اولا الان i8510 گوشی هست که واقعا سامسونگ نشون داده از نوکیا چیزی کم نداره و مطمئن باشین n96 با این قیمت زیاد و طراحی تکراری که داره جلوی این گوشی شکست خواهد خورد . ولی حرف من یه چیز دیگست :
1. دوستانی که میگن قبل خریدن ارمانی میخواستی تحقیق کنی ......
من تحقیق کردم خوبم کردم می دونستم هم این ایراد ها رو داره ولی با این شدت واقعا ادم از اون برند دلزده میشه . نوکیا هم سری های فشن داره و اونا هم بیشتر روی ظاهر تاکیید شده ولی امکانات دیگه رو در سطح متوسط داره ولی میشه گفت صدا - دوربین - ال سی دی و ... ارمانی افتضاحه .
2. نوکیا 1.5 سال پیش N95 رو داد بیرون ولی وقتی به U900 نگاه میکنی یا G810 تازه می بینی هنوز بعد 1 سال نتو نسته جای 95 رو بگیره که هیچ تازه صدا و ال سی دی ضعیف تری هم داره ( البته دوربین 810 ..... ) , ایا هنوز سامسونگ گوشی زده که هم ال سی دی خوب - هم دوربین عالی - هم صدای خوب ....... رو داشته باشه ؟
شاهکارش 8510 هست که هنوز تو ال سی دی عالی نیست .
خلاصه :
( منظورم اینه که 95 وقتی شاخ نوکیا بود هیچ ایرادی نداشت از 99% لحاظ از همه ی نظر ها بهتره همه بود ( صدای 73 رو فاکتور میگیرم ) ولی با اینکه 8510 از همه نظر بهترین هست چرا باید ال سی دی خوبی مثل یه گوشی 400 دلاری ( N78 ) نداشته باشه ؟؟؟؟؟ اخه تو OMNIA هم همین داستانه )
ولی باید قبول کرد حالا کمی نوکیا از سامسونگ عقب مونده .
ولی باز تاکید میکنم گوشی هایی مثل U900 با اینکه 1 سال بعد اومدن ولی هیچ حرفی جلوی 95 ندارن وتازه در کل پایین تر هم هستن .
همه ی اینا نظر شخصی بود .
منتظر شاهکار گوشی ها 8510 میمونیم .
موفق.....