ای بابا این که نوشته باس رم 400 این دیگه چه جورشه من ندیدم جایی بگن وقتی گفته میشه باس 800 یعنی باس دو تا رم رو هم
ای بابا این که نوشته باس رم 400 این دیگه چه جورشه من ندیدم جایی بگن وقتی گفته میشه باس 800 یعنی باس دو تا رم رو هم
سلام دوستان
من امروز یه vostro 1510 ساخت مالزی دیدم که کیفیت صفحه اش خیلی ( واقعا خیلی) بالا بود و فکر می کنم از dv4 هایی که من دیده بودم بهتر نشون می داد البته من هنوز واقعا موفق به دیدن Dv5 از نزدیک نشدم ولی کسی تا حالا این مقایسه رو انجام داده؟ کدوم بهتر بوده؟
در رم DDR II شما باید مقدار باس را که در اینجا میبینید ضربدر 2 کنید.در واقع باس هر کدام از رمهای شما 400*2=800 است و شما دو رم 800 MHz دارید.
پس باس 800 شما به معنی باس دو تا رم روی هم نیست
سلام .من 2 تا سوال اختصاصی دارم که اگه میشه استریم جان جواب بدن.اینکه کارت گرافیک 1070 تا 1750 آپ میشه.(شیر میشه)این به چه صورت تا این حد میرسه.و تو کجا تاثیر داره.
بدش اینکه تو باری هم اینطوریه یا بازی فقط از حافظه اصلی کارت گرافیک استفاده میکنه![]()
Geforce 9600M GT به طور Dedicated از 512 مگابایت حافظه استفاده می کنه و می تونه برای ذخیره Texture ها در صورت نیاز تا 1750 مگابایت از حافظه اصلی سیستم هم استفاده کنه.
مسلما توی بازی در صورتی که نیاز باشه می تونه علاوه بر حافظه Dedicated خودش از حافظه سیستم هم کمک بگیره.
بابا اینا دیگه چیه !!!!!!!!!!! به قول روانی چی یی ی ی یی ی یی با حال! هرچند که خیلی بیشتر از dv5 ها گرون هستند ولی واقعا عالی تر هستند... اچ پی بازم نشون داد که هروقت بخواد می تونه مشتریاش رو غافلگیر کنه !!! اینا امکاناتی که من تو سایت اچ پی دیدم ازش:
1. صفحه نمایش با اندازه واقعی HD با رزولیشن حداقل 1366*768 که دیگه مشکل منطبق نبودن ابعاد صفحه نمایش با فیلم های HD رو نداره. HDX16t با ال سی دی 16 اینچی و HDX18t با ال سی دی 18 اینچی!
2. تمام مدل های این سری از همون کارت گرافیک 9600 استفاده می کنند کم تر نمیشه!
3. فینگر پرینت واسه همه مدل ها هست.
4. رم پیش فرض 2 گیگه ... اما ... تا 8گیگابایت می تونید برای لپ تاپ انتخواب کنید...
5. انتخواب های سی پی یو همون قبلی های سنترینو 2 هست...
6.بازم باتری 6 سل داریم فقط
7. اسپیکر های استفاده شده روی این سری 5 به 1 آلتک هست که یکی ساب ووفره !!!!تازه می تونید 7.1 هم خودتون بخرید...
اون جوری که اچ پی گفته کیفیت ویدیو و صدا در حد یک سیستم سینمای خانگیه!!
میگم خوب شد من dv5 نخریدمحالا صبر می کنم تا این بیاد ... هر چند که باید خیلی گرون باشه قیمت پایش واسه آمریکا 1300$ اونم پایه ...
با کانفیگ 1060: شد : 1475 دلار (1070 نتونستم چون انتخاب 4 گیگ نداره)
با 2.8 و 8 رم و 320 هارد و کیفیت صفحه 1900*1080 شد: 2500 دلار که من همینو می خرم
![]()
راستی یادم رفت که بگم اکثر مطالب پست قبلی مشترک و عمدتا مربوط به HDX16t هست و تفاوت های این سری با سری HDX 18t در اینه که در سری 18 می تونید سی پی یو QX9300 چهار هسته ای با فرکانس 2.53 گیگاهرتز سفارش بدید و به علاوه باتری این سری 8 سلولی هست![]()
هم خودتون بخرید...
میگم خوب شد من dv5 نخریدمحالا صبر می کنم تا این بیاد ... هر چند که باید خیلی گرون باشه
اولن در سری 9 از 9600 بالاتر نداریم و بالاترین گرافیک موجود که در همین ماه اخیر اومده 8800 با تکنولوژی SLI از سری GTX که دو تا اونا کنار هم گذاشتن و در این سری لپ تاپ اچ پی هر دو مدل مطمئن باشید همون 9600 هست دوما هیچ وقت اچ پی برای سری تازه وارد خود یعنی DV7 که قراره مدل 1080 هم تو لیستش بیاد ایجاد کنه و همیشه نقاط قوت و ضعفی برای هر سری می زاره و اگه تو امریکا 1300 دلار باشه حدودا تو ایران 1700000 پس هنوز DV7-1070 بهترینه و مطمئن باشید اگه ویژگی هم نسبت به این سری داشته باشه قیمتش روش حساب میشه و شما ببینید ارزش اون گرونی را داره تا فیلم HD ببینید در صورتی که در این نوع فیلم در ایران بسیار رایج نیست و مخصوصا موقعی معنی داره که روی یک دیسک اچ دی مثل بلو-ری باشه !!! DV7-1070 عملا بالاترین حد رم(8 گیگ) بالاترین حد هارد(640 گیگ)صفحه نمایش اچ دی و 17 اینچ(بالاترین سایز قابل قبول و کیفیت)و دارای بلو-ری(اخرین تکنولوژی درایو نوری) و سی پی یو سنتریو اونم 9400T(جدید ترین سری پردازنده های اینتل) به همراه ویستا 64 بیتی که قابل توجه و نورتن 2008 زنده به همرای افیس 2007 و ماکروسافت ورک و استیودنت اورجینال و Quick Play بهتر از این میشه؟و گرافیک قدرتمند که قابلیت SLI را هم داره با بالاترین حد شیر
[/quote]
اقای 64 بیت کاملا در اشباه هستید کمی روشن تر فکر کنید!
سلام،
با عرض شرمندگي از دوستاني كه سوال پرسيده بودند و من جواب ندادم!
راستش خيلي حالم گرفته بود، بعد از 5 روز كه ما را دول داد، حالا ميگه 1060 تمام شده!!!...
ايران اچ پي و اسپيناس هم ظاهرا تمام كردند. جريان چيه؟!؟...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)