اقا میشه من دوباره پی اس پی خودم رو به ورژن 4.01 تبدیل کنم ؟چجوری
اقا میشه من دوباره پی اس پی خودم رو به ورژن 4.01 تبدیل کنم ؟چجوری
نه نمیشه متاسفانه. ولی همین فریمور هم مشکلی نداره. واسه چی میخوای دانگرید کنی ؟
چند سال چی دارم ؟ منظورت سنمه ؟
فردا یه سر میرم با دوستم پیشش. بهت خبر میدم.
اقا یکی از دوستانمون پی اس پی گرفته میگه وقتی ایزو میسازه بازی رو کپی میکنه اصلا هیچ ایکن بازی نمیاد تو دستگاه !!
وقتی فولدر گیم میسازه ایزو رو روش میسازه و بازی رو توی ایزو کپی میکنه ایکن به صورت یک چیز شکسته شکسته میاد !!
حالا این دوستمون مشکلش چیه ؟
ممنون
فولدر iso را باید در ROOT مموری (همان صفحه اول مموری) بسازه با حروف بزرگ.بعد iso بازی ها را داخلش بریزه.
برای نمایش دادن بازی ها باید کنسولش کپی خور باشه تا بازی ها را نمایش بده و اجرا کند.
والا کپی خور کرده شاید به حروف بزرگ نمیسازه !!!
حاجی دمت گرم ... فقط واسه هک کردنش کمک نکردید ... راهی نیومده که پایدار باشه ؟ ؟ ؟
ببین psp های قدیمی مدل 1000 و 2000 با مادربورد TA-088 v2 به پایین را میشه با پاندورا کپی خور کرد که دیگه هک نمیپره.
اما مدل 3000 و 2000 با مادربورد TA-088 v3 به بعد را نمیشه با پاندورا کپی خور کرد و با ChickHEN کپی خور میکنند.که این روش فعلا پایدار نیست.
اگر psp را جدید خریدی و فروشنده با همین ChickHEN کپی خور کرده که با خاموش شدن و در اوردن باطری هک میپره فعلا کاری نمیشه کرد.باید صبر کنی شایددر آینده درست بشه
من پی اس پی فت گرفتم 2 سال پیش و الان هم ورژن, 5.00M33-4 روش نصب هست .
تا حالا هیچ مشکلی هم از نظر بازی کردن باهاش که بخواهد گیر کنه یا فرم بزنه هم نداشتم(تمام بازیها)
فرق 5.03M33-6 با ورژن فعلی کنسول من چیه ؟
آیا ارزش عوض کردن داره یا نه ؟
تازه واردیم و خام ،ببخشید.![]()
ببین شما بیخیال این 5.03m33-6 بشو چون فرقی با فریموری که داری نداره.و اصلا ارزش نداره که بخواهی به روش موجود به 5.03m33-6 آپدیت کنی.
فریمور شما الان 5.00m33 هست با آپدیت 4 که میشه 5.00m33-4 شما فقط آپدیت 6 را نصب کن که بشود 5.00m33-6
حجم این آپدیت بسار کم هست(237 کیلو بایت)
فقط کافی هست از لینک زیر دانلود کنید سپس پوشه رو در PSP/Game کپی و اجرا کنید.
تا فریمور شما از 5.00m33-4 به 5.00m33-6 تبدیل شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5.00m33-6 فعلا بهترین فریمور هک شده هست.پیشنهاد میشه تا هک شدن فریمور های بعدی همین فریمور را داشته باشید.
البته یک فریمور جدیتر از 5.00m33-6 هم امده به نام 5.50GEN-A و 5.50GEN-B که اگر دوست داشتید میتونید نصب کنید.البته تغیراتی که داشته به درد ما که توی ایران زندگی میکنیم نمیخره.
PSP 5.50 GEN-A Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستیتش این m33-6 مفتش گرونه . من اول نصب کرده بودم ، بعدش دوباره به m33-4 دانگرید کردم با هزار خطر و ریسک بالا ، سر اجرای بازی های PSX مشکل پیدا میکنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)