احتمالن اشکال از اینترنت تون هست . اینترنتتون dial up هست؟
اگر dial up هست که به خاطر سرعتتون .
احتمالن اشکال از اینترنت تون هست . اینترنتتون dial up هست؟
اگر dial up هست که به خاطر سرعتتون .
دستتون درد نکنه
فقط این authorize computer چیه؟ اگه میشه یه توضیحی بدید.
ممنون![]()
ببین آیتیونز و که باز میکنی تو قسمت store یه گزینه هست به اسم authorizing computer که بهتون این اجازه رو میده که بتونید از 5تا کامپیوتر به آیپادتون سینک کنید.البته باید به اینترنت هم وصل باشید!
راستی شما خودتون تونسدید برنامه دانلود کنید ؟!
من که خودم نتونستم ولی برنامه ای را که mamad 6280 لینکش را گذاشته بود دان کردم که تو itunes می گفت باید authorize بشه.البته id و پسورد mamad6280 را میخاست.البته من id وpass خودم را زدم یه پیغامی داد که مفهومش این بود که شما با یکی از 5 کامپیوتر authorize شدید. حالا چی کار باید بکنم؟
Last edited by psp2004; 23-02-2009 at 22:05.
خب بالاخره تونستم یه کاری کنم الان برنامه تو قسمت app اومده sinc را زدم ولی تو منو خود ipod که چیزی نیومده. برای نصبش باید چی کار کنم؟
اونی که همراه آیپاده البته اسمش dock adapter هستش ... وقتی شما داک داشته باشی ، این آداپتور رو وصل می کنی بهش و بعد دستگاهت رو بهش وصل می کنی ...
هدف نهایی هم که فروش ابزارآلات جانبی و پول در آوردن و نزدیک شدن به خدا بوده ..
psp2004 ، ما نمیتونیم از برنامه آپلود شده استفاده کنیم چون همونطوری که محمد گفت موقع دانلود از آپ استور یه کدی برداشته میشه که وقتی ما میخوایم از اون برنامه استفاده کنیم کدِ موقع دانلود با کدِ pc ما هماهنگی نداره و نمیذاره که ما از اون استفاده کنیم! مگه اینکه کامپیوترتو جزو یکی از اون 5تا کامپیوتر بکنی که خوب ، نمیشه دیگه!!
Last edited by Arian_albertini; 23-02-2009 at 23:00.
اخه اون برنامه تو قسمت application من اومده و برای sinc کردن هم تیک میزنم ولی روی ipod هیچ اتفاقی نمی افته.
(گزینه authorize را زدم و گفت کامپیوتر شما یکی از اون 5 کامپیوتر شده)
اصلن برای نصب برنامه روی خود ipod مثلiphone به cydia & installer نیاز داریم یا نه؟
اگر میشه یه آموزش جامع نصب برنامه و بازی بزارید
با تشکر
Last edited by psp2004; 24-02-2009 at 15:33.
سلام دوستان من نمیدونستم این سوال رو از کجا بپرسم مجبور شدم از اینجا بپرسم
خواستم بدونم قیمت ipod touch (هر مدل و هر ظرفیت و ...) چنده؟(لطفا همه رو ذکر کنید)
و این که آیپاد تاچ جدید اومده؟
اگر منظورتون از آیپاد تاچ جدید همون 2g باشه که بله خیلی وقته که اومده
اما قیمت, من هفته پیش پایتخت بودم که ipod touch 2g (نسل دوم) 8 گیگش را 280 و 16 گیگش را 330 می دادند فکر کنم نسل یکش هم 20 الی30 تومن از 2g ارزونتر باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)