...

برا منم كپسولش ضعيف شده بود.يه دونه خريدم عوضش كردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_18843's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

سلام خدمت دوستان. گوشی 3600 اسلاید دارم که دو مشکل پیدا کرده:
    اولیش اینکه خیلی وقته با اپرا مینی وصل نمیشه به نت در حالی که برنامه های دیگه مثل مسنجر مشکل نداره ولی واسه این پیغام بررسی تنظیمات میاد. مشکل دوم اینکه الان چند وقته برنامه های جاوایی که روش ریختم اصلا باز نمیشه ، من به مسنجر خیلی احتیاج دارم! وقتی اپن میکنم پیغام میده: Invalid application. Delete? چه روی رم چه روی خود گوشی.
    از منوی خود گوشی ریست کردم درست نشد.
    باید حتما فلش کنم؟
    مرسی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •