همین برای من عجیبه. اینم از شانس گند ماست. حالا باید یه هزینه اضافه بدم و فلش کنمش.
همین برای من عجیبه. اینم از شانس گند ماست. حالا باید یه هزینه اضافه بدم و فلش کنمش.
سلام . من luck code گوشیم روفراموشکردم لطفا برنامه ای بزارین تا بتونم پیداش کنم البته با آموزش ممنون
اینجا :
مهم : آموزش پیدا کردن Lock Code گوشی های نوکیا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من دیروز ان 78 گرفتم
امروز وقتی میخواستم تم بریزم گوشیو به USB وصل کردم و سه تا تم که از اینترنت دانلود کرده بودم روش ریختم که دو تاش SIS و یکیش SISX بود ولی هنگامی که خواستم نصبشون کنم هر سه تاشون ارور دادن و نصب نشدن.
آیا تم گوشی های N82 N96 و N78 با هم فرق میکنه؟سایتی میشناسید که تم مخصوص N78 بده(تست شده باشه)..
نام تمهایی که ریخته بودم
All_For_One_QVGA_by_Blue_Ray.SISX
Abraxsis_Chimera_QVGA_by_Blue_Ray.SIS
Atomic_Element_QVGA_by_Blue_Ray.SIS
با تشکر ویژه از همه دوستان
سلام ببخشید در N78 اگه در داخل برنامه یا بازی باشیم میشه بدون بسته شدن برنامه از آن خارج شد(کوچک کردن برنامه) و بعدا دوباره وارد شد؟با چه دکمه هایی؟
چه اروری داد ؟؟؟
با دکمه منو ....
برای برگشت به برنامه هم دکمه منو رو بگیر ... و برنامه ای که در حال اجراست رو انتخاب کن ....
تاريخه گوشيت درسته؟؟
شما تاریخ گوشیت را یک سال ببر عقب، تم ها را نصب کن.
بعد دوباره می تونی تاریخ را درست کنی.
البته اگه می خوای برا همیشه از شر این پیغام ها و این کارها خلاص بشی باید گوشیتو هک کنی.
به این تایک:
قسمت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آسان ترین راه هک با هر فیرمور و مدل (متد HelloCarbide):
مراجعه کن.
3 سونه مشکلت حل میشه.
سلام من تاریخ رو به 2007/5/15 تغییر دادم ولی این دفعه یه ارور دیگه میده.
به جز هک کردن راه دیگه ای سراغ ندارید چون هرچی توضیحاتتون رو خوندم چیزی سر در نیاوردم و میترسم که بزنم گوشی رو هم خراب کنم..
آقای legend من وقتی فایل اولیتان(1...Drakkarious_3.01_FP1_FP2___PreF P1)را برای نصب ان گیج روی ان 78 نصب میکنم اصلا از اون برنامه هایی که گفتید نصب میشه خبری نیست.
یه پیغام میده (you must choose a phone type please reinstall the application) بعدش که اوکی میکنم ظاهرا نصب میکنه و install complete نشون داده میشه ولی در قسمت application گوشی خبری از اون 4 تا برنامه که گفتید نصب میشه نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)