تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 198 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دوستان ایم مورد را در زمان درگیری با Uldred هیولای آخر Circle of Magi در نظر داشته باشید :
      محتوای مخفی: Uldred Boss Fight 
    حتما بعد از اینکه از خواب بیدا شدید Litany of Adralla را از جسد Nial بردارید و آن را به یکی از اسلات های خالیتون ببرید. زمان درگیری بیشتر از Mage هاتون استفاده کنید و خودتون اونارو کنترل کنید و هر چی جادو Primal و Heavy Attack های Melee تون بزنید زمانی که می بینید او روشو به Mage ها می کند و نور سفیدی میاد که اونارو می خواد تبدیل به Abominatio کنه از Litany of Adralla استفاده کنید

کوئست رو انجام دادم و با Irvin صحبت کردم
    بعد از این کوئست رفتم اون دهکده و بعدش Castle
    که اونجا بهم کوئست دادن برگردم circle برای نجات conner که منم برگشتم همه جارم گشتم ولی چیزی نبود خبریم از Irvin نبود
    تو fade هم رفتم ولی همه از دستم ناراحت شدن مخصوصن alistar که 10 تا از رابطه دوستیش کم شد منم بی خیال شدم و رفتم کانر رو راحت کردم
    خوب اکر خبری از Irving نبود معلومه طرف Templar هارو گرفتی.
    وقتی لول آپ میشیم ، اگه پوینت هامون رو مصرف نکنیم و بعد دوباره لول آپ شیم ، پوینت های قبلی می پره؟

تا لول چند میشه لول آپ شد؟ 25؟
    نه نمی پره می مونه برات ماکزیمم تا 25.

تو این بازی میشه Re talent کرد ؟ ینی یه کار کنیم همه چی clear شه و از اول بچینیم .... تو wow که میشد.

در ضمن یه نقطه ضعف کوچیک داره :
    اینه که وقتی یه کاراکتر میسازی (چهره شو منظورمه) ، بعدا اگه بخوای باهمون یه کلاسه دیگه رو بازی کنی نمیشه .... خیلی خوب میشد اگه مثه فالوت 3 یه جای دیگه به جز شروع بازی برای edit میذاشتن( وقتی داری از Valut خارج میشی) ، .... میشد قبل از ورود به Ostager یه همچین چیزی بذارن. یا اینکه حداقل قبل از شروع به بازی یه سیو میشد کرد بد نبود .... من الان یه چیزی رو اشتباهی زدم ، تو بازی نظرم عوض شد ، حالا دوباره باید 15 دقیقه وقت بذارم و بسازمش ..... حیف نیست ؟

در ضمن من الان دارم DLC رو میگیرم ... Optimus جان من با لینک تورنتی که شما گذاشتید دارم میگیرم ... همش همینه دیگه ، کامله نه ؟ برای نصبش حتما باید پچ بازی نصب باشه؟ تو گیمزپات 2-3 تا پچ براش دیدم .... اول اونارو نصب کنم؟

راستی پچ ها اگه تغییر جدی و خوبی ندارن بهم بگید که نصبشون نکنم ! آخه حجمشون کم بود
    کامل کامله عزیز. پیچ 1.01 هم نصب باشه که بهتره باگ های بازیو میگره من که نصبشون کردم بازی با پچ بود خودش پچ نمی کنه. پچ ها باگ های بازیو گرافیکیو کمتر می کنند.
    Last edited by Optimus Prime; 01-12-2009 at 14:04.

2. 3 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من اهنگری را نتونستم پیدا کنم که از این اهن اسمانی برای شمشیر درست کنه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

من اهنگری را نتونستم پیدا کنم که از این اهن اسمانی برای شمشیر درست کنه
    اگر اون DLC هارو گرفتی برو Warden's Keep که بالای نقشه هست علامتش شبیه علامت Grey Warden هاست. اونجا Quest که تموم کردی آهنگری و تاجر برات باز میشه روبه روی در قلعه

5. 3 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

تاپیکو چـِسبوندمش بالا تا با توجه به پتانسیلی که داره گیمرهای بیشتری رو جذب کنه...

خوش بگذره

7. 9 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بابا من نمی تونم این Bandit های لعنتی رو بکشم؛
      محتوای مخفی: Bandit 
    یدفعه 100 تایی میریزن سرم. بابا کشتن این Uldred خیلی آسونتر بود. خدایی اینشم بده دیگه Grey Warden باشی از پس راهزن ها برنیای. الان تو همین Denerim هستم دارم Questهای اضافی رو انجام می دم فعلاً بچه رو نجات دادم حالا باید باباش رو خوب کنم (اینا هم خانوادگی مشکل دارن) داخل خوده شهر یه دسته راهزن بهم حمله کردن البته قبلاً چند دستشون رو کشتم ولی اینبار نامردا n نفرن نیمشه کشتشون، سخته.
    Last edited by Guts; 01-12-2009 at 21:47.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اين آخرش خيلي مزخرف بود............ .

زوركي موريگان رو ازم گرفت حالا هركاري ميكنم نميتونم اون اژدهاي آخر بازي رو بكشم همه سيوهامم مال آخر بازيه...........
    حالا چيكار كنم؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

اين آخرش خيلي مزخرف بود............ .

زوركي موريگان رو ازم گرفت حالا هركاري ميكنم نميتونم اون اژدهاي آخر بازي رو بكشم همه سيوهامم مال آخر بازيه...........
    حالا چيكار كنم؟؟؟؟
    یعنی چی موریگان ازت گرفت؟ خوب اگر می خوای بمونه به پیشنهادش عمل کن. ارتش قوی ساختی؟ ببینید برای این ارتشی که می سازید از Dwarf ها Elf ها Golem ها Mage ها و .... یادتون باشه باید برای اینکه قوی بشن براشون چیزهایی که احتیاج دارن در اون جعبه ها بزارید. قبل از اینکه به آخر بازی برسید تا می تونید Level بگیریو و به دنبال زره ها و اسلحه های افسانه ای و قوی برید. گفتم عجله تو تمام کردنش نکنید.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب من خیلی کم از بازی های این مدلی خوشم میاد . ولی هر بار که نگه می کردم به این تاپیک همه مثل اینکه از بازی لذت بردند
    الان خریدن کردم نصب هم کردیم ولی خب صدا نداره...
    مودم رو هم از کار می ندازم باز صدا نمیاد..کسی یه کمکی به ما بکنه تا از خیر بازی نگذشتیمم.؟

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برای بار چندم دوستان لطفاً بازی رو مخصوصاً آخرش رو Spoil نکنید، به خدا Spoiler برای همینه.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یعنی چی موریگان ازت گرفت؟ خوب اگر می خوای بمونه به پیشنهادش عمل کن. ارتش قوی ساختی؟ ببینید برای این ارتشی که می سازید از Dwarf ها Elf ها Golem ها Mage ها و .... یادتون باشه باید برای اینکه قوی بشن براشون چیزهایی که احتیاج دارن در اون جعبه ها بزارید. قبل از اینکه به آخر بازی برسید تا می تونید Level بگیریو و به دنبال زره ها و اسلحه های افسانه ای و قوی برید. گفتم عجله تو تمام کردنش نکنید.

نه داداش اصلا عجله نكردم نزديك 60 ساعت هم بازي كردم فقط مشكل اينجاس كه سيوا رو رو هم انداختم و حالا نميتونم برگردم در نتيجه جيبم خاليه......... .

راستي هر چي زور ميزنم نميتونم درخواست موريگان رو اجابت كنم اين اليستر مسخره قبول نمي كنه همه گرينه ها رو هم امتتحان كردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •