من تجربياتي با AMS و VB6 داشتم . الآن يه چيزي کار ميکنم که خيلي بهم حال ميده!!!
يه زبان که خروجي StandAlone بهت بده و نياز به کتابخانه هاي همراه نداشته باشه چيزي بود که دنبالش بودم و گيرم اومد
اينقدر دوستش دارم که نميخام با کسي قسمتش کنم!!!(خودخواه)
-----
به نظر من همين حالا هم بزرگين، پيرمرد! بيا برو يه زبون پدر مادر دار يادبگير و دست بردار از سر Luaي برزيلي ها!!!
----------
اينکه نوشتي 90% lua رو بلدي!!!! نشنيده ميگيرم!
-----------------
ResHacker رو به PE Explorer ترجيح ميدم، PE Explorerرو بلد نيستم ولي ResHacker رو مدتهاست ميشناسم و سادست.
------------------------
در مورد پيشنهاد هم بايد بگم اين کار قبلا شده، هم عليرضا شفايي عزيز خيلي هاشو گذاشتن و هم لينکي که محرم عزيز در حدود10صفحه قبلتر گذاشتن خوب بود.
ضمن اينکه کار وقت گيري هست و استقبالي هم نميشه، جز اينکه چند روز ديگه يه بابايي مياد يه دستي ميبره توشون و بنام خودش CD ميکنه و ميده بازار!!!
اون موقع بايد زنگ زد آتش نشاني بياد خاموشمون کنه!!! قبلن هم گفته بودم من از 2 کار بدم مياد ، يکي ظرف شستن و يکي هم تايپ کردن!
------------------------------------
اما در مورد توابع Lua ، من فقط چند مورد پيش اومد که توابع خود AMS کم آورد و اجبارن از Lua استفاده کردم.(مثلا برای تغییر فرمت Hex و Dec بهم)
اين ليست ، براي کسي که 90%ش رو بلده حرف دراره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اوصیکم بتقوی الله!
در هر صورت آسوناش گه بلدم:
()tonumber دقیقا معادل ()String.ToNumber هست که برای تبدیل عددی که بشکل متن ذخیره شده به عدد کاربرد داره
مثلا "10" به 10
Dialog.Message("", tonumber("10"));
Dialog.Message("", String.ToNumber("10"));
tostring () برعکس تابع فوقه
--------------------------------------------------