در مورد صحبتی که یکی دوستان در مورد زمان قدیم کرده بود . ببینید مسلماً در هر دوره ایی انسانها به تکامل رسیدن . این تکامل به خاطر تجربیات و پیشرفتهای علمی و فلسفی هست که به مرور سالها برای انسانها به وجود می یاد . اگه ما بخوایم اون زمان رو با زمان الان مقایسه کنیم یا حتی با 100 سال پیش مسلماً با خودمون میگیم چقدر خوبه که ما در این زمان زندگی می کنیم اما فراموش نکنیم که آیندگان هم در مورد ما همین رو میگن اصلاً براشون قابل تصور نیست که در زمان ما زندگی میکردن . هیچ ربطی هم به اسلام نداره . دین اسلام در تمام جهان گسترده نیست که مبنا باشه . ما که دین اسلام رو داریم از نظر پیشرفت و یا حتی اگه دقیق و بدون تعصب نگاه کنیم ارتباطات انسانی و طرز تفکر پیشرفته هستیم با کشورهایی که دین دیگری دارن ؟ از هر لحاظ ما زندگی مرفه و قابل قبولی نداریم و حتی عادات و رفتارهای چندان پسندیده ایی هم در مقایسه نداریم . من اصلاً نمی خوام بگم اسلام مقصره شاید مسلمون مقصر باشه . در رابطه با سریال حضرت یوسف هم کاملاً به شعور بیننده توهین میشه چقدر دید فلسفی و واقعی به شخصیت یک پیغمبر شده ، هیچی ... مخاطب این سریال در حقیقت بچه ها هستن . اگر هم جذابیتی داره شاید دکورهای و لباسهای خاص و مهمتر از همه گریم های خاص تر و رابطه یوسف و زلیخا که به جز در یک سریال دینی و با توجیه سریال دینی در هیچ سریال دیگه قابل مجوز دادن نیست . حتی در مورد سریال امام علی ( ع ) هم با وجود اینکه بسیار خوش ساخت تر بود . قطام هم همپای حضرت علی ( ع ) برای همه جذاب بود و یکی نقاط جذب سریال محسوب میشد .

.....یکم بهتر نگاه کنید نکات مثبت و خوبی هم زیاد داره...... به نظر من اونایی که همش سوتیهای فیلمو میگن با فیلمش مشکل ندارن فقط خوششون میاد الکی از فیلمای ایرانی ایراد بگیرن.....من نمیگم همه ی فیلمای ایرانی خوبه نه ولی فیلمای خوبم زیاد داره.....خواهشا الکی از فیلما ایراد نگیرید.....gif)