سلام آقا بابک، من نمیتونم چت کنم، لطفا بهم پی ام بدید، ممنون ازتون، در ضمن یه طرح دیگه رو با علائدین و حاج عباس داریم کار میکنیم، خبرش رو میدم (هر چند فرقی نمیکنه)
سلام آقا بابک، من نمیتونم چت کنم، لطفا بهم پی ام بدید، ممنون ازتون، در ضمن یه طرح دیگه رو با علائدین و حاج عباس داریم کار میکنیم، خبرش رو میدم (هر چند فرقی نمیکنه)
سلام آقا پیماننوشته شده توسط payman252000
چرا خانم از کرمان هم هست البته من هنوز غیر از خودم کسی را ندیدم امیدوارم اینقدر نایاب نباشند!!!!
لطفا خانومای کرمانی جواب بدهند تا همو بشناسیم
بابا منم خانم اگر نبودم نمي گفتم خانم ها مقدم ترن
ناياب نيستن فقط كميابننوشته شده توسط Mermaid
يعني اينكه يه پست ميدن و بعد ......
مثلا
صفحه 18انجمن كرماننوشته شده توسط RooS
و شايد
صفحه 36 انجمن كرماننوشته شده توسط mehri_20
نوشته شده توسط deer
Ladies first
even in the
![]()
Last edited by Explorer2005; 20-09-2006 at 23:58.
سلام تا اونجايي كه من تو صفحه هاي قبلي يادمه شما گفتيد كه خونتون كرمان نيست حالا ديگه نمي دونم ولي خب اگه خواستيد مي تونيد بياييد تا با هم آشنا بشويمسلام آقا پیمان
چرا خانم از کرمان هم هست البته من هنوز غیر از خودم کسی را ندیدم امیدوارم اینقدر نایاب نباشند!!!!
لطفا خانومای کرمانی جواب بدهند تا همو بشناسیم
خب يه نشوني بده كه خانمي از كجا بفهمن ملتبابا منم خانم اگر نبودم نمي گفتم خانم ها مقدم ترن
شما هم مي توني به اتفاق دوستان ديگه توقرار شركت كنيد البته قرار وقتي قطعي شد
آقايون ببخشيد كه من بي مقدمه پريدم وسط من هر كار مي كنم دخالت نكنم نميشه شرمنده!:happy;
مي شه بگين چه جوري بايد نشوني داد ما خودمون از كجا فهميديم شما پسرين خوب شما هم بفهمين ما دختريم
از روي ID ميشه فهميدنوشته شده توسط deer
ولي كو سواد اينگليش ؟
![]()
Last edited by Explorer2005; 09-09-2006 at 10:24.
عزيز اين آي دي من كه تابلويه پسره ولي چيزي از ِآي دي شما سر در نياوردممي شه بگين چه جوري بايد نشوني داد ما خودمون از كجا فهميديم شما پسرين خوب شما هم بفهمين ما دختريم
همونطوري كه گفتي من سواد انگليش ندارم اميد جان! تا حالا چند واحد زبان پاس كردم ولي هنوز نتونستم راه بيافتماز روي Id ميشه فهميد
ولي كو سواد اينگليش ؟
پيمان جان منظورم از سواد به اون معني نيستنوشته شده توسط payman252000
فقط كافيه هرجا يه ID با كلاس ديدي ( از اون لحاظ) تو ديكشنري معنيشو پيدا كني بقيه اش حله !!
![]()
مي شه بگين از اون لحاظ يعني چي؟؟؟؟؟؟؟نوشته شده توسط Explorer2005
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)