بالاخره درست شد ، با موبایل به اینترنت وصل شدم.
سرعتشم ای بدک نیس...
یکی از دوستان لطف کنه تعرفه شو بگه ممنون میشم!
بالاخره درست شد ، با موبایل به اینترنت وصل شدم.
سرعتشم ای بدک نیس...
یکی از دوستان لطف کنه تعرفه شو بگه ممنون میشم!
مديرعامل همراه اول در مورد تعرفه gprs اظهار داشت: تعرفه اين سرويس 8/14 ريال در زمان پيک روز (هشت صبح تا يازده شب) و در غير پيک و روزهاي تعطيل چهار ريال است، البته اين تعرفه در مراحل بعدي کنترل و کاهش خواهد يافت.
دوستان من 1ماهی هست درخواست GPRS دادم از سایت....sms فعال سازی و تنظمات هم اومد....ولی کار نکرد....از طریق سایت هم که چک میکردم واسه رجیستر دوباره ،میگفت این سرویس فعال است...بعد به09990 زنگ زدم...بعد از 1-2 هفته گفتن فعاله،باید کار کنه...ولی هنوز مشکل داره...دوباره از 8008 هم تنظیمات گرفتم..ولی کار نمیکنه...گوشیم N73Music Editoin NOKIA هست ...اگر امکان داره تنظیمات دقیق این گوشی بدین...دستی هم چک کنم...مخصوصا تنظیمات advanced setting در این گوشی
هر کیلوبایتی 8/14؟!
اینم تنظیمات دقیق گوشی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از شیراز کسی تونسته وصل بشه من هر تلاش میکنم ارور میده packet data not available کسی میدونه چرا؟
آره به نظر من که فعلاً استفاده از این سرویس به صرفه نیست حداقل در روزهای معمولی و ساعات پیک ..
اتفاقا مال منم همینجوری بود ، درحالی که واسه دوستام وصل میشد...
بعدش فهمیدیم چون واسه ی اونا کد 1 بوده اینترنتشون راه افتاده!خط من کد 3 هستش.بعد از یه مدتی واسه منم راه افتاد.سرعتشم نسبتا خوبه ولی خیلی گرونه!
من چندتا صفحه ی وب باز کردم(یه چیزی حدود 2مگ از اینترنتش استفاده کردم)بعد رفتم حسابمو چک کردم دیدم فقط 6 تومن برای اینترنت هزینه افتاده!!!
اصلا به صرفه نیس!
یعنی باید صبر بدم بعدا خودش فعال میشه؟
دوستان خوب زیاد با همراه اول وارد اینترت نشید چون بسیار هزینش بالاست و با توجه به اینکه همراه اول نمیتونه مث ایراننس صورتحساب بده یک دفعه یک صورتحساب سنگین میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)