تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 101 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1004

نام تاپيک: iPhone 2G,3G | تاپيك مباحث و مسائل مربوط به آيفون هاي نسل اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal gear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    جلوى كامپيوتر

پيش فرض

سلام

آقا قبل از سوالای جدید این جند تا سوالم که در پست قبلی نوشتمو بهم جواب بدین خواهشا...

در ضمن من این برنامه cydia رو داشتم ولی الان OS 3 ریختم دیگه نیست!!! هرچیم برنامه داشتم دیگه کار نمیکنه با این که گفته بودین بعد از ریختن |OS3 مشون کار میکنه!!!!

راستی دوربینمم درست نشد!! چی کار کنم مشکل سخت افزاری داره؟؟ ( شانسه گنده من )!!قبل از اینکه os3 بریزم عکس میگرفتم در کمرا رول فقط آکونش میومد ولی عکس معلوم نبود.ولی با کلید home &power ه عکس میگرفتم میامد....حالا که os3 ریختم نمیاد ولی عوضش وقتی با دوربین عکس میگیرم عکس رو اون پایین میندازه ولی باز توی کمرا رول نمیاد .... من نیم ساعت پیش پایتخت بودم گفت که باید فلش بشه بدش درست میشه!! 15 تومنم میگیره!! یکی دیگه هم گفت فلش میکنم 20 تومنم میگیرم تازه معلوم نیست درست بشه!! : - ( ....خودمم هم از setting یست کردم درست نشد!! خودم نمیتونم فلش کنم؟

این برنامه cydia برای چی هست اصلا؟؟ راستی من قبل از این که os3 بریزم باهاش کار کردم بعد شروع کرد 3-4 تا چیز دانلود کردن بعد تموم شد...دیدم آخرین صفحه 2-3 تا برنامه اضافه شده!! مثل Ibluetooth / Iblacklist / با یه برنامه واسه فیلم برداری...ولی بعد از این که OS 3 یختم پاک شدن مثل همون cydia!!!
    Last edited by metal gear; 09-07-2009 at 17:56.

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من نمیدونم شما چیکار میکنید

ببین طبق این آموزش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به ورژن ۳ آبدیت کن و بعد گوشیت رو جیلبریک کن
    در ضمن چیزی به اسم فلش کردن تو آیفون نداریم
    من که گفتم برنامه هات پاک میشه!

بعد از جیلبریک باید از طریق Cydia یه سری برنامه نصب کنی:
    Cycoder
    Fix caller id 2.2

سورس اضافه کردن و ... هم که حتمن بلد نیستی

حالا این کارایی که گفتمو بکن تا بعد
    خود سر خودم کاری نکنیا
    دقیق طبق آموزش برو جلو
    بعد بیا بگمت چی کار کنی

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

آقا قبل از سوالای جدید این جند تا سوالم که در پست قبلی نوشتمو بهم جواب بدین خواهشا...

در ضمن من این برنامه cydia رو داشتم ولی الان OS 3 ریختم دیگه نیست!!! هرچیم برنامه داشتم دیگه کار نمیکنه با این که گفته بودین بعد از ریختن |OS3 مشون کار میکنه!!!!
    دوست من حدس می زنم در یکی از کارها رو درست انجام ندادید.
    در صورتی که طبق آموزش های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی رو به نسخه 3 آپدیت کرده باشید، و بعد بوسیله UltraSn0w گوشی تون رو آنلاک کرده باشید (که با توجه به اینکه اصلا Cydia ندارید، نمی تونستید اینکار رو انجام داده باشید) نباید این مشکلات براتون بوجود می آمد.

احتمالا این مرحله رو به درستی انجام ندادید:

• در صفحه بعد از شما پرسیده میشه که Cydia و Unlock رو تیک بزنید. هر دو مورد رو تیک بزنید (دوستانی که iPhone 3G دارند Unlock رو تیک نزنند)
    پیشنهاد می کنم این بار بطور دقیق مطالبی رو که در تاپیک زیر گفته شده از اول انجام بدید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در صورتی که دقیقا اون کارها رو انجام می دادید، حتی Session های Safari و SMS های ارسال نشده هم حذف نمی شد، چه برسه به نرم افزارهاتون.

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    جلوى كامپيوتر

پيش فرض

Salam sorry daram az iphone post midam va khube nistam.mman khastam oon 2ta barname ee ro ke poste aval gozashtin ro dl konam ke linkeshun kharabe! Mishe dorostesho rezarid ta anjam bedam?
    Mamnoon mishM.
    Hala man age bekham On karaye poste aval ro anjam bedam in updati ke kardam chi mishe?dobare bayad rooye hamin version 3 update konam ya bayad pakesh konam bad? Ya niazi nist az aval update konam va donbaleye hamuno anjam bedam?
    Va inke alan bad az rikhtane os3 va pak shodane cydia cheto aval onn ro berizam ke bekham badesh 2ta barname e ro ke goftin berizam
    ?
    Rasti hala ba doorbinesh chikar konam? Shoma ke migi flash nadare va oon yaroo goft flash beshe dorostesho mishe! Yani dorostesho
    nemishe??!?! Akhe eshkalesh az kojast?

در منو اصلی iTunes، دکمه Shift رو نگه دارید و روی Restore کلیک کنید. آدرس*** فایل ipsw ****رو به پنجره باز شده بدید و صبر کنید تا iPhone شما restore بشه.

این فایل کجا هست؟؟ از کجا باید این کار رو انجام بدم؟ از iphone یا PC ؟؟
    Last edited by metal gear; 09-07-2009 at 21:38.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوست عزیزاگه میشه فارسی تایپ کنید ...............

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    جلوى كامپيوتر

پيش فرض

دوست عزیز گفتم که بیرون بودم و با گوشیم تایپ کردم و فارسی نداشتم...
    حالا تورو خدا یکی جوابه منو بده

داره خودمونی میشه king-like's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز گفتم که بیرون بودم و با گوشیم تایپ کردم و فارسی نداشتم...
    حالا تورو خدا یکی جوابه منو بده
    به این جا برو :
    کد:
    بعد Firmware نسخه iPhone OS 3.0 رو دانلود کن و بعد اون قسمت کهipsw میخواد این فایل رو انتخاب کن راستی اگر دان کردی ولی پسوندش این نبود پسوندش رو عوض کن بزار ipsw

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    جلوى كامپيوتر

پيش فرض

سلام بچه ها...

موفق شدم!! درسته که پدرم در اومد ولی می ارزید 4 تا چیز یاد گرفتم...
    تمامه کارارو دونه دونه انجام دادم..البته بعد از اینکه 1-2 تا خراب کاری کردم ....تویه مدتی که os3 رو گذاشتم واسه دانلود گفتم کلا گوشی رو ریست اساسی کنم که 2 ساعت هم طول کشید بعد قفل شد!! با هزار بد بختی بازش کردم و وصلش کردم...بعد گفتم حالا که این os3 رو دارم بزار از همون مرحله اول شروع کنم( نمیدونستم !!)..خلاصه رویه os3 اولی ان دومی رو ریختم و ..بله!!! قفلید اساسی!!!

بعد از 1 ساعت با trublshouting های سایت apple باز شد! و بقیه مراحل و الان حاله مریض خیلی خوبه!!!

راستی دوربینشم درستید!

فقط 1-2 تا سوال کوچیک دارم...
    1-این برنامه cydia چیه؟ و کلا چه کارایی میتونم باهاش بکنم؟
    2-از کجا میتونم یه مرجع کامل از برنامه ها و بازی های بدرد بخور پیدا کنم؟
    3-unlock factory بودن گوشی نیاز به این برنامه ها و کارها نداره؟؟ و یعنی گوشی من Lock بوده؟ ( برم بزنم تو سره اون یارو!!)

مرسی از همتون

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

۳۰ تا خط تایپ کردم همش پرید!

فقط سوال ۲ رو جواب میدم:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    جلوى كامپيوتر

پيش فرض

سلام.مرسی اگه در مورده اون 2 تا سواله دیگه جواب بدی

1 - این برنامه cydia چیه؟ و کلا چه کارایی میتونم باهاش بکنم؟
    unlock factory - 2 بودن گوشی نیاز به این برنامه ها و کارها نداره؟؟ و یعنی گوشی من Lock بوده؟ ( برم بزنم تو سره اون یارو!!)

***راستی این سایتی که به من گفتی برنامه هاش پولیه! یه جایی میخوام فری باشه و اگر هم مثل این پولیه من چطور باید خرید کنم؟***

4 تا سواله دیگه هم داشتم...

1- وقتی من از gps استفاده میکنم برام پول میاد؟ یعنی از اینترنت استفاده میکنه؟ همینطور از برنامه ی آب و هوا..؟!

2-دیگه این که من همه ی شماره هام روی سیم کارتمه...بعد برای اینکه توی قسمت کانتکتم بیاد از سیتینگ رفتم Import Simcard رو زدم و شماره ا اومد ولی هر کی زنگ میزنه شمارش میوفته نه اسمش!

3- میشه بگید من چطوری Music . Picture . Video . & Program بریزم؟؟ ( یه تاپیک هست که در مورده وصل شدن به نت و ریختن برنامه هست ولی درمورده دومی چیزی نگفته! )

4- من چطور میتونم آهنگهای Ringtone براش پیدا کنم؟؟( یه سری آهنگهای غیر از آهنکهای معمولی روش بود مثل Madonna و غیره که وقتی واسه تست چند تا آهنگ ریختم اینها از رویه ringtone اش پاک شد و حالا یه سری زنگ معمولی و کوتاه روش هست...) میخوام مثل این طور آهنگها که خودش داشت بزارم رویه زنگش!
    Last edited by metal gear; 10-07-2009 at 11:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •