من اصلا با نسخه ی قبلی این بازی حال نکردم ولی با نسخه ی سومش خیلی حال کردم.
این نسخه چه جوریه ؟
گرافیک و گیم پلی رو میگم.
ارزش خریدن داره ؟!
من اصلا با نسخه ی قبلی این بازی حال نکردم ولی با نسخه ی سومش خیلی حال کردم.
این نسخه چه جوریه ؟
گرافیک و گیم پلی رو میگم.
ارزش خریدن داره ؟!
از شماره 4 بهتره .
کلا ارزش 1 بار بازی کردنو داره
ولی من هنوزم میگم نسخه ی 1 بازی از بقیه خیلی بهتر بود .
نه مطمئنم که اشتباه نگرفتم .
شما investigate رو میزنی بعد میری تو پازل . پازلش یه چیزی شبیه بازی furniture frenzy هستش .
شما علائم رو جا به جا میکنی (با کلیک و درگ) وبعد قفل در تابوت رو آزاد میکنی.
بعد در تابوت باز میشه و ...
کاشکی کد رو توی بیمارستان اول بازی میگفتی که از کجا گیرش اوردی . بالاخره اون کد رو باید جایی نوشته باشه دیگه . همینطوری که توی سایتها پخش نشده ! بیخیال !!!! من کد رو توی بیمارستان برای باز کردن در اتاق jush زدم ! ولی وقتی در باز شد ! از در تو نمیرفت ! لبه ی در گیر کرده بود ! و از اونجایی که شنیده بودم بازی خیلی باگ داره مستقیم بازی رو پاک کردم !!! اصلا ازش خوشم نیومد . با آخرین ورژن دایرک ایکس هم مشکل صداش حل نشد !!!!!
Last edited by mahyarSAMSUNG; 14-01-2009 at 09:51.
منم دقیقا همین مشکل با غول عروسکی دارم و اون سیو مرحله بعد از کشتن عروسک دانلود کردم ولی نمی دونم تو کدام فایل باید کپیش کنم.
مجددا" به همگي دوستان در اين بخش سلام عرض ميكنم :
اون مرحله كه داخل هتل كه پسره (براردش) هست بعد از كلي جلو رفتن بايد چكار كنم؟! اون موجودهاي عجيب و غريب كه مثل خرچنگ هستند و دست و پاهاشون مثل شمشير بلنده رو كشتم. ولي آخرش بايد كجا برم؟ لطفا " راهنمايي كنيد....
اگه اشتب نکنم اونجا شما با یه خانومی که داخل یه اتاق که درش شکسته صحبت می کنی که مشخص نمی شه کیه چون تو تاریکیه بعدش باید 3 تا عکس پیدا کنی بعدش برگردی پیش خانومه که بهت یه کلید می ده مال اتاق 303 هستش اگه درست یادم مونده باشه فقط برگشتی حواست باشه چون کلی جک جونور از در و دیوار بهت حمله می کنن مخصوصا به همون نیدلرز ها که دهن آدمو صاف می کنن
موفق باشی
سلام .
من بازی Silent Hill Homecoming رو نصب کردم.اولین اشکالی که به وجود اومد این بود که فایل d3dx9_38.dll رو می خواست.بعد از دانلود این فایل از اینترنت و کپی اون توی دایرکتوری System32 با مشکل جدیدی مواجه شدم بعد از اجرای بازی نصف تصویر سیاه می شه و چند ثانیه بعد این پیام ظاهر می شه :
در ضمن من بازی رو روی xp , vista نصب کردم و DirectX 9 هم نصب کردم ولی دوباره به همین اشکال برخوردم. کسی می تونه راهنماییم کنه؟
سلام چرا من وقتی بازی رو اجرا میکنم دموی اول که میاد دیگه تصویر وایمیسته و دیگه جلو نمیره
با تشكر از دوست عزيزمون آقا علي بابت راهنمايي مرحله قبلي :
حالا بعد از كلي جلو رفتن و با جك و جونورهاي عجيب كه نميشه حتي اسم براشون گذاشت جنگيدن رسيدم به اينجا كه از چاه در مياد و ميرسم به نقشه اول بازي. خلاصه ، كلي جنگيدم با اين سگ ها و آدم هاي عجيب و غريب و سرشون معلوم نيست چي هست. رسيدم به خانه خودم. وقتي رسيدم ديدم كه در خانه سيم خاردار كشيده شده. كلي تعجب كردم!!
هر جايي هم كه توي نقشه اول بود رفتم و زير پا گذاشتم ولي راهي نبود كه برم.!!! اگه ممكنه اينجا رو هم راهنمايي كنيد كه واقعا" بازي حساسي شده و چقدر هم ترسناكه. اينو هم اضافه كنم كه يك كليد دارم ولي نميدونم كجا بكارش ببرم؟
تصويرشو در زير گذاشتم ببينيد و در آخر راهنمايي كنيد . مرسي... منتظرم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)