![]()
نام پنجره بازي ممكنه با نام بازي كمي فرق داشته باشه.
![]()
نام پنجره بازي ممكنه با نام بازي كمي فرق داشته باشه.
با سلامنوشته شده توسط Batman1
خیلی خیلی ممنون از شما دوست عزیز مشکلم حل شد
ولی من مثلا در بازی the suffering وقتي تعداد گلوله ها رو هك ميكنم و وقتي يك مرحله را به به پايان ميرسانم و به مرحله ي بعدي ميروم بازي به حالت اول بر ميگردد يعني ادرس تغيير ميكند و تعداد گلوله ها فريز نمي شود و بايد هر مرحله را كه تمام كردم بايد در مرحله ي بعدي دوباره تعداد گلوله ها را هك كنم و وقتي كه بازي را كه هك كرده ام را سيو ميكنم و بعدا روي ان ميروم ديگر انها كار نميكنند و روش pointer را هم امتحان كردم و به يك ادرس ميرسم و ان را با سيو قبلي تطابق ميدهم و سيو ميكنم ولي باز هم كار نميكند ؟ايا روش ديگري هست كه ديگر هر وقت مرحله عوض شد يا دوباره وارد بازي شدم ديگه از اول بازي رو هك نكنم؟؟؟؟ايا نرم افزار قوي تري از ارت ماني هست كه بتونه ان بازي هايي را كه هك كرده ام و سيو كرده ام را بصورت اتو ماتيك ادرس جديد شان را پيدا كند؟؟؟؟وان را تعمییر کند
با تشكر
عزیز دل برادر اگه به این اسونی ها بود که دیگه هلو برو تو گلو میشد که
والا شما میتونی فرمولش رو کشف کنی و با برنامه نویسی و اسکریپت نویسی یه ترینر بزنی براش
یا اینکه کد انجکشنش کنی
یا اینکه کل بازی رو دیکامپایل کنی که فکرش رو هم نکن....
یا اینکه اگه اسمبلی بلدی بازی رو دیس اسمبل کن ...![]()
با سلام
میشه بگویید كدانجکشن چیست؟
میشه بگویید دیس اسمبل چیست؟
اگر این کارهایی را که گفتید هر چقدر هم سخت باشند حاضرم ان را انجام دهم حتی اگر مجبور باشم شب و روز بر روی کامبیوتر بمانم فقط اگر شما لطف کنید جواب سوال هایم را درست و حسابی بدهید که ایا این کارهایی که شما گفتید ایا نرم افزار دیگری می خواهد اگر میخواهد لطفا لینک دانلود ان را قرار دهید یا با ارت مانی میتوانم این ها را انجام دهم ؟اگر جواب سوال هایم را بدهید یک عمر مدیون شما خواهم بود و یک عمر برای شما دعا خواهم کرد این را جدی میگوییم تو رو خدا بگوییدفقط چگونه می توانم این کارها را انجام دهم چون که به این احتیاج دارم
با تشکر
Last edited by davoodf; 04-10-2006 at 21:15.
لذربقلقلبذفقذفقلنوشته شده توسط davoodf
من با گيم ميكر و تي سرچ و گيم انجين ميتونم براي تقريبا هر بازي بسازم اما نميدونم چطوري اونو تبديل به ترينر كنم. اگه راهنماييم كنين ممنون مي شم.
به زودي.......................... .
آموزش جامع................
در راه است........................
ساخت ترينر.................
خداییش گیم میکر چه ربطی به ساخت ترینر داشت؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)