دوستانی که نسخه ی 7600 دارند لزومی ندارد به فکر نسخه نهایی باشند چون همون rtm شده نسخه نهایی ولی اگه نسخه ی اپدیت شده 7600 را میخوایید اونوقت به فکر نسخه نهایی باشید ولی بنظر من اپدیت 7600 فرق انچنانی با 7600 خالی نکرده
موفق باشید
دوستانی که نسخه ی 7600 دارند لزومی ندارد به فکر نسخه نهایی باشند چون همون rtm شده نسخه نهایی ولی اگه نسخه ی اپدیت شده 7600 را میخوایید اونوقت به فکر نسخه نهایی باشید ولی بنظر من اپدیت 7600 فرق انچنانی با 7600 خالی نکرده
موفق باشید
Last edited by rasoul2005; 25-10-2009 at 21:20.
بابا فکر نکنم اینجوری باشه.
بالاخره باید یه فرق کوچیکی بین نسخه نهایی با نیسخه نهایی رسمی باشه!
سلام
پس لطفا اگه لینک دانلود برای ویندوز7 (نسخه نهایی) اومد ، لطفا اینجا قرار بدید تا استفاده کنیم
مرسی
مهمترین تغییرات؛
نرمافزار Windows Explorer به نسخه ۶/۱/۷۶۰۰/۱۶۴۰۴ ارتقا یافته است.
![]()
نرمافزار Windows Media Player به نسخه ۱۲/۰/۷۶۰۰/۱۶۴۱۵ ارتقا یافته است.
![]()
فایل Ehshell.dll به نسخه ۶/۱/۷۶۰۰/۱۶۴۱۰ ارتقا یافته است.
فایل Winload.exe به نسخه ۶/۱/۷۶۰۰/۱۶۴۱۱ ارتقا یافته است.
فایل Winresume.exe به نسخه ۶/۱/۷۶۰۰/۱۶۴۱۱ ارتقا یافته است.
عین هم هستن حتی کدشون هم عین همن: 7600.16385.0907131255
بله فرق کوچک که دارد ولی همونطور که دوستمون در پست بالایی گفتند توقع انچنانی نباید داشته باشی
موفق باشید
دوست عزیز منظور منو درست متوجه نشدی نسخه نهایی چند روزه که عرضه شده ولی همون rtm است با تغییرات جزیی
موفق باشید
دوباره سلام
من این تورنت رو پیدا کردم که گویا نسخه نهایی هستش (7600.16385) همراه با کرک که 23 اکتبر آپلود شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نه ، من منظورتون رو متوجه شدم
ولی من الان نسخه ی RC رو روی سیستمم دارم و حالا که می خوام نسخه ی جدید بریزم ترجیح می دم نسخه ی
نهایی رو بگیرم و روی سیستمم نصب کنم![]()
اوکی شما که نسخه rtm هم ندارید پس بهتره که همون نهاییه را بگیرید
موفق یاشید
دوستان نسخه retail اگه اشتباه نکنم یه باگ آسیب پذیری خفن در smb 2 داره که به راحتی آب خوردن هک میشید!
فکر کنم این باگ توی نسخه فاینال فقط مرتفع شده باشه!
البته اگه مایکروسافته که فکر کنم تو هیچ کدومش پچ نکرده!میگه جونتون دربیاد خودتون اپدیت کنید!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)