تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 97 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 967

نام تاپيک: کلوپ C905

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منتظر این هستیم که سی905 پوز همه رو بزنه !!
    نوکیا هم که هنوز خوابیده
    نوکیا که ماله این حرفا نیست .. منتظره ببینه کی براش ماژول دوربین میزنه ؟ maybe samsung heh! ها خوبه علی ریسر هی مارو میچزوندی با دوربین...حالا خود نوکیا باید بره دست به دامن سامسونگ شه ... سونی که عمرا نده !

من تو منو تنظیمات ایزو اسپید 8510 سامسونگ بالاترین میزان ایزویی که دیدم 1600 بود

ماله سی905 چقدره ؟؟

راستی عکس های تو شب نیومدن ببینیم فلاشش حریف ان82 هست یا نه ؟
    ماله سی 905 تا 400 دستی داره ولی حداکثرش رو نمیدونم ولی بدون ایزو برای موبایل با اون لنز و سنسور کوچیک تا سیصد چهارصد بیشتر مفید نیست ..اون 1600 ایزو بیخوده اگه با همچین ایزویی عکس بگیری هیچی از عکس نمیمونه یه سری خط و خوط .. عکس میشه نویز خالی ..موبایل ریویو هم تعجب کرده بود یه همچین ایزویی واسه i8510 گزاشتن.

عکسها هم که فعلا نه ... موبایل ریویو هنوز ریویو شو نزاشته من زرنگی کردم این یه عکسو پیدا کردم... فلاشش باید قوی باشه ..هه هه مثله اینکه گوشی ساخت ژاپنه الکی که نیست .. s700 یادته ؟

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

ای حمید !!
    نگفتی عکسارو از کجا کف رفتی ؟؟
    نکنه تو فروم موبایل رویوو مدیری چیزی هستی ؟؟

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

حیمید بلانسبت مثل بازار خاریار فروشی میمونه(البته از نوع سونی اریکسون)

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

نکنه از ریویو روسی کش رفتی شیطون.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

نه !!
    آخه اصلآ هیچ خبری نیست تو موبایل ریویوو (نه روسی و نه انگلیش )
    من فک کنم از فرومش کف رفته

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اگر دیده باشی یک عکس حمید گذاشت که اندازه فلش رو نشون میداد مال C905 از همه بزرگتر بود
    اندازه که معیار میزان نوردهی نیست...
    نوکیا که ماله این حرفا نیست .. منتظره ببینه کی براش ماژول دوربین میزنه ؟ maybe samsung heh! ها خوبه علی ریسر هی مارو میچزوندی با دوربین...حالا خود نوکیا باید بره دست به دامن سامسونگ شه ... سونی که عمرا نده !

ماله سی 905 تا 400 دستی داره ولی حداکثرش رو نمیدونم ولی بدون ایزو برای موبایل با اون لنز و سنسور کوچیک تا سیصد چهارصد بیشتر مفید نیست ..اون 1600 ایزو بیخوده اگه با همچین ایزویی عکس بگیری هیچی از عکس نمیمونه یه سری خط و خوط .. عکس میشه نویز خالی ..موبایل ریویو هم تعجب کرده بود یه همچین ایزویی واسه i8510 گزاشتن.

عکسها هم که فعلا نه ... موبایل ریویو هنوز ریویو شو نزاشته من زرنگی کردم این یه عکسو پیدا کردم... فلاشش باید قوی باشه ..هه هه مثله اینکه گوشی ساخت ژاپنه الکی که نیست .. s700 یادته ؟
    خوبه تازگی ان82 همه کمرا فون ها رو لول کرد....تازه خود بچه ها عکس هاشو انتخاب کردن اونم بی تعصب !!

8 مگی هم نوکیا میزنه و مسلما بهترین 8 (مثل بهترین 5 ) مال نوکیاست

ضمنا وقتی که نوکیا 5 زد کجا بودین و کی برای نوکیا 5 زد که الان بخواد دست به دامن کسی بشه !!!!

خودم اس 700 داشتم گوشی بدی نبود ولی رم بیشتر از 128 ساپورت نمیکرد
    و جلوی دوستای نوکیا دارم که با66 جواد
    512 رو مثل آب خوردن بالا میآوردن ضایمون کرد !!

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

از دوستان se باز دعوت می کنم یک 2-3 روزی بریم کلوپ نوکیا یکم فعالیت کنیم .چون کلوپ نوکیا کسی رو بجز legend وaliracer نداره .(این علی هم خوشش میاد اینجا کل کل کنه )

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوبه تازگی ان82 همه کمرا فون ها رو لول کرد....تازه خود بچه ها عکس هاشو انتخاب کردن اونم بی تعصب !!
    ضمنا وقتی که نوکیا 5 زد کجا بودین و کی برای نوکیا 5 زد که الان بخواد دست به دامن کسی بشه !!!!
    اولندش که با 4 تا عکس 50*50 کسی اولو دوم نمیشه(همون نظر سنجی من هنوز رای نداده بودم 8 -8 مساوی بود من که اومدم گفتم نمیدونم چطور شد یهو شد 18-9 یه موقع فکر نکنی تعصب و اینا بوده) ..ریویو ی دیجیتال فتوگرافر رو چرا نمیگی که n82 توش (حرفه ای ) له شد ؟ ..بعدشم خودش که بند و بساط دوربین و نزده در اصل نگاه کنی میبینی دست به دامن شده حالا کی ؟ اینو باید تو بگی که پاره نوکیاخ بازی ..

این جمله رو الدار گفته گوشی نوکیا دوربینش ماله سامسونگه ! هه هه چه تایید بکنی چه نکنی همینه که هست.. نوکیا یه شرکت وابستست ..اینو قبول کن تو ریس (نه ریسر) افزایش مگاپیکسل دوربین کم میاره(با پول ولی یه کارایی میکنه) من شنیده بودم اس ای میخواسته 10 مگاپیکسل بده بیرون پشیمون شده دیده بازار ظرفیت نداره کرده 8 , ده مگا رو گزاشته برای سال بعد.

8 مگی هم نوکیا میزنه و مسلما بهترین 8 (مثل بهترین 5 ) مال نوکیاست
    ( دیگه دوربینی که کاره سامسونگ باشه از ماله خودش که بهتر نمیشه --هه هه چه حالی داره این بحث سنسور)

خودم اس 700 داشتم گوشی بدی نبود ولی رم بیشتر از 128 ساپورت نمیکرد
    و جلوی دوستای نوکیا دارم که با66 جواد
    512 رو مثل آب خوردن بالا میآوردن ضایمون کرد !!
    چه ربطی به بحث داره .. s700 دوربین دیجیتال بود ..قیافشو آدم میدید حال میکرد ..حالا بیا بگو رمش فلان و همون 66 دو سوراخ بدردت میخوره ...

قربانتان حمید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

...

خوبه تو اون مقایسه G810 نماینده سامسونگ نبود و گرنه چیزی از N82 ت نمیموند علی جان

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

چه ربطی به بحث داره .. s700 دوربین دیجیتال بود ..قیافشو آدم میدید حال میکرد ..حالا بیا بگو رمش فلان و همون 66 دو سوراخ بدردت میخوره ...
    در تكميل حرف دوستم حميد
    اوني كه رم 128 نمي خورد سيستم عامل سيمبين هم نداشت
    درسته ... ولي ميتونه يه فاكتر اصلي براي قدرت فلش هم باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •