تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 79 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 787

نام تاپيک: Silent Hill: Homecoming

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من اصلا با نسخه ی قبلی این بازی حال نکردم ولی با نسخه ی سومش خیلی حال کردم.

این نسخه چه جوریه ؟
    گرافیک و گیم پلی رو میگم.
    ارزش خریدن داره ؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من اصلا با نسخه ی قبلی این بازی حال نکردم ولی با نسخه ی سومش خیلی حال کردم.

این نسخه چه جوریه ؟
    گرافیک و گیم پلی رو میگم.
    ارزش خریدن داره ؟!
    از شماره 4 بهتره .
    کلا ارزش 1 بار بازی کردنو داره
    ولی من هنوزم میگم نسخه ی 1 بازی از بقیه خیلی بهتر بود .

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دوست عزيز ، اين پازل اصلا" تصوريش جلو نمياد كه بخوام حلش كنم!! در ضمن كدوم در رو بايد باز كنم؟ من تازه وارد شدم و در باز بود ديگه اطرافم دري وجود نداره كه بخوام بازش كنم. فكر كنم با مراحل ديگه اشتباه گرفتيد. !!!
    فقط investigate را نشان ميدهد. به تصوير بالا خوب دقت كنيد. گزينه ديگه اي نداره كه بخوام انتخاب كنم. درسته؟!
    لطفا" بيشتر راهنمايي كنيد... ممنون ميشم. منتظرم.
    نه مطمئنم که اشتباه نگرفتم .
    شما investigate رو میزنی بعد میری تو پازل . پازلش یه چیزی شبیه بازی furniture frenzy هستش .
    شما علائم رو جا به جا میکنی (با کلیک و درگ) وبعد قفل در تابوت رو آزاد میکنی.
    بعد در تابوت باز میشه و ...

4. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

کاشکی کد رو توی بیمارستان اول بازی میگفتی که از کجا گیرش اوردی . بالاخره اون کد رو باید جایی نوشته باشه دیگه . همینطوری که توی سایتها پخش نشده ! بیخیال !!!! من کد رو توی بیمارستان برای باز کردن در اتاق jush زدم ! ولی وقتی در باز شد ! از در تو نمیرفت ! لبه ی در گیر کرده بود ! و از اونجایی که شنیده بودم بازی خیلی باگ داره مستقیم بازی رو پاک کردم !!! اصلا ازش خوشم نیومد . با آخرین ورژن دایرک ایکس هم مشکل صداش حل نشد !!!!!
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 14-01-2009 at 09:51.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    منم وقتی سایلنت هیل 3 (بصورت 4 تا cd) گرفتم مدام با مشکل بالا روبرو شدم و سه تا از فایلهای cab رو نمیتونست کپی کنه من خیلی سعی کردم حتی اون سه تا فایل cab رو جدا از اینترنت گرفتم وبعد بازیو ریختم روی هارد و بعد از 4 تا سی دی به یه dvd تبدیلش کردم اما بازم نشد خلاصه خیلی وقتم تلف شد سرانجام رفتم بازار و یه نسخه دی وی دی رو گرفتم و حل شد...

شما برای حل کارت 3 راه داری :::"

1-با یه نرم افزار مثل نرو از بازی یه iso بسازی تا مطمئن بشی دی وی دی بازیت کاملا سالمه و اونجا دیگه خطای خوندن دی وی دی ازت نمیگره و بعد بازیو بوسیله iso که ساختی نصب کن...

2-با نرو از چند تا دی وی دی دیگت هم iso بساز تا مطمئن بشی دی وی دی درایوت هم سالمه...

3-اگر با دو راه بالا حل نشد (هم بازم با خطای خوندن دی وی دی موقع iso ساختن مواجه شدی و هم دی وی دی درایوت کاملا سالم بود) دیگه تنها راهش اینه که دی وی دی رو ببری اونجایی که خریدی بگی دی وی دی شما مشکل داره همون جا پیش خودشونم تست کن تا بشون ثابت کنی بعد اگه قبول کردن (بستگی به مرامشون داره) با یه دی وی دی سالم سایلنت هیل 5 برات عوضش میکنن اگرم نکردن دیگه ازشون نخر....

منم خیلی اذیت شدم تا ردش کردم (اما میشه ردش کرد) ولی این save game که اینجا واست میذارم مال اولین save point بعد از عروسکه هست که اسم مرحلش home town هست از این سیو گیم استفاده کن و مطمئن باش که چیز خاصی از دست نمیدی..فقط سریع بگیرش چون رپید شر گفته فقط 10 نفر حق دانلود دارند البته روی speedyshare هم آپلودش کردم..فایل read-me هم که گذاشتم بخون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم دقیقا همین مشکل با غول عروسکی دارم و اون سیو مرحله بعد از کشتن عروسک دانلود کردم ولی نمی دونم تو کدام فایل باید کپیش کنم.

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

مجددا" به همگي دوستان در اين بخش سلام عرض ميكنم :
    اون مرحله كه داخل هتل كه پسره (براردش) هست بعد از كلي جلو رفتن بايد چكار كنم؟! اون موجودهاي عجيب و غريب كه مثل خرچنگ هستند و دست و پاهاشون مثل شمشير بلنده رو كشتم. ولي آخرش بايد كجا برم؟ لطفا " راهنمايي كنيد....

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

مجددا" به همگي دوستان در اين بخش سلام عرض ميكنم :
    اون مرحله كه داخل هتل كه پسره (براردش) هست بعد از كلي جلو رفتن بايد چكار كنم؟! اون موجودهاي عجيب و غريب كه مثل خرچنگ هستند و دست و پاهاشون مثل شمشير بلنده رو كشتم. ولي آخرش بايد كجا برم؟ لطفا " راهنمايي كنيد....
    اگه اشتب نکنم اونجا شما با یه خانومی که داخل یه اتاق که درش شکسته صحبت می کنی که مشخص نمی شه کیه چون تو تاریکیه بعدش باید 3 تا عکس پیدا کنی بعدش برگردی پیش خانومه که بهت یه کلید می ده مال اتاق 303 هستش اگه درست یادم مونده باشه فقط برگشتی حواست باشه چون کلی جک جونور از در و دیوار بهت حمله می کنن مخصوصا به همون نیدلرز ها که دهن آدمو صاف می کنن
    موفق باشی

9. این کاربر از Ali Pacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amin_k700's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    زیره گنبد کبود

پيش فرض

سلام .
    من بازی Silent Hill Homecoming رو نصب کردم.اولین اشکالی که به وجود اومد این بود که فایل d3dx9_38.dll رو می خواست.بعد از دانلود این فایل از اینترنت و کپی اون توی دایرکتوری System32 با مشکل جدیدی مواجه شدم بعد از اجرای بازی نصف تصویر سیاه می شه و چند ثانیه بعد این پیام ظاهر می شه :

در ضمن من بازی رو روی xp , vista نصب کردم و DirectX 9 هم نصب کردم ولی دوباره به همین اشکال برخوردم. کسی می تونه راهنماییم کنه؟

داره خودمونی میشه my life is barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    camp nou

پيش فرض

سلام چرا من وقتی بازی رو اجرا میکنم دموی اول که میاد دیگه تصویر وایمیسته و دیگه جلو نمیره

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

با تشكر از دوست عزيزمون آقا علي بابت راهنمايي مرحله قبلي :

حالا بعد از كلي جلو رفتن و با جك و جونورهاي عجيب كه نميشه حتي اسم براشون گذاشت جنگيدن رسيدم به اينجا كه از چاه در مياد و ميرسم به نقشه اول بازي. خلاصه ، كلي جنگيدم با اين سگ ها و آدم هاي عجيب و غريب و سرشون معلوم نيست چي هست. رسيدم به خانه خودم. وقتي رسيدم ديدم كه در خانه سيم خاردار كشيده شده. كلي تعجب كردم!!‌
    هر جايي هم كه توي نقشه اول بود رفتم و زير پا گذاشتم ولي راهي نبود كه برم.!!! اگه ممكنه اينجا رو هم راهنمايي كنيد كه واقعا" بازي حساسي شده و چقدر هم ترسناكه. اينو هم اضافه كنم كه يك كليد دارم ولي نميدونم كجا بكارش ببرم؟

تصويرشو در زير گذاشتم ببينيد و در آخر راهنمايي كنيد . مرسي... منتظرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •