سلام
اگه درست يادم مونده باشه كليد Speedkill بايد همون مثلث باشه. البته من PS2 ندارما اما يكي از دوستان قبلا پرسيده بودن و من هم رفتم از gamespot نگاه كردم.
سلام
اگه درست يادم مونده باشه كليد Speedkill بايد همون مثلث باشه. البته من PS2 ندارما اما يكي از دوستان قبلا پرسيده بودن و من هم رفتم از gamespot نگاه كردم.
موفق شدمممممم!نوشته شده توسط marge_moosh
![]()
بله همون مثلث اسپيد كيل مي كنه تازه من الان ديدم كه رنگ خنجر عوض مي شه بعد همين كه آبي شد كليد مربع رو مي زني خنجر فرو مي ره بعد يه نور نارنجي مي زنه بيرون بعد هيچ دكمه اي رو نبايد زد وگرنه مي گيره مي ندازه پايين دوباره تا آبي شد مي زني بعد كه دو بار اينكارو كردي ميري سراغ پاهاش و زانوش اونقدر مي زني تا بميره
Last edited by silver; 10-02-2006 at 18:15.
لطفا بگید این بازی چجوری سیو میشه برای من گزینه سیو خاموشه؟
سلام
سيو بازي همه جا ممكن نيست. بايد برين و جايي رو پيدا كنين كه بتونين آب بخورين البته نه همه جا.
مرگ موش جان من حالا يه جا ديگه گير كردم .....بعد از اينكه غول ميميره يه محوطه باز هست كه دشمن مرتب مياد بعد يه در اينجاست كه كليدش تو راهرو هستش اما وقتي كليد رو مي زني قبل از اينكه به در برسي خود به خود بسته مي شه ..... اينجارو چه جوري رد كنم؟
یعنی نیاز به دکمه خاصی نیست آب بخوریم اتوماتیک وار سیو میشه چون تو یه آبشار اب خوردم ولی سیو نکرد؟
سلامنوشته شده توسط silver
اگه نمي تونين برسين بايد كليد كند كردن زمان رو بزنين. من دقيقا نمي دونم كجا هستين اما در حالت كلي بايد زمان رو كند كنين تو اين مواقع. با همون دكمه برگشت كند ميشه زمان.
نيازي به زدن دكمه خاصي نيست از شما سوال مي كنه و شما Yes رو مي زنين. فقط يه نكته رو من گفتم كه همه جا نه. فقط جاهايي كه سنگي هستن.یعنی نیاز به دکمه خاصی نیست آب بخوریم اتوماتیک وار سیو میشه چون تو یه آبشار اب خوردم ولی سیو نکرد؟
سلام دوباره
اين ايميج رو امتحان كنين ببينين كار مي كنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا کجا از من سوال میکنه که yes رو بزنم
من 2 ساعت میشینم بازی میکنم میرم جلو و وقتی از بازی خارج میشم دوباره میام تو بازی باید از اول بشینم بازی کنم.
Last edited by aghmeysam; 10-02-2006 at 23:37. دليل: املا
نوشته شده توسط aghmeysam
![]()
![]()
مگه ميشه آخه؟ بعضي جاها كنار ديوار يه جايي هست واسه آب خوردن. سنگي هم هستن و آب ازشون ميريزه بيرون. شما بايد برين نزديك اونها و راست كليك كنين تا آب بخوره.
وقتي آب خوردنش تموم شد بازي از شما يه سوال مي پرسه كه مي خواين ذخيره بشه يا نه؟ كه مشا هم ميگين بله و بازي سيو ميشه. من بازي رو ندارم اگه دوستان زحمت بكشن و يه عكس بگيرن از اونجاها ممنون ميشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)