تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 275 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 2742

نام تاپيک: اخبـــار تــلــــویــزیــون

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تدوین "جستجوگران" از نیمه گذشت

تدوین مجموعه تلویزیونی "جستجوگران" به کارگردانی محمدعلی سجادی و تهیه‌کنندگی منوچهر شاهسواری از نیمه گذشت. به گزارش خبرنگار مهر، این مجموعه در 13 قسمت 50 دقیقه‌ای به سفارش سیمافیلم تهیه می‌شود و تصویربرداری آن به تازگی در کیش به پایان رسیده است. در هر قسمت از این مجموعه اپیزودیک یکی از پرونده‌های مفاسد اجتماعی به تصویر کشیده می‌شود.
    رضا کیانیان، رضا بابک، پیام دهکردی، هوشنگ توکلی، شهرام حقیقت‌دوست، پانته‌آ بهرام، مسعود رایگان، محمود جعفری، ناصر آقایی، هرمز سیرتی، معصومه میرحسینی، حسین فلاح، سیدمهرداد ضیایی، عباس شادروان و... در "جستجوگران" بازی کرده‌اند.
    سجادی کارگردانی فیلم‌های سینمایی "شیفته"، "شوریده"، "رنگ شب" و "جنایت" را بر عهده داشته و "جستجوگران" نخستین تجربه کارگردانی وی در تلویزیون به شمار می‌رود.

2. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نگاهي به فيلمهاي پايان هفته سيما؛ آثار انتخابي روز جهاني كودك و تلويزيون را جشن مي‌گيرند

شبكه‌هاي تلويزيوني در روزهاي پاياني هفته كه با روز جهاني «كودك و تلويزيون» هم مصادف ‌شده‌است، 9 فيلم سينمايي و تلويزيوني را به روي آنتن مي‌برند كه از اين تعداد سهم فيلمهاي متناسب با گروه سني كودك و نوجوان 4 فيلم است.
    بر اساس اين گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، فيلمهاي «سلطان تپه»، «کدوي سحرآميز»، «فيلمساز کوچک» و «معلم کوچولو» طي روزهاي پنجشنبه و جمعه با مضامين كودكانه پخش مي‌شوند و فيلم‌هاي «زندگي حقير»، «مرد آب‌نباتي»، «بانک» و «جنايات ذهن» نيز در ژانرهاي جنايي، دلهره‌آور و كمدي قرار مي‌گيرند؛ در هفته جاري همچنين تله فيلم «چند قدم نزديكتر» هم به مناسبت ايام حج به روي آنتن مي‌رود.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، فيلم سينمايي «سلطان تپه» كه از نخستين فيلمهاي استيون سودربرگ در مقام كارگردان است، قابل توجه‌ترين فيلم اين هفته براي علاقمندان سينماي هنري جهان محسوب مي‌شود. اين اثر كه پنجشنبه (21 آذر ماه) ساعت 22 در قالب برنامه «سينما يک» پخش مي‌شود، محصول سال 1993 آمريکا است و نامزد نخل طلاي كن بوده‌است. داستان فيلم بر اساس فيلمنامه‌اي از خود سودربرگ درباره پسري به نام اروين است که در يک هتل کثيف زندگي مي‌كند؛ مادرش به دليل ابتلا به مرض سل در بيمارستان معلولين بستري شده و پدرش که يک مهاجر آلماني و فروشنده سيار است، راهي سفري طولاني است و پسر نمي‌تواند به بازگشت او اميدوار باشد. چنين مسايلي در نهايت اروين را به يك فرد پخته كه مي‌تواند از پس مشكلات برآيد، تبديل مي‌كند. جسي برادفورد، يرون کرابه و ليزا ايچهورم از جمله بازيگران فيلم هستند که با بودجه 8 ميليون دلار ساخته شده‌است.
    فيلم سينمايي «مرد آب‌نباتي» پنجشنبه ساعت 23 و 50 دقيقه از شبکه دو پخش مي‌شود. اين فيلم كه يك درام فانتزي و ترسناك است، محصول كشور آمريکا محسوب مي‌شود و توسط برنارد رز كارگرداني شده‌است. در فيلم «مرد آب‌نباتي» ويرجينيا مدسن، توني تاد و کاسي لمونز ايفاي نقش كرده‌اند. داستان اين فيلم درباره يك دانشجوي رشته مردم‌شناسي است که پايان‌نامه تحصيلي‌اش درباره افسانه جاني مرموزي معروف به آب‌نبات فروش است؛ او با وقوع يکسري قتل‌هايي مشابه به شيكاگو مي‌رود و گفته‌هاي اهالي منطقه مبني بر اينک اين جنايات را آب‌نبات فروش مرتکب شده‌است را منطقي مي‌يابد. «مرد آبنباتي» برنده جايزه بهترين بازيگر نقش اول زن از آكادمي فيلمهاي علمي - تخيلي بوده‌است.
    شبكه سه هم يك فيلم اكشن جنايي را براي پخش در جمعه شب انتخاب كرده‌است. اين فيلم سينمايي «جنايات ذهن» نام دارد و برک آيزنر در سال 2003 آن را كارگرداني كرده‌است. در اين فيلم ناوي راوات و جو فلانيگان بازي کرده‌اند. فيلم جايزه‌اي را در جشنواره‌هاي جهاني بدست نياورده و داستان آن درباره دختري جوان است که قابليت ذهني عجيبي دارد؛ او مي‌تواند تفکر و انديشه‌هاي اطرافيانش را بشنود. از سوي ديگر يک پليس امنيت کشور از او براي يافتن عاملان قتلي ساده استفاده مي‌کند.
    شبكه دو فيلم سينمايي «کدوي سحرآميز» را جمعه ساعت 17 و 30 دقيقه به روي آنتن مي‌برد. اين درام خانوادگي توسط جان چو و فرانکي چانگ در سال 2007 کارگرداني شده‌است و پيسي چن و چينگ وان‌لا در آن بازي كرده‌اند. «کدوي سحرآميز» درباره پسر بچه‌اي بازيگوش است که به دليل خيالبافي‌هاي مکرر، در زندگي و درس‌ موفق نيست. روزي مادربزرگ براي او آرزوي داشتن کدويي جادويي را تعريف مي‌کند. «کدوي سحرآميز» فيلمي سرگرم كننده است كه اكران محدودي در چين، سنگاپور و هنگ كنگ داشته‌است.
    سينما چهار هم فيلم سينمايي «زندگي حقير» را جمعه ساعت 20 و 30 دقيقه پخش مي‌كند. نام اصلي اين فيلم كمدي «زندگي بوي گند مي‌د‌هد» است و توسط مل بروکس كارگرداني شده‌است. در اين فيلم كه در سال 1991 ساخته شده، خود بروکس بازي كرده‌است. اين فيلم كه عنواني را در جشنواره‌هاي جهاني بدست نياورده، حدود 4 ميليون دلار فروش داشته است. داستان «زندگي حقير» هم درباره يك ميلياردر معروف است كه روياي ساختن مجموعه تجاري عظيم در منطقه‌اي فقيرنشين را در سر مي‌پروراند.
    فيلم سينمايي «بانک» هم پنجشنبه ساعت 20 از شبکه سه پخش مي‌شود. اين فيلم به کارگرداني رابرت کونالي محصول سال 2001 استراليا و ايتاليا است. اين فيلم در موسسه فيلم استراليا، جايزه بهترين فيلمنامه غيراقتباسي را دريافت كرده‌است. در جشنواره بوينس آيرس هم نامزد بهترين فيلم بوده و در جشنواره بين‌المللي فليم پورتلند هم جايزه بهترين فيلم اول يك كارگردان را بدست آورده‌است. ديويد ونهام و آنتوني لاپاگليا در اين درام دلهره‌آور بازي كرده‌اند. داستان فيلم «بانک» درباره يك نابغه رياضي است که فرمولي ابداع مي‌کند که به وسيله آن مي‌توان روند بازار بورس را پيش‌بيني کند.
    بر اساس اين گزارش ايسنا، تلويزيون در روزهاي پاياني هفته سه فيلم تلويزيوني ايراني را پخش مي‌كند كه از اين تعداد «فيلمساز کوچک» و «معلم کوچولو» متناسب با گروه سني كودك و نوجوان پخش مي‌شوند و «چند قدم نزديکتر» هم به مناسبت ايام حج به روي آنتن مي‌رود.
    فيلم تلويزيوني «فيلمساز کوچک» كه ساعت 9 صبح از شبکه تهران پخش مي‌شود، توسط کاوه سجادي‌حسيني كارگرداني شده و در آن علي دهکردي، بهاره رهنما و اسماعيل خلج بازي کرده‌اند. «فيلمساز کوچک» داستان پسري به نام نيما است که همراه پدرش که بازيگر تلويزيون و سينما است به محله‌اي جديد مي‌آيد و با گروه دالتون‌ها آشنا مي‌شود. پدربزرگ يکي از بچه‌ها تصميم مي‌گيرد به خانه سالمندان برود، اما به پيشنهاد نيما قرار مي‌شود فيلمي درباره زندگي سالمندان در آسايشگاه ساخته شود.
    فيلم تلويزيوني «معلم کوچولو» جمعه ساعت 13 و 30 دقيقه از شبکه تهران روي آنتن مي‌رود. اين فيلم را حسين قناعت بر مبناي فيلمنامه‌اي‌ از آرش برهاني و هنگامه آقامحمدي ساخته و درباره خانواده‌اي است که براي تمديد اجاره خانه و تهيه‌ کرايه با مشکل رو به رو مي‌شود. در اين بين محسن پسر خانواده که شاگرد اول است به فکر تهيه پول مي‌افتد. در «معلم کوچولو» زهير ياري، رابعه اسکويي و احمدرضا اسعدي بازي كرده‌اند.
    فيلم تلويزيوني «چند قدم نزديکتر» به کارگرداني اصغر هاشمي نيز جمعه ساعت 15 و 45 دقيقه از شبکه اول پخش مي‌شود. فيلم داستان دختري به نام سميرا است که براي بدرقه برادرش به عمره دانشجويي به ايران بازمي‌گردد؛ اما هنگام رساندن او به فرودگاه تصادف مي‌کند و برادر به کما مي‌رود. در فيلم تلويزيوني «چند قدم نزديکتر» كه بر مبناي فيلمنامه عليرضا جوانمرد ساخته شده، پويا اميني، امين زندگاني، يکتا ناصر و صبا کمالي ايفاي نقش كرده‌اند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پخش سريال‌هاي ايراني از تلويزيون‌هاي افغانستان

مردم افغانستان از سريال‌هاي «پس از باران» و «نرگس» استقبال كردند.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، در پي ارسال مجموعه‌هاي تلويزيوني به كشورهاي خارجي با هدف گسترش همكاري‌هاي بين‌المللي و انعكاس اين برنامه‌ها از شبكه‌هاي تلويزيوني ساير كشور‌ها به‌ويژه كشورهايي كه از نظر فرهنگي با ايران اسلامي قرابت بيشتري دارند، هم‌اكنون شبكه تلويزيوني آيينه افغانستان، يك شب در ميان اقدام به پخش سريال «پس از باران» مي‌كند و تلويزيون آريانا نيز در حال پخش مجموعه تلويزيوني «نرگس» است.

اين گزارش مي‌افزايد: عليرغم پخش روزافزون فيلم‌هاي هندي در شبكه‌هاي افغانستان، مجموعه‌ها و فيلم‌هاي سينمايي ايراني از اقبال چشمگيري دربين مردم افغانستان برخوردارند.

ایسنا

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

*تلاش براي به روي آنتن‌رفتن اين سريال در دهه‌ي فجر*
    تهيه‌كننده «چهار‌ سوق خاطره»: امروزي‌شدن شهرها ما را به پل سفيد كشاند

تهيه‌كننده سريال «چهار‌ سوق خاطره» گفت: امروزي‌شدن شهرها از جمله كرمان، باعث شد كه پل سفيد را به‌عنوان محل تصويربرداري اين سريال با موضوع تاريخ انقلاب اسلامي انتخاب كنيم.

فرزاد كاشف، در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) افزود: اتفاقات اين سريال در كرمان رخ مي‌دهد، اما از آنجا كه محل‌هاي تصويربرداري در اين شهر دست ‌خورده‌ است و دوربين را به هر طرف مي‌چرخانيم، با اشيايي مانند علمك گاز و كولر مواجه مي‌شويم، مجبور شديم كه پل سفيد را براي به‌ تصوير‌كشيدن «چهار‌ سوق خاطره» انتخاب كنيم؛ چراكه اين شهر تغيير خاصي نكرده است؛ ضمن اينكه شهر تهران را هم براي راحت‌كردن كار خود برگزيديم.

او درباره‌ي مراحل ساخت اين سريال گفت: 15 تيرماه پيش‌توليد «چهار‌ سوق خاطره» آغاز و تصوير‌برداري آن 15 شهريورماه شروع شده‌ است كه تا اوايل بهمن‌ماه آينده ادامه مي‌يابد.

تهيه‌كننده‌ي «چهار‌ سوق خاطره» در زمينه‌ي پخش آن اظهار كرد: در تلاش هستيم اين سريال را براي به روي آنتن‌رفتن در دهه‌ي فجر از شبكه سه‌سيما آماده كنيم.

كاشف در پايان با اشاره به ساخته‌شدن «چهار‌ سوق خاطره» براساس خاطرات منوچهر عسگري‌نسب، گفت: اگر‌چه اين سريال براساس خاطرات او ساخته مي‌شود، اما فيلمنامه «چهار‌ سوق خاطره» خريداري و دو تا سه‌بار بازنويسي شده و حدود 60 تغيير كرده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خسرو معصومي كارگرداني «چهار‌ سوق خاطره» را برعهده دارد و برخي از عوامل ساخت آن عبارتند از: نويسنده: محمد رضايي‌راد، تصوير‌بردار: منصور آذرگل، صدابردار: احمد صالحي، طراح صحنه و لباس: هومن معصومي، مدير توليد: خليل پرداختي، مدير تداركات: محمدرضا نديمي و بازيگران: حسين محجوب، جمشيد جهانزاده، جمال‌ اجلالي، سيامك اطلسي، ناصر آقايي، باقر صحرارودي، كامران فيوضات، محمد ابهري و مريم بوباني.
    «چهار‌ سوق خاطره» در 13 قسمت 45 دقيقه‌اي به سفارش سيما فيلم ساخته مي‌شود و داستان دو نوجوان به ‌نام‌هاي قاسم و مهران را از كودكي تا بزرگسالي روايت مي‌كند. هرقسمت از سريال داستاني مجزا دارد كه طي يك روايت كلي تمام آنها به هم پيوند داده مي‌شوند.

ایسنا

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

"شب می‌گذرد" به نیمه رسید

تصویربرداری مجموعه تلویزیونی "شب می‌گذرد" به کارگردانی راما قویدل با محوریت حوادث دهه 50 به نیمه رسید. به گزارش خبرگزاری مهر، این مجموعه در 20 قسمت 45 دقیقه‌ای به سفارش گروه فیلم و سریال شبکه تهران ویژه دهه فجر تهیه می‌شود. تاکنون 50 درصد تصویربرداری به پایان رسیده و نیما حسندوست همزمان با تصویربرداری این مجموعه را تدوین می‌کند.
    قصه "شب می‌گذرد" از سال 54 شروع می‌شود و تا سال 57 ادامه دارد. در خلاصه داستان مجموعه آمده است: عنایتی مامور سختگیر ساواک ماموریت دارد در خانه معلمی شنود بگذارد. او به بهانه مامور برق وارد خانه می‌شود و شنود را وصل می‌کند...
    در "شب می‌گذرد" پرویز پورحسینی، مجید مظفری، فرخ نعمتی، مهدی پاکدل، بهناز جعفری، سیروس گرجستانی، کورش تهامی، شقایق دهقان و عمار تفتی بازی می‌کنند و سایر عوامل عبارتند از نویسنده: عباس نعمتی، تصویربردار: حمید احمدی، صدابردار: محمد شیوندی، طراح صحنه و لباس: اصغر نژادایمانی، طراح گریم: محمد قومی و آهنگساز: اصغر توسلی.

مهر

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

"خاله سارا" در گفتگو با مهر: خاله‌ها و عموهای تلویزیون برای کودکان تکراری شده‌اند

مجری برنامه‌های کودک تلویزیون یا همان "خاله سارا"ی محبوب بچه‌های ایرانی فقدان کارشناسی و نظارت بر برنامه‌ها را مشکل اصلی حوزه کودک می‌داند و معتقد است خاله‌ها و عموهای تلویزیون برای کودکان تکراری شده‌اند. سارا روستاپور که از برنامه کودکانه "رنگین‌کمان" شبکه تهران به شبکه دو و برنامه صبحگاهی آن "روز از نو" آمده، مدتی است ساختن برنامه برای کودکان را هم تجربه می‌کند و در آستانه روز جهانی کودک و تلویزیون برنامه‌های کودک را از نگاه خود آسیب‌شناسی کرده است.
    * خبرگزاری مهر ـ گروه فرهنگ و هنر: چه شد به سمت اجرا آمدید؟ آگاهانه بود یا اتفاقی؟
    ـ سارا روستاپور: سال 78 دوست پدرم درباره آزمونی گفت که قرار بود از دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس برای اجرا گرفته شود. با اینکه آن زمان دانش‌آموز بودم، ترغیب شدم در این آزمون شرکت کنم. متنی سخت را حفظ کردم و در آزمون قبول شدم. اما برای برنامه از نظر سنی مناسب نبودم و نتوانستم مجری شوم. اما در برنامه "از مدرسه تا مدرسه" شش ماه مجری بودم. چون اجرا مانع درس خواندن می‌شد، ترجیح دادم دیگر مقابل دوربین نروم تا بعد از قبولی دانشگاه.
    * چطور مجری "رنگین‌کمان" شدید؟
    ـ بعد از دانشگاه به عنوان خبرنگار فعالیت می‌کردم. برای گرفتن گزارش پشت صحنه به لوکیشن این برنامه رفتیم. تهیه‌کننده من را دید و دعوت کرد برای اجرای برنامه تست بدهم.
    * فکر می‌کردید یکروز خاله سارا شوید؟
    ـ دعا کردم این اتفاق بیفتد (می‌خندد). پیش از این ماجرا در نمایشگاه مطبوعات خاله نرگس را دیدم. غرفه آنها کنار غرفه نشریه‌ای بود که من در آن کار می‌کردم. به دلیل ازدحام جمعیت خاله نرگس نمی‌توانست از غرفه بیرون بیاید و من کمک کردم از غرفه ما بیرون برود. همان موقع به همسرم گفتم چه می‌شد بچه‌ها هم به من بگویند خاله سارا. نمایشگاه سال بعد من خاله سارا بودم.
    * علاقه‌تان از اول اجرا بود یا بازیگری؟
    ـ من اجرا را بیشتر از بازیگری دوست دارم، توانایی بازیگری هم دارم. اما نمی‌خواهم این حرفه را دنبال کنم.
    * پیشنهادی داشته‌اید؟
    ـ بله. هم کار کودک و هم مجموعه برای مخاطب بزرگسال. اگر یکروز بخواهم بازیگری را تجربه کنم دوست دارم در یک فیلم سینمایی برای مخاطب کودک باشد.
    * چرا بازیگری را دوست ندارید؟
    ـ حرفه ما حساب و کتاب ندارد و معمولا زمان مجری در اختیار خودش نیست. بازیگری هم این ویژگی را با شدت بیشتر دارد و این شکل کار کردن با روحیه من سازگار نیست. کار کودک شیرینی و حلاوتی دارد که در حوزه‌های دیگر نمی‌توان سراغ گرفت. من شهرت را دوست ندارم و بازیگری حرفه‌ای است که با شهرت رابطه مستقیم دارد.
    * اولین برنامه‌تان یادتان مانده است؟
    ـ من مجری برنامه "بادبادک" بودم که یکروز در میان در برنامه "رنگین‌کمان" پخش می‌شد. روز اول پخش زنده داشتیم و من دیالوگ‌هایم را حفظ کرده بودم و با سرعت برنامه را اجرا و زودتر از زمان مقرر با بیننده‌ها خداحافظی کردم. تهیه‌کننده پشت صحنه گفت هنوز یک پلاتو باقی مانده، چرا خداحافظی کردی؟ اولین بداهه زندگی‌ام را آنجا گفتم. دوباره برگشتم و ماجرا را با شوخی و طنز حل کردم.
    * به این فکر کرده بودید که متفاوت باشید یا می‌خواستید از مجری خاصی پیروی کنید؟
    ـ از همان برنامه اول می‌خواستم با سبک و سیاق خودم کار کنم. حتی این تفاوت را در نوع و رنگ لباسم در نظر گرفتم. سعی کردم لباس‌های شاد بپوشم و در اجرای برنامه میان بازی و اجرا حرکت کنم و بیشتر بازیگر باشم تا مجری.
    * گفتید می‌خواستید حتی در نوع پوشش متفاوت باشید این آزادی را داشتید؟
    ـ خوشبختانه محدودیت موجود در کار بزرگسال در کار کودک نیست. زمانی که می‌خواستم برای بزرگسالان برنامه اجرا کنم باید لباس تیره می‌پوشیدم. من رنگ لباس‌هایم را خودم انتخاب می‌کردم و مادرم مدل آنها را طراحی می‌کرد. با اصول سازمان هم مغایرت نداشت. فکر می‌کنم طراحی و رنگامیزی لباس یک مجری اهمیت زیادی دارد. مجری باید آراسته و مرتب به نظر برسد.
    * در اجرا چقدراز بداهه استفاده می‌کنید؟ به هر حال مجری مجاز نیست مدام حرف بزند و هر صحبتی برای بچه‌ها جذاب نیست. چقدر مطالعه دارید و سعی می‌کنید دایره اطلاعاتتان را بالا ببرید؟
    ـ نشریات کودک می‌خوانم تا با ادبیات آنها آشنا شوم. بداهه‌گویی بخشی از کار یک مجری است. اما باید بداند چقدر و چطور از آن استفاده کند. زمانی که برنامه زنده اجرا می‌کردم اتفاق‌های زیادی می‌افتاد که در شرایطی قرار می‌گرفتم که باید برنامه را جمع می‌کردم. شعرهایی حفظ می‌کردم و برای بچه‌ها می‌خواندم. سعی می‌کنم مطالعه داشته باشم و در این مواقع از آن استفاده کنم.
    * برنامه‌های کودک شبکه‌های دیگر را می‌بینید؟ الگوبرداری می‌کنید؟
    ـ معمولا نمی‌شود از آنها الگو گرفت. چون سبک زندگی‌شان با ما فرق دارد. من برنامه‌های شبکه الجزیره را می‌بینیم. زندگی اعراب به ما نزدیک است و فاصله فرهنگی زیادی با ما ندارند. نوع اجرا، دکورها و رنگامیزی آنها جذاب است و سعی می‌کنم از تجربه‌های مثبت آنها استفاده کنم. آنها جسارت زیادی در استفاده از رنگ دارند.
    * برنامه‌های ما قابل رقابت با آنها است؟
    ـ از نظر محتوا و ساختار ما واقعا ضعیف هستیم. مشخص است که برنامه‌های آنها کارشناسی می‌شود اما برنامه‌های ما از این نظر مشکل دارد. مخاطب‌شناسی آنها قوی است و بار اطلاعاتی و آموزشی بالا است. در میان برنامه‌های کودک داخلی، تعداد کمی کارشناسی قوی دارند.
    * برنامه‌های کوتاه تولید محقرانه دارند. گاهی نویسنده نیست و در چند شبانه‌روز با سرعت چند قسمت برنامه ضبط می‌شود. در چنین فضایی کار خوب تولید نمی‌شود.
    ـ موضوع بودجه هم مطرح است. بعضی از تهیه‌کننده‌ها ارقام پائینی را مطرح می‌کنند و کارشان هم پیش می‌رود. بنابراین نگران وضعیت تولید و کیفیت کارها نیستند و این موضوع به کارها ضربه می‌زند. باید بحث نظارت کیفی و کارشناسی درباره محتوای برنامه‌ها جدی گرفته شود.
    * چرا گروههای برنامه‌ساز به این ماجرا تن می‌دهند؟
    ـ از گروه نمی‌شود انتظار داشت مقاومت کند. کارش را از دست می‌دهد و ناچار با شرایط کنار می‌آید. هدف بیشتر تهیه‌کنندگان الان چهره‌سازی و استفاده از این چهره‌ها است. در برنامه‌هایی که خارج از سازمان اجرا می‌شود، پول‌هایی کلان رد و بدل می‌شود.
    * به هر حال آن مجری و چهره حق دارد کمبودهایی را که در سازمان دارد از طریق دیگر جبران کند؟
    ـ به نظر من، ما متعلق به مردم هستیم و نباید از محبوبیتمان استفاده غلط کنیم. من بیننده بعضی از این برنامه‌ها بوده‌ام. واقعا مجری‌ها حرف‌هایی می‌زنند که برای مخاطب کودک مناسب نیست. نمی‌شود به بهانه مسائل مالی همه چیز را توجیه کرد.
    * بین مجری‌های زن ومرد تفاوتی هست؟
    ـ محدودیت‌هایی هست، اما در کار کودک این محدودیت‌ها خیلی کمتر است. فرهنگ ما طوری است که بین زن و مرد تفاوت‌هایی هست و مردم حرکتی را که برای یک مجری مرد می‌پسندند، برای مجری زن نمی‌پسندند.
    * پخش زنده را بیشتر دوست دارید یا برنامه‌های تولیدی را؟
    ـ تاثیر و مخاطب برنامه زنده بیشتر از برنامه تولیدی است. من برنامه زنده‌ای را دوست دارم که در آن از نمایش، موسیقی، کارتون و... استفاده شود و فقط مجری مدام رو به بیننده حرف نزند.
    * گویا خیلی از برنامه‌ها بدون متن روی آنتن می‌روند. حتی شنیده‌ام "رنگین‌کمان" هم گاهی متن نداشته است؟
    ـ تا زمانی که من در "رنگین‌کمان" بودم این اتفاق نیفتاده بود و در همه برنامه‌ها متن داشتیم. گروه "رنگین‌کمان" حرفه‌ای هستند و کارشان قابل قبول است. اما در بعضی برنامه‌ها بازیگر و صداپیشه به متن وفادار نیستند. در بعضی برنامه‌ها نظارت وجود ندارد و مجری‌ها مسائلی را مطرح می‌کنند که برای بچه‌ها بدآموزی دارد.
    * باز هم برمی گردیم به ماجرای کارشناسی.
    ـ بله. چند سال پیش "رنگین‌کمان" 90 درصد مخاطب داشت اما الان برنامه‌های کودک چند درصد بیننده دارد؟ بچه‌ها به سی دی، برنامه‌های شبکه‌های خارجی و کارتون‌های خارجی بیشتر علاقه دارند تا برنامه‌های تکراری شبکه‌های داخلی. ما به آنها خوراک نداده‌ایم که انتظار بازگشتش را داشته باشیم. برنامه‌ها تکرار تجربه‌های دیروز است برای نسل فردا!
    * استفاده بیش از حد از چهره‌های محبوب به آنها لطمه می‌زند. نمی‌شود انتظار داشت بچه‌ها تا ابد یک چهره را دوست داشته باشند.
    ـ من زمانی در اوج بودم اما دیگر نمی‌توانم آن موقعیت را تکرار کنم. تهیه‌کننده‌ها اصرار دارند از محبوبیت بعضی چهره‌ها مدام استفاده کنند. با این کار آن چهره‌ها را می‌سوزانند. کار کودک بهار دارد و نمی‌توان سال‌ها در سایه آن بهار زندگی کرد. چه بخواهیم چه نه یکروز پاییز و زمستان هم می‌شود.
    * شما تا چه زمانی به اجرا ادامه می‌دهید؟
    ـ تا 31 سالگی. سه چهار سال دیگر. مخاطب نباید مجری را کنار بگذارد. مجری باید خودش متوجه زمان رفتن باشد. کار کودک حس و حال و لحنی می‌خواهد که برنامه‌های دیگر لازم ندارند. همیشه لحن و حرکات یک مجری برای مخاطب شیرین نیست و باید این گذر زمان و تاثیرش را در نظر بگیریم.
    * در سال‌های گذشته تعداد خاله‌ها و عموها واقعا زیاد شده و فکر می‌کنم دیگر این موضوع هم برای بچه‌ها جذابیت ندارد.
    ـ تازگی‌اش را از دست داده است. پنج سال پیش خاله نرگس و سبک اجرایش یک پدیده بود و به همین دلیل اینقدر به آن توجه شد. اما الان تعداد زیادی خاله و عمو داریم که تکراری هستند. بیننده تنوع می‌خواهد. اما تهیه‌کننده‌های ما خلاقیت ندارند و می‌خواهند تجربه‌های تکراری و محبوب گذشته را تکرار کنند.
    * برنامه‌سازی کودک را از مدتی پیش شروع کرده‌اید. از تجربه‌های اجرا در این بخش استفاده می‌کنید؟
    ـ سال گذشته در شبکه لرستان دو برنامه "فرشته‌ها" و "دوچرخه" را تهیه و کارگردانی کردم که موفق بود. دو سال است برنامه کودک شبکه آموزش به نام "گل‌آموز" را کارگردانی و اجرا می‌کنم و سرپرست نویسندگان آن هستم. 90 برنامه اول واقعا محقر و در شرایطی سخت پیش رفت. اما الان روند تولید بهتر شده و امیدوارم در آینده بهتر شویم.
    * به نظر می‌رسد در آینده بیشتر شما را به عنوان برنامه‌ساز می‌بینیم؟
    ـ من به این بخش بیش از اجرا علاقه دارم و امیدوارم بتوانم تجربه‌هایی خوب در این زمینه داشته باشم. البته اغلب کارهایی که نوشته‌ام خودم اجرا کردم. اما فکر می‌کنم دوره آن رسیده که مجری‌های جوان وارد این حرفه شوند و بین ما و آنها تعاملی باشد که از تجربه‌های ما استفاده کنند و به زودی عرصه برای فعالیت آنها فراهم شود.
    * چرا در برنامه "گل‌آموز" از چهره جدید استفاده نکردید؟
    ـ یکی از تعهدات من این بود که اجرای برنامه بر عهده‌ام باشد و اگر اینطور نبود نمی‌توانستم برنامه را تهیه کنم. اما در برنامه‌های دیگر چهره‌هایی را معرفی کرده‌ام.
    * چرا از شبکه تهران به شبکه دو رفتید؟
    ـ به این نتیجه رسیدم که بهتر است دنیایم را عوض کنم. من در شبکه تهران تجربه‌هایی عالی داشتم. اما می‌بایست تحولی در کارم می‌دادم. این تغییر به من کمک کرد فضاهای تازه‌تر را تجربه کنم. دوست دارم اگر قراراست با شبکه تهران کار کنم در زمینه برنامه‌سازی باشد.
    * در این تغییر و تحول دنیایتان عوض شد؟
    ـ توانستم نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی را تجربه کنم و اینها تجربه‌هایی خوب بود. در شبکه دو با تهیه‌کنندگان و گروههای حرفه‌ای آشنا شدم. این مناسبات حرفه‌ای کمک کرد رشد کنم و در زمینه‌ای که دوست دارم تجربه‌های بیشتر به دست بیاورم.
    * مخاطب شبکه دو بیشتر از شبکه تهران است؟
    ـ نوع اجرای من به خاطر این تغییر عوض شده است. در شبکه دو باید ساده‌تر و راحت‌تر اجرا کنم تا مخاطبی که در روستاهای دورافتاده بیننده برنامه است با من و برنامه ارتباط برقرار کند. اما واکنش مثبت مخاطب دلگرم‌کننده است. ارتباط عمیقی بین من و بچه‌ها به وجود آمده است. بچه‌های پایتخت مقاومتر از بچه‌های دیگر هستند و ارتباطی که با آنها برقرار می‌کنیم از یک جنس نیست.
    * روزهایی که حالتان خوب نیست چطور برنامه اجرا می‌کنید؟
    ـ خدا نیرویی می‌دهد که اجرا با شوق و اشتیاق همیشگی برگزار شود. البته در روزهای اول کارم اگر بین بخش‌های برنامه اتفاقی می‌افتاد این ماجرا روی کارم تاثیر می‌گذاشت، اما الان به تجربه دریافته‌ام چطور با این مسائل کنار بیایم. اگر از نظر جسمی حالم مناسب نباشد ترجیح می‌دهم مقابل دوربین نیایم.
    * یک دهه اخیر مجری‌های زیادی وارد کار کودک شدند. شاید الان بگوییم آنها تکراری شده‌اند. اما زمانی که شما، آزاده آل ایوب و داریوش فرضیایی و امیرحسین مدرس در حوزه نوجوانان کارتان را شروع کردید فضای اجرا عوض شد. امتیازهای این دوره از نظر شما چه چیزی است؟
    ـ برنامه عمو پورنگ، "رنگین‌کمان" و "نیمرخ" یک موج ایجاد کرد. هوشمندی تهیه‌کننده‌ها و کارگردان‌ها در کنار ذوق مجری‌ها هوایی تازه را در فضای اجرا به وجود آورد. به عنوان نمونه تهیه‌کننده برنامه "رنگین‌کمان" از جذابیت‌های برنامه زنده استفاده می‌کرد. عروسک را بیرون از استودیو و بین مخاطبان می‌برد و مخاطب را در برنامه سهیم می‌کرد. استفاده از خاله، عمو یا موسیقی و ترانه از امتیازهای این دوره تازه است. اما الان چند سالی است در دایره تکرار گرفتار شده‌ایم.
    * چرا این جریان ادامه پیدا نکرد؟
    ـ ما آدم‌های ریسک‌پذیری نیستیم و از تجربه‌های تازه می‌ترسیم. باید این جسارت را داشته باشیم که قالب‌ها را عوض کنیم. تا نگاهمان را عوض نکنیم اتفاقی خوب در این زمینه نمی‌افتد. مدیران هم باید این جسارت را به خرج بدهند که به سمت‌های تازه بروند و الگوها را عوض کنند. من فکر می‌کنم وضعیت برنامه‌های نوجوانان از کودکان هم بدتر است. اگر برای بچه‌ها یکی دو برنامه خوب هست، برای نوجوانان هیچ برنامه خوبی تولید نمی‌شود.
    * شخصیت‌های محبوب دوران کودکی شما چه کسانی بودند؟
    ـ آقای حکایتی را خیلی دوست داشتم. کلاه‌قرمزی و اجرای آقای طهماسب هم برای نسل من بیادماندنی است. "خونه مادربزرگه" عالی و دوست‌داشتنی بود. کارتون‌های دوران کودکی ما بیادماندنی و شیرین بودند. کارهای داخلی در کودکی ما حرفه‌ای بودند. شما عوامل "خونه مادربزرگه" را در نظر بگیرید. الان با این بودجه‌ها و شرایط آدم‌های حرفه‌ای سمت کار کودک نمی‌روند.
    * تولد شبکه کودک می‌تواند این امیدواری را به وجود بیاورد که برنامه‌سازی برای بچه‌ها حرفه‌ای شود؟
    ـ همه چیز با نگاه کارشناسی درست می‌شود. تمرکز برنامه‌سازی در یک شبکه باید همراه با بودجه و نگاه حرفه‌ای باشد. اگر قرار است همینطور با برنامه‌سازی کودک برخورد کنیم که این روزها اتفاق می‌افتد، شبکه کودک دردی از ما درمان نمی‌کند.
    * با این شرایط چه چیزی شما را به آینده ترغیب می‌کند؟
    ـبچه‌ها... کار برای بچه‌ها با همه سختی‌هایش آنقدر جذاب است که به سادگی نمی‌توان از کنارش گذشت. بچه‌ها به من انرژی می‌دهند. اگر آنها از برنامه‌های من یک نکته هم یاد بگیرند کافی است.

مهر

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

"بلور باران" نخستین تجربه تهیه‌کنندگی میرکریمی در تلویزیون است رضا میرکریمی به زودی برای نخستین بار تهیه‌کنندگی فیلم تلوزیونی "بلور باران" را برای مرکز سیمافیلم بر عهده می‌گیرد. به گزارش خبرنگار مهر، فیلمنامه "بلور باران" را ایمان افشاریان نوشته و داستان آن درباره مجید یک مترجم زبان فرانسه است که به بیماری وسواس مبتلا است و این حساسیت ماجراهایی را برای او به وجود می‌آورد. ارتباط مجید با خواهرزاده اش تحولی در رفتار او ایجاد می‌کند.
    میرکریمی که کارگردانی مجموعه‌های تلویزیونی "ماجراهای آفتاب و عزیزخانم" و "بچه‌های مدرسه همت" را در کارنامه دارد با فیلم 90 دقیقه‌ای "بلور باران" پس از سال‌ها به تلویزیون برمی‌گردد. برآورد مالی "بلورباران" انجام شده و میرکریمی به زودی کارگردان آن را انتخاب و پیش‌تولید را شروع می‌کند. احتمال اینکه افشاریان کارگردانی این فیلم را بر عهده بگیرد، وجود دارد.
    میرکریمی کارگردانی فیلم‌های سینمایی "کودک و سرباز"، "زیر نور ماه"، "خدا نزدیک است"، "خیلی دور، خیلی نزدیک" و "به همین سادگی" را در کارنامه دارد. افشاریان به تازگی کارگردانی فیلم تلویزیونی "دزد شب" را به پایان رسانده است.

مهر

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

قاسم‌زاده پیش‌تولید "ژرفا" را آغاز کرد

پیش‌تولید فیلم تلویزیونی "ژرفا" به کارگردانی حجت قاسم‌زاده اصل برای پخش از شبکه چهار آغاز شد. به گزارش خبرنگار مهر، طرح اولیه "ژرفا" را شش سال پیش قاسم‌زاده اصل نوشته و در این سال‌ها آن را بارها بازنویسی کرده است، اما شرایط تولید به دلایلی فراهم نشد. این فیلم به تهیه‌کنندگی محمدرضا تختکشیان تهیه می‌شود و هنوز بازیگران آن مشخص نشده‌اند.
    مضمون "ژرفا" اجتماعی و روایتگر یک راننده تاکسی است که در سطح شهر با مسافران مختلف رو به رو می‌شود. قاسم‌زاده اصل کارگردانی فیلم‌های "تنهایی"، "کسوف"، "از شنبه تا پنجشنبه"، "پس از پایان" و مجموعه تلویزیونی "101 راه برای ذله کردن پدر و مادرها" را در کارنامه دارد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با موضوع ربا؛
    تله فيلم «برمي‌گردم» براي شبكه قرآن ساخته مي‌شود

با موضوع تاثيرات منفي « ربا» در زندگي، تله فيلم «برمي‌گردم» براي پخش از شبكه‌ي قرآن و معارف سيما ساخته مي‌شود.

به گزارش سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران، حسين تبريزي فيلمنامه «برمي‌گردم» را نوشته است و آن را كارگرداني مي كند.

علي مهام -تهيه‌كننده «برمي‌گردم»- در گفت و گو با خبرنگار ايسنا با اعلام اين خبر اظهار كرد: فيلمنامه‌ي اين تله فيلم درحال اصلاح است و بلافاصله پس از اين مرحله، پيش توليد را آغاز مي كنيم كه يك ماه بطول مي انجامد .25روز تا يك ماه هم بايد صرف توليد كنيم.

او در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه باتوجه به تخصصي بودن شبكه‌ي قرآن و معارف سيما چه قدر در پرداختن به موضوعات مذهبي ،وسواس به خرج مي ‌دهيد و تلاش مي كنيد به آنها هنرمندانه بپردازيد، گفت: باتوجه به تخصصي بودن اين شبكه، عده‌اي خاص،برنامه‌هاي هميشگي آن هستند اما زماني مي توانيم به موفقيت بيشتر در اين شبكه دست يابيم كه تلاش كنيم به معارف اسلامي به شكل غيرمستقيم بپردازيم و بدين ترتيب بينندگاني كه تمايل چنداني به ديدن شبكه‌ي قرآن و معارف سيما را ندارند، جذب كنيم. تحقق اين امر نياز به درايت دارد. شبكه‌ي قرآن و معارف سيما اين هدف را در برخي از برنامه‌هاي خود دنبال مي كند.

مهام در پايان درباره‌ي كافي بودن بودجه‌ي«بر‌مي‌گردم»براي جذب عوامل حرفه‌يي اظهار كرد: حسين ساري- مديرشبكه‌ي قرآن و معارف سيما- با ديدگاه خوبي كه به مقوله‌ي برنامه‌سازي دارد همانند مجموعه نمايشي «آخرين غزل»از «بر‌مي‌گردم» هم حمايت كرده و قرار است باوجود بودجه محدود شبكه‌ي قرآن، بودجه‌ي مناسبي به «برمي‌گردم» اختصاص يابد. ما نيز تلاش مي كنيم تمام توان خود را در استفاده از عوامل حرفه‌يي و انتخاب فضاي مناسب براي به كار بنديم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ضرورت ترغيب كودكان به كتابخواني با تبليغات صداوسيما؛
    گفت‌وگو با محمد قصاع: رسانه‌ي ملي در ايجاد فرهنگ مطالعه بايد فراتر از معرفي كتاب‌ عمل كند

«مقوله كتاب و كتابخواني در رقابت با تلويزيون به سمت شكست مطلق در حال حركت است.»

محمد قصاع ـ مترجم ادبيات كودك و نوجوان ـ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، گفت: نمي توان بدون تجهيز سامانه توزيع و تقويت كتابخانه‌ها اميدوار بود، نسلي كتابخوان را تربيت كرد. به ويژه كه امروز رسانه‌هاي صوتي و تصويري با سرعت زيادي درحال تجهيز شدن هستند.

اين مترجم ادبي با اشاره به تصميم صداوسيما براي ايجاد شبكه‌ي كودك و نوجوان گفت: بحث معرفي كتاب كودك و نوجوان از طريق رسانه ي ملي بايد فراتر از معرفي يك يا چند اثر عمل كند. شايد در زماني كه بحث شبكه كودك مطرح مي شود، لازم باشد ما كودكان خود را با ژانرهاي ادبي اين گروه سني از جمله فانتزي و علمي- تخيلي بيشتر آشنا كنيم.

وي تاكيد كرد: در كشورهاي اروپايي چون سامانه توليد و پخش كتاب به شكل مطلوبي سازماندهي شده و بحث تجهيز كتابخانه ها به شكل واضحي تعقيب مي شود و بودجه خاصي براي اين مهم درنظر گرفته مي شود، بچه‌ها از كودكي كتابخوان تربيت مي شوند و در اين جوامع براي كتابخوان كردن بچه ها نيازي به تبليغات راديو و تلويزيوني نيست وبچه ها به راحتي مطالب مورد نيازمطالعاتي خود را از طريق اينترنت تامين مي كنند.

وي با تاكيد بر تلاش رسانه ي ملي در توسعه فرهنگي خواندن كتاب گفت: ما در جامعه اي زندگي مي كنيم كه والدين براي خريد كتاب براي كودكان خود هيچ برنامه اي را دنبال نمي كنند، بنابراين كار رسانه ي ملي در اين حوزه بايد فراتر از معرفي كتاب باشد. چه معرفي يك يا چند كتاب در عمل كار ساز نيست . بويژه كه تجربه نشان مي دهد كه اين نحوه عمل كرد جز ايجاد مسايل حاشيه نظير اين كه چرا فلان كتاب معرفي شد، و چرا از فلان موسسه انتشاراتي بيشتر معرفي كتاب صورت مي گيرد حاصل نخواهد شد .

وي گفت: در چنين فضايي شايد بهتر آن باشد كه رسانه ملي ما، به معرفي ژانرهاي ادبي و تفاوت آن ها با يكديگر و همچنين بررسي برترين هاي هر ژانر در داخل و خارج از كشور بپردازد.البته اين مهم بايد به زباني كودكانه عجين باشد تا بتواند نقش خود را ايفا كند.

ایسنا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •