تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 298 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

اولا الان i8510 گوشی هست که واقعا سامسونگ نشون داده از نوکیا چیزی کم نداره و مطمئن باشین n96 با این قیمت زیاد و طراحی تکراری که داره جلوی این گوشی شکست خواهد خورد . ولی حرف من یه چیز دیگست :

1. دوستانی که میگن قبل خریدن ارمانی میخواستی تحقیق کنی ......

من تحقیق کردم خوبم کردم می دونستم هم این ایراد ها رو داره ولی با این شدت واقعا ادم از اون برند دلزده میشه . نوکیا هم سری های فشن داره و اونا هم بیشتر روی ظاهر تاکیید شده ولی امکانات دیگه رو در سطح متوسط داره ولی میشه گفت صدا - دوربین - ال سی دی و ... ارمانی افتضاحه .

2. نوکیا 1.5 سال پیش N95 رو داد بیرون ولی وقتی به U900 نگاه میکنی یا G810 تازه می بینی هنوز بعد 1 سال نتو نسته جای 95 رو بگیره که هیچ تازه صدا و ال سی دی ضعیف تری هم داره ( البته دوربین 810 ..... ) , ایا هنوز سامسونگ گوشی زده که هم ال سی دی خوب - هم دوربین عالی - هم صدای خوب ....... رو داشته باشه ؟

شاهکارش 8510 هست که هنوز تو ال سی دی عالی نیست .

خلاصه :

( منظورم اینه که 95 وقتی شاخ نوکیا بود هیچ ایرادی نداشت از 99% لحاظ از همه ی نظر ها بهتره همه بود ( صدای 73 رو فاکتور میگیرم ) ولی با اینکه 8510 از همه نظر بهترین هست چرا باید ال سی دی خوبی مثل یه گوشی 400 دلاری ( N78 ) نداشته باشه ؟؟؟؟؟ اخه تو OMNIA هم همین داستانه )

ولی باید قبول کرد حالا کمی نوکیا از سامسونگ عقب مونده .

ولی باز تاکید میکنم گوشی هایی مثل U900 با اینکه 1 سال بعد اومدن ولی هیچ حرفی جلوی 95 ندارن وتازه در کل پایین تر هم هستن .

همه ی اینا نظر شخصی بود .

منتظر شاهکار گوشی ها 8510 میمونیم .

موفق.....
    دوست من ال سی دی آی8510 زیر نور افتاب یه خورده مشکل داره اونم به خاطر اون لایهی بیرونیشه و در کل ای سی دی این

گوشی مثل بقیه ی سامسونگ ها عالیه

(اصلا ادم مگه میره یه ساعت زیر افتاب میشینه با گوشی ور میره برو بشین زیر درخت بیبین چه حالی میده ....!!!! )
    Last edited by Ali_BlueBoy; 11-09-2008 at 17:03.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان خواهشا بریم سر بحث تاپیک البته ببخشیدا

نظر Mobile-Review درباره صفحه نمایش i8510 :

I found it a tad better than that the of the Nokia N95 8Gb - the i8510's picture revealed fewer pixels and appeared smoother overall. However, it didn't fare all that well in bright light - the picture got washed out and reading texts became somewhat difficult.

مخلصیم .
    Last edited by S A M S U N G; 11-09-2008 at 17:15.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

این که میگی N95 زمان خودش شاخ نبود و بهترین نبود از اون حرفا بودااااااااا .

بگذریم....

اقا یه سوال تو المان یا اتریش اومده ؟

تو کشورهای Eu الان چنده ؟ Orange که داره گرون میده .
    Last edited by ravani_13; 11-09-2008 at 17:18.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب پست این دوست عزیز رو تازه دیدم !

نه عزیز فعلا فقط 2 اپراتور O2 و Orange در انگلیس با پرداخت ماهانه میفروشن . البته در قطر و دبی دوستان دیدن ولی نمیشه اعتماد کرد که نسخه اصلی هستش یا نه .

در مورد اون پست قبلی شما

دوست عزیز بیشتر کشورها مثل انگلیس رنگ G810 رو ندیدن و این گوشی هیچ وقت در تمام دنیا ریلیز نشد ، خبر ریلیز گوشی رو هیچ کس نفهمید و فقط GSMArena بعد از یه مدت زد Available !

چرا ریلیز نشد ؟ خب این برمیگرده به سیاست این کمپانیها ، انگلیسی که یه دونه G810 توش نیست الان INNOV8 به راحتی قابل خرید هستش . امیدوارم منظورم رو فهمیده باشین .

در مورد U900 باید بگم در اولین ماه عرضه 1 میلیون فروش داشت که رفت جزء تاریخ پرفروش ترین گوشیهای جهان . وعده سامسونگ تا آخر امسال روی 10 میلیون هستش . این گوشی نه سیمبیان داشت ، نه صفحه نمایش بزرگ ، نه GPS و Wi-Fi .

دیگه خودت قضاوت کن گوشی که ریلیز جهانی نشد (G810 ) و گوشی که اصلا اسمارت فون نیست ( U900 ) چطوری اینقدر فروش کردن و محبوب شدن طوری که G810 برنده بهترین کمرافون سال شد و U900 هم که گفتم جزء پرفروش ترین گوشیها .

