سلام
آقا قبل از سوالای جدید این جند تا سوالم که در پست قبلی نوشتمو بهم جواب بدین خواهشا...
در ضمن من این برنامه cydia رو داشتم ولی الان OS 3 ریختم دیگه نیست!!! هرچیم برنامه داشتم دیگه کار نمیکنه با این که گفته بودین بعد از ریختن |OS3 مشون کار میکنه!!!!
راستی دوربینمم درست نشد!! چی کار کنم مشکل سخت افزاری داره؟؟ ( شانسه گنده من )!!قبل از اینکه os3 بریزم عکس میگرفتم در کمرا رول فقط آکونش میومد ولی عکس معلوم نبود.ولی با کلید home &power ه عکس میگرفتم میامد....حالا که os3 ریختم نمیاد ولی عوضش وقتی با دوربین عکس میگیرم عکس رو اون پایین میندازه ولی باز توی کمرا رول نمیاد .... من نیم ساعت پیش پایتخت بودم گفت که باید فلش بشه بدش درست میشه!! 15 تومنم میگیره!! یکی دیگه هم گفت فلش میکنم 20 تومنم میگیرم تازه معلوم نیست درست بشه!! : - ( ....خودمم هم از setting یست کردم درست نشد!! خودم نمیتونم فلش کنم؟
این برنامه cydia برای چی هست اصلا؟؟ راستی من قبل از این که os3 بریزم باهاش کار کردم بعد شروع کرد 3-4 تا چیز دانلود کردن بعد تموم شد...دیدم آخرین صفحه 2-3 تا برنامه اضافه شده!! مثل Ibluetooth / Iblacklist / با یه برنامه واسه فیلم برداری...ولی بعد از این که OS 3 یختم پاک شدن مثل همون cydia!!!