سلام
ببخشید میشه یک نفر آپدیت این هفته رو برای دانلود بزاره ؟(اگه امروز باشه بهتر)
اگه نزاره هم بازم ممنون .
سلام
ببخشید میشه یک نفر آپدیت این هفته رو برای دانلود بزاره ؟(اگه امروز باشه بهتر)
اگه نزاره هم بازم ممنون .
تاريخ سيستم خود را چك كنيد.امروز 10 ژانويه 2009 بايد باشه.
دوست عزيز اين تاپيك صرفا اختصاص به كرك و سريال محصولات كاسپر داره.موضوع خود را در تاپيك كاسپر مطرح كنيد و قبل از آن پست اول آن تاپيك را مطالعه نماييد چرا كه راهنماي مطالب موردنظر در آنجا قيد شده است.
من با استفاده از uninstaller کل کسپر رو یعنی از بیخ و بن از اون ته ته رجیستری پاک کردم دوباره نصب کردم باز هم همونه که همونه
میگه بیا منو بکش اما اپدیت نمیشم
خدا حافظ کسپر سلام نود کوچولو
سلام
من هم چند بار از روش لهستانی کد گرفتم همش 52 روزه هستش --- تاریخ سیستم هم درسته مشکلی نداره
جریان چیه ؟
محمد جان موارد زیر رو تست کردید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من مطمئن هستم که به اینترنت وصلم ولی نمیتونه به سرور وصل بشه. اصلا من حتی نمیتونم بهبرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا؟
شما از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟ آیا فایروال ویندوز خاموشه ؟ دقیقا از کدان ورژن 8 استفاده میکنید
احتمال اینکه سیستم شما ویروسی شده و اقدام به تخریب فایل hosts برای جلوگیری از بروز رسانی آنتی ویروس باشه بسیاره
بهرحال شما فایل ارژینال hosts رو از لینک زیر دریافت کنید ( یا اینکه فایل ضمیمه را دانلود کنید )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس آن را در مسیر زیر جایگزین فایل آسیب دیده خود کنید
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
Last edited by majid20; 12-01-2009 at 13:05.
این key ها همه از کار افتاده و یا میگه که این key ها برای ورژن Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 نیستند
من اومدم اینجا:
برای دریافت سریال 3 ماهه ولی هرکاری میکنم نمیتونم اون کدهاس لهستانی رو وارد کنم اجازه کپی هم نمیدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو کیبرد ما تو زبان لهستانی E کوچیک داریم تو اون شکله E بزرگ نوشته چجوری E بزرگ لهستانی رو تایپ کنم؟
سلام
دوستان عزیز ایا سایتی هستش که بشه کرک کاسپر اسکای رو به صورت قانونی خریداری کرد
اگه سایتی میشناسید لطفا ادرس بدین
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)