سلام من چطور اپگرید فارسی کنم الان فارسی نداره
سلام من چطور اپگرید فارسی کنم الان فارسی نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان . ببخشید من واسه خریده این گوشی دو دلم ! یه عده میگن که این گوشی فقط تو چین تحت نظارت نوکیا واسه آسیا تولید میشه ! منم دسته خودم نیست و انقدر جنس چینی اصلم گرفتم که زود داغون شده اعتماد ندارم بش. لطفا اگه کسی منبع معتبری داره معرفی کنه لطفا . اگه نباشه میرم 82 میگیرم . هر چند به فنلاندی بودن اونم اطمینان ندارم
دوستان اینکه میگن 85 های آسیا رو چین میزنه و اصلا تو ایران هم فنلاند نداره صحت داره ؟ آخه میدونید من دست خودم نیست ، هر جنس چینی که خریدم(اعم از گوشی نوکیا) بعد مدتی داغون شده !! واسه همین فنلاند بودن واسم مهمه . و آیا راهی هست که بشه تشخیص داد ؟ اگه چینی ما بریم 82 بگیریم ، گرچه مطمئن نستم که اونم چینی نباشه !!!
راستی اگه کسی مرجعی داره معرفی کنه لطفا .
سوال بعد اینکه آیا نداشتن پردازنذه ی 3بعدی رو ngage تاثیره مهمی داره ؟ و cpu 85 در مقایسه با 82 چطره ؟
آیا سیمبین 9.2 برنامه های (تمامش) رو 9.3 اجرا میشه ؟ در مورد تم چطور ؟ و در کل این موارد نرم افزاری که میگن رو 85 هست چیه ؟ هنگ و قاطی و ....![]()
هم 82 و هم 85 که تو بازار ایرانه هر دو فقط چینی هستن ولی کیفیت 82 بالاتره(اینو از خودم نمیگم و فقط کافیه یه سرچ تو گوگل بزنی تا ببینی دنیا چی میگه)
متاسفانه مشکل لقی اسلاید در 85 نه فقط در ایران بلکه در همه کشورها دیده شده اونم اینطور که من امار گرفتم از هر 10 نفر 8 نفر میگن این مشکل رو دارن و خیلیها هم رفتن که گوشیو پس بدن و یه 85 دیگه بگیرن ولی متاسفانه دیدن که همشون اینطوری هستن
جالب اینکه یه نفر رو توی انجمن های خارجی دیدم که نوشته بود با یه چیزی مثل نمد که در دو طرف اسلاید فرو کرده تونسته لقی گوشیو تا حد زیادی بگیره
این از کیفیت بدنه گوشی
از لحاظ نرم افزاری هم یه سری مشکلات داره که نسبت به گوشیهای قبلی نوکیا در شروع فروش کمتر نیست که بیشتره
ولی خب این مشکلات نرم افزاری همه با اپدیت برطرف میشن و جای نگرانی نداره
کیفیت دوربین در روز مثل 82 و 95 هست(تنها با یک اپسیلون تفاوت که به چشم نمیاد) و در شب هم خیلی بهتر از 95 هست ولی به پای 82 هرگز نمیرسه
کیفیت صدا از 82 و 95 بهتره ولی از لحاظ بلندی فعلا یکم(خیلی کم) از 82 با اخرین اپدیت پایین تره که با اپدیتهای بعدی مطمئنا از 82 بلندتر میشه. (توی ریویو gsmarena برای n82 زده کمتر از متوسط و برای 85 زده متوسط چون این سایت گوشیها رو در همون اپدیت اول براشون ریویو نوشته و از زمان عرضه n82 تا الان براش کلی اپدیت اومده وصداش بلند تر شده)
بقیه موارد خوبه
نظر شخصی:
1-موقعی که خواستی گوشی بخری بگو اول 85 رو بیاره و اگر دیدی میتونی با مشکل اسلاید کنار بیایی همون 85 رو بگیر و اگه نه 82 بگیر
2-n79 هم گوشی خوبی از اب در اومده و مشکلات سخت افزاری من که فعلا نشنیدم داشته باشه و نرم افزاریاش هم مثل اینکه برطرف شده
Last edited by ali_power42; 25-12-2008 at 08:01.
به نظر شما تا یکی دوماه دیگه از طرف نوکیا گوشی جدید به بازار میاد اونم n86 ????????????
با این حرفات به شدت منو از گرفتن ان 85 منصرف کردی ..اینجوریا که تومیگی فکر کنم بدترین گوشی سال باید ان 85 انتخاب بشه![]()
من تو انتخاب گوشی بین N85 و N95 8gig گیر کردم و نمی دونم کدام رو انتخاب کنم
N85 اف ام ترنسمیتر داره - رم خوره - صفحه نمایش باکیفیت تر داره -محافظ دوربین داره -
N95 8gig - ظاهر قشنگ تر داره - چیپ داره - سرعت بالاتر داره- صدا و دوربین بهتر داره
حالا من بین ظاهر زیباتر N95 و امکانات بیشتر N85 مردد شدم
در ضمن من شنیده ام که N85 خیلی زیاد ریست میشه و مشکل آپدیت هم داره
حالا تو رو خدا یکی به من بگه من کدوم رو انتخاب کنم و من رو از سر در گمی در بیاره
![]()
من تو انتخاب گوشی بین N85 و N95 8gig گیر کردم و نمی دونم کدام رو انتخاب کنم
N85 اف ام ترنسمیتر داره - رم خوره - صفحه نمایش باکیفیت تر داره -محافظ دوربین داره -
N95 8gig - ظاهر قشنگ تر داره - چیپ داره - سرعت بالاتر داره- صدا و دوربین بهتر داره
حالا من بین ظاهر زیباتر N95 و امکانات بیشتر N85 مردد شدم
در ضمن من شنیدم که N85 خیلی ریست می شه و تازه مشکل آپدیت هم داره
حالا تو رو خدا یکی به من بگه من کدوم رو انتخاب کنم و من رو از سر در گمی در بیاره
![]()
اگه فنلاندشو پيدا كني مشكل ريست كردن نداره
n85 چيپ نداره.به نظر من برو يه تست انگيج روش بزن ببين روون اجرا ميشه يا نه.اين n96 تو انگيج جلوي 5700 كم ميووردش.اگه ديدي روون اجرا ميشه برو همون n85 رو بخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)