داشی یه کمکی برسون با برنامه low level format هم تست زدم نتونست کاری بکنه
میشه اون برنامه ای که میگین فقط اسمشو بهم بدین نمتونم بگردم اینتنتن نفتیه
تنها اطلاعاتی هم دارم ازش همینه
داشی یه کمکی برسون با برنامه low level format هم تست زدم نتونست کاری بکنه
میشه اون برنامه ای که میگین فقط اسمشو بهم بدین نمتونم بگردم اینتنتن نفتیه
تنها اطلاعاتی هم دارم ازش همینه
Last edited by mr-secret; 11-01-2010 at 21:36.
First ,OK seymour jan
second
شارژ می شه و شارژ هم داره.
//وقتی خاموش میشه، کامپیوتر می شناسدش؟
درست سوالو متوجه نشدم!
اما از روز اول این طوری بود که تا به کامپیوتر وصل بشه فقط روی مانیتورش اتصال رو نشون می ده <یعنی وقتی به pc وصل میشه دیگه خود پلیر نه روشن میشه و نه خاموش ، بعد از جدا شدن می تونم روشنش کنم>
// وقتی به pc وصل هست هیچ کدام از دکمه های پلیر کاری انجام نمی دن.
این متن دو errorی هست که میده:
Creative Technology
Please Wait while Self-Extracting is executing... l
Extracting files
CRC:0x677a64cd
Error encounter
File error CRC,0x677a64cd
خیلی تشکر از seymour عزیز
منظورم اینه که وقتی به PC وصلش می کنی، میتونی محتویاتش رو از طریق my computer ببینی؟ .. میتونی فرمتش کنی؟ ..
روی یه کامپیوتر دیگه هم اون پروسه رو تکرار کن .. گاهی جواب میده...
اون برنامه موردنظر من ، همین بود .. اگه میگی باهاش کار کردی و نتیجه نداده دیگه فایده ای نداره .. اصولاً اینطور پلیرهای بی نام و متفرقه باکیفیت پایین ساخته میشن . یعنی هر لحظه ممکنه یکی از قطعات داخلی اش یه نوسان بکنه، یا یه اختلال ایجاد کنه و دستگاه رو مرخص کنه .. چنین اتفاقی برای پلیرهای معتبر تر هم میفته البته .. اما فرقش اینه که اونا نرم افزارهای مخصوص دارن که میشی با اتصالشون به PC راهشون انداخت .. اما پلیرهای متفرقه، چنین نرم افزارهایی ندارن و میشه با تقریب خوبی گفت که فاتحه شون خونده اس ..
مجددا" Firmware رو دانلود کردم و اجرا شد، ظاهرا" مشکلش حل شده.ممنون
سلام
اقا دیدی با پلیر که اهنگ پخش میکنی اگه عکس داشته باشن حین پخش اهنگ عکس هم نمایش داده میشه؟
1.حالا چیجور عکس به یه ترک اضافه کنم؟
2.چیجور عکس رو واسه یه البوم بزارم که تو پلیر کنار البوم اون عکس بیاد؟
سلام
با اجازه اساتید:
فکر کنم منظور شما عکسی هست که به Album Art معروفه.
برای اینکار تقریبا هر نرم افزار Media Player رو می تونید استفاده کنید.
به نظر من با Winamp امتحان کنید، به این طریق:
اون ترک رو با Winamp باز کنید. توی Playlist روش راست کلیک کنید و گزینه view file info رو بزنید. فکر کنم شورتکاتش ALT +3 باشه. در سربرگ Artwork، دکمه Load Artwork رو بزنید و آدرس عکس مورد نظر رو بدین. Ok کنید.
اگر ترک مورد نظر شما درست Tag شده باشه، Winamp خودش این عکس رو برای آهنگهای دیگه با همون نام آلبوم هم اضافه می کنه.
Winamp قابلیت جستجو در اینترنت برایAlbum Art هم دارد که فقط کافیست دکمه Download Art رو در همون سربرگی که بالا گفتم بزنید و مشخصات آلبوم مورد نظرتون رو وارد کنید تا بگرده.
Last edited by ALeXilver; 27-01-2010 at 01:23.
یه راه حل دیگه که من سالهاست استفاده می کنم و کلاً فکر می کنم توی مدیریت فایل موثره، استفاده از Audioshell هستش .. یه برنامه بسیار کوچک در حد چند صد کیلوبایته که در واقع در محیط ویندوز ادغام میشه .. وقتی از فایل properties بگیری، این هم یه tab اضافه میشه و کلی امکانات در اختیارت میذاره .. اگه دوست داشتید، این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو بخونید.
اقا
اگه کامپیوتر ویروسی باشه بعد پلیر (xfi2 ) رو بهش بوسلی پلیر ویروس میگیره؟ !!
بعد از کجا بفهمم که ویروس گرفته؟
ایا اسیبی هم میتونه به پلیر بزنه؟
یه چیز دیگه اگه بدون safe remove کردن پلیر از کامپوتر بکشیش اسیب جدی بهش وارد میشه؟
ویروسی شدن و وجود ویروس در دستگاه البته دو بحث هستند : دستگاه شما و کلاً پلیرها نمی تونن ویروسی بشن (=ویروس باعث اختلال در عملکردشون نمیشه) چون پلیرها که OS شون ویندوز نیست فرضاً .. OS مخصوص دارن و کد اون OS هم فقط دست خود کمپانیه.. غیرممکن نیست اما بسیار احتمالش کمه و من چنین چیزی تا الان بخاطر ندارم ..
با این حال، پلیرهایی که بصورت ums عمل می کنن (یا بهرحال قابلیت این رو دارن که در حالت drag 'n drop فایل بریزی توشون) می تونن ویروس بگیرن ... دقیقاً مثل کول دیسک ها دیگه ... اتفاقاً منبع غنی ویروس هم هستند! ...
//
safe remove همونطور که از اسمش برمیاد برای safe بودنه .. یعنی بیشتر جنبه احتیاط داره تا یه ضرورت ... ممکنه شما بارها دستگاه رو بدون safe remove بکشی و مشکلی پیش نیاد .. ممکنه هم بزنه و شانسی حین یکی از این دفعات مشکلی پیش بیاد .. با این حال خود ویندوز گزینه هایی داره که در واقع سیستم رو برای جداسازی سریع optimize می کنه و در اون حالت، حداقل ادعای ویندوز اینه که میشه بدون safe remove هم دستگاه رو جدا کرد.
میخواستم بدونم چه جوری میشه به playlist zen x-fi2 آهنگ اضافه کرد؟ فقط انگار میشه به now playing اضافه کرد.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)