نه خیر2.توی سایت cowon نوشته u5 با ظرفیت 4g و 8g تولید می شه.مدل 2g که به ایران اومده قضیش چیه؟؟؟
توی سایت کمپانی 2 گیگ رو هم نوشته میوتنی به همون لینکی که دوستمون قرار داده بری
نه خیر2.توی سایت cowon نوشته u5 با ظرفیت 4g و 8g تولید می شه.مدل 2g که به ایران اومده قضیش چیه؟؟؟
توی سایت کمپانی 2 گیگ رو هم نوشته میوتنی به همون لینکی که دوستمون قرار داده بری
این دو نکته رو در نظر بگیر که اولا کیفیت ضبط صرفا تابع مدل یه دستگاه نیست ... تابع شرایط محیطی ، اینکه چقدر دیوارها باعث پیچیدن صدا میشن ، فاصله ات از منبع صدا ، اینکه بجز منبع صدا ، صدای دیگه ای (همهمه - باد - ترافیک) هم میاد یا نه ، شدت منبع صدا و ... میشه ... بحث های خوبی در تاپیک دیگه داشتیم که اصلا یه مدل ممکنه در یه شرایط بهتر از یه مدل دیگه عمل کنه ...
دوما ، شما اگه واقعا اولویت اول و آخر واسه ات ضبط صداس و قراره برای همین کار صرفاً استفاده اش کنی ، که خب اصلا برو یه voice recorder بخر ، چون اون وسیله اصلا کارش اینه و توانایی هاش در همون راستاست ..
ضمنا : زیاد روی فاصله گرفتن از منبع صدا فکر نکن ... 10 متر ؟ ... خیلی زیاده و مطمئن باش تقریبا با هر mp3 player باکیفیتی ، یه صدای متوسط خواهی داشت ...
اونو كه ميدونم بايد همنام باشن!!
فقط srt ساپورت نميكنه، smi هم ميخونه ،همون زير نويسيم كه تونستم با اون وضعيت بيارم همين فرمت بود!
برا انگليسي كه هيچ مشكلي نداره،بدونه مشكل نشون ميده!
پس مشکل در زیرنویس فارسیه ، ها ؟ ...
حسین جان مشکل زیر نویس فارسی چیه ؟
منظورم اینه که مثلا حروفی مثل گ چ پ ژ رو نشون نمیده یا اینکه کلا بهم ریخته نشون میده؟
سلام به همه !
با اجازتون می خوام cowon s9 بخرم همین رووزا ! می خواستم کلا نظرتون رو راجبش بدونم؟ کسایی که خریدن راضی ان؟
از نظر حمل و نقل
کیفیت صدا و تصویر
زیر نویس فارسی
امکانات با حالش چیه؟
دیکشنری داره؟ دیکشنری فارسی؟
میشه از این جور نرم افزارا براش دانلود کرد؟
راستی قیمت 8 گیگ و 16 گیگش چنده؟
مرسی از همه![]()
راستی Creative مدلی داره که قابلیت هاش مثل s9 باشه؟
بله
کلا فارسی رو حروفای عجیب غریب نشون میده
عجب تاپیکی دارین! ایول ! کلی نکته پیدا کردم توش که متاسفانه دارم به s9 شک می کنم! مثلا اینکه بلوتوسش فایل منتقل نمی کنه ! یا شارژر و کابل tv نداره!
بچه ها چی بخرم؟این o2 هم اینقد گندست که آدم نمی تونه بهش فکر کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)