در مورد صفحه نمایش INNOV8 باید بگم صفحه نمایش گوشی از N95 8GB هم بهتر شناخته شده .

INNOV8 :
    1. دارنده بهترین دوربین در بین گوشیها.
    2. دارنده بهترین صدا .
    3. دارنده بهترین صفحه نمایش
    4. دارنده بهترین مکانیزم ساخت و کیفیت ساخت .

اینها نظرات Eldar نوکیا باز هستش !

5. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

در مورد صداش ( انگار صدای موبایل داره به سمت فناوری جدید میره , انگار ال جی هم صدای دالبی رو داره واسه گوشی هاش..... ) و کیفیت بدنش توضیح میدی ؟

راستی با همه ی این موارد samsung تو اروپا امسال پرفروش ترین برند موبایل بوده .

ولی ................................. i love nokia

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

ولی ................................. i love nokia
    درکت می کنم......
    ولی استعداد شو داری سامسونگی بشی.....

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

i love you W960 i
    ایشاال..ه به پای هم پیر شین (مثل اواتارت)..!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اولا الان i8510 گوشي هست که واقعا سامسونگ نشون داده از نوکيا چيزي کم نداره و مطمئن باشين n96 با اين قيمت زياد و طراحي تکراري که داره جلوي اين گوشي شکست خواهد خورد . ولي حرف من يه چيز ديگست :

1. دوستاني که ميگن قبل خريدن ارماني ميخواستي تحقيق کني ......

من تحقيق کردم خوبم کردم مي دونستم هم اين ايراد ها رو داره ولي با اين شدت واقعا ادم از اون برند دلزده ميشه . نوکيا هم سري هاي فشن داره و اونا هم بيشتر روي ظاهر تاکييد شده ولي امکانات ديگه رو در سطح متوسط داره ولي ميشه گفت صدا - دوربين - ال سي دي و ... ارماني افتضاحه .

2. نوکيا 1.5 سال پيش N95 رو داد بيرون ولي وقتي به U900 نگاه ميکني يا G810 تازه مي بيني هنوز بعد 1 سال نتو نسته جاي 95 رو بگيره که هيچ تازه صدا و ال سي دي ضعيف تري هم داره ( البته دوربين 810 ..... ) , ايا هنوز سامسونگ گوشي زده که هم ال سي دي خوب - هم دوربين عالي - هم صداي خوب ....... رو داشته باشه ؟

شاهکارش 8510 هست که هنوز تو ال سي دي عالي نيست .

خلاصه :

( منظورم اينه که 95 وقتي شاخ نوکيا بود هيچ ايرادي نداشت از 99% لحاظ از همه ي نظر ها بهتره همه بود ( صداي 73 رو فاکتور ميگيرم ) ولي با اينکه 8510 از همه نظر بهترين هست چرا بايد ال سي دي خوبي مثل يه گوشي 400 دلاري ( N78 ) نداشته باشه ؟؟؟؟؟ اخه تو OMNIA هم همين داستانه )

ولي بايد قبول کرد حالا کمي نوکيا از سامسونگ عقب مونده .

ولي باز تاکيد ميکنم گوشي هايي مثل U900 با اينکه 1 سال بعد اومدن ولي هيچ حرفي جلوي 95 ندارن وتازه در کل پايين تر هم هستن .

همه ي اينا نظر شخصي بود .

منتظر شاهکار گوشي ها 8510 ميمونيم .

موفق.....
    شما حرف درستي ميزني ولي منظور سامسونگ از يو 900 مقابله با سري ان نوکيا نبود . چرا سامسونگ نتونسته با جي 810 در مقابله ان 95 رقابت کنه ؟ شايد بخاطر اينکه صفحه جي 810 16 ميليون رنگ نيست يا شايد بخاطر اينه که اينفرارد نداره ؟ ولي کيفيت ال سي دي جي 810 چيزي کمتر از ان 95 نداره . تازه اگه اين ضعفها منظورته منم صعف دوربين ان 95 رو ميگم همينطور باتري ان 95 در مقابل جي 810 .

همين آي 8510 تونست بگه که سامسونگ از عمد روي جي 810 صفحه 16 ميليون رنگ نذاشت . که بعدا نگن سامسونگ تواناييش رو نداشت .

10. 4 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستانی که در دبی هستن و یا میخوان این گوشی رو از دبی بخرن ، به صورت رسمی در نمایشگاه axiom میتونن این گوشی رو خریداری کنن ( البته واسه بازدید و کار کردن با گوشی هم هستش ) :

آدرس فروشگاه ها :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمت 3,699 درهم که میشه حدود 1 میلیون تومن ( نسخه 16 گیگابایت )

12. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستانی که در دبی هستن و یا میخوان این گوشی رو از دبی بخرن ، به صورت رسمی در نمایشگاه axiom میتونن این گوشی رو خریداری کنن ( البته واسه بازدید و کار کردن با گوشی هم هستش ) :

آدرس فروشگاه ها :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمت 3,699 درهم که میشه حدود 1 میلیون تومن ( نسخه 16 گیگابایت )

دوست عزیز سایت اکسیوم قیمت ها رو بخوایم پیدا کنم کدوم قسمت باید برم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •