تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 73 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 723

نام تاپيک: بررسی فنی دوربینهای دیجیتال

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام
    این مقایسه بین چند سری از دوربین های سونی و کنان گرفته شده ، میخام بدونم دلیلش چیه:
    در دوربینه ای سونی وقتی از یه صفحه تک رنگ مثلا سیاه عکس میگیریم حجم عکس تفاوت چندانی با عکس گرفتن از یه منظره نداره. مثلا تفاوتش میخاد در نهایت 1 مگابایت باشه (برسه به3 مگابایت) اما . . .
    در کنان حجم عکس تغییر زیادی داره حتی به 300 کیلوبایتم میرسه.
    دلیلش چی میتونه باشه؟
    آیا دلیل برتری اینجا مطرح میتونه بشه؟

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    این مقایسه بین چند سری از دوربین های سونی و کنان گرفته شده ، میخام بدونم دلیلش چیه:
    در دوربینه ای سونی وقتی از یه صفحه تک رنگ مثلا سیاه عکس میگیریم حجم عکس تفاوت چندانی با عکس گرفتن از یه منظره نداره. مثلا تفاوتش میخاد در نهایت 1 مگابایت باشه (برسه به3 مگابایت) اما . . .
    در کنان حجم عکس تغییر زیادی داره حتی به 300 کیلوبایتم میرسه.
    دلیلش چی میتونه باشه؟
    آیا دلیل برتری اینجا مطرح میتونه بشه؟
    پردازنده دوربین کار تبدیل خروجی سنسور رو به فایل JPEG انجام میده و بستگی داره این کار رو چطور انجام بده

3. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خیلی متشکرم
    اینم دیاگرام های این دوربین ها :

Panasonic FZ35 :

Fujifilm S200 EXR :

Canon SX20 :

Canon G11 :

Panasonic Lumix DMC-FZ35
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Fujifilm FinePix F200EXR
    کد:

Canon PowerShot SX20
    کد:

Canon PowerShot G11
    کد:

ممنون از دوست عزیزمون آقای رستمیان که دوباره دیاگرام ها رو اینقدر با سلیقه در پست شون قرار دادند.
    منم نمونه ی عکس‌ها رو با لینک براتون قرار دادم بهتره دانلود و بعدش مقایسه کنید.
    مربع رنگی است که باید باشه و دایره رنگی است که دوربین ثبت کرده.بنابراین هر چقدر تغییرات شعاعی تر باشه براحتی در هنگام ادیت با ادیتور های خطی قابل اصلاح است ولی اگر تغییرات در تونولیته ی یک رنگ غیر شعاعی باشند تصحیح بسیار بسیار مشکل خواهد بود.
    اول یه نگاهی به دایره وسط(نور سفید بندازید احتمالاً FZ35 همی جا نسبت به بقیه کمتر به رنگ‌ها وفادار مونده البته این تغییرات ناچیز هستند.نمود این مسئله در تغییرات رنگ در محیط پرنور مؤثر خواهد بود.
    طبق نمودار اول FZ35 تمایل داره رنگ‌های سبز و آبی رو تا حدی تیره تر نشون بده که قابله اصلاحه اما تغییرات رنگ در زرد و تا حدی قرمز کمتر قابله تصحیح است.یه نکته ی دیگه اینکه FZ35 با وجودیکه متوسط انحراف در این دوربین نسبت به بقیه کمتره ولی تصیحیح همین مقدار کم کاره آسونی نیست مسلماً بکار گیری ابزار های پیچیده‌تر در post edit و البته وجود RAW در این دوربین میتونه خروجی بده که از نظر رنگ قابل قبول باشه.پس من برای خودم اینطور نتیجه میگیرم که پاناسونیک این دوربین رو برای کسایی که حوصله ادیت ندارن با متوسط انحراف رنگ بسیار خوب ساخته و اگه کسی حسیاسیت بیشتری داشت میتونه با RAW به هدفش برسه که البته وقت گیر تره.تذکر بدم حتی در RAW هم انحراف رنگ‌ها ثبت شده غیر شعاعی هستند.علت این نوع رفتار رنگ مربوط به کیفیت لنز و کمی هم رفتار پردازش گر داخلی میگردد.

اما دومین دیاگرام مربوط به سلطان رنگ یعنی فوجی است.وفاداری به رنگ این دوربین ستودنی است(من بجای S200 نمونه ی عکس‌های F200 رو گذاشتم که بیشترین شباهت ممکنه رو به S200 داره البته چون لنز بازوم کمتری داره رفتار نوری لنز در فرکانس بالا(زرد احتمالاً کمی بهتر از S200 باشه)
    با وجودیکه متوسط انحراف رنگ از FZ35 بیشتر اما علت این امر تیره تر شدن رنگ‌ها در طیف قرمز می‌باشد که با توجه به شعاعی بودن انحراف بسادگی قابل جبرا ن است.علت این تغییرات در رنگ قرمز مشخصات لنز فوجی و در درجه بعد رفتار پردازش گر محسوب می گردد.
    یکی از بهترین رفتار های شعاعی مربوط به همین دوربین است اما این رفتار در طیفی از سبز و طیفی از آبی-بنفش مخدوش می‌گردد که البته نمودار نشان میدهد بسیار به رنگ اصلی وفادار مانده(احتیاج به ادیت ندارد) معنی این حرف‌ها از نظر من یعنی اگر بتواین ادیت خوبی انجام بدهید ویرایش پذیر ترین دوربین همین فوجی است.البته یادآوری میکنم پردازش گر فوجی Noise reduction خوبی ندارد و این کار باید در مرحله post Edit صورت بگیرد.

در کنون بجز طیف زرد بقیه طیف ها حالت شعاعی و قابل ادیت می باشند.از این جهت در G11 احتمالاً بخاطر لنز با رنج کمتر تمرکز در نور سفید اندکی بهتر از SX20 است اما در کل رفتار رنگی بسیار نزدیک به هم می باشند.(داستانه پردازشگر)

من فکر میکنم اگر آقای رستمیان زحمت نمودارهای رفتار نویزی این دوربین ها بکشد بحث خوبی هم در آنجا هم وجود دارد.

با تشکر

فکر کردم اینجا مناسب تر است.
    Last edited by sastwhc; 12-05-2010 at 08:13.

5. 7 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خیلی خیلی از توضیحاتتون متشکرم
    واقعا عالی بود

اینم تست نویز چند تا دوربین.خیلی عالی میشه اگه این نمودار ها رو هم تحلیل کنید

Canon G11 :

منبع :
    کد:
    Fujifilm F200 EXR :

منبع :
    کد:
    Panasonic FZ35 :

منبع :
    کد:
    Sony HX1 :

منبع :
    کد:
    Canon SX120 (این دوربین خیلی از مدل های دیگه ارزون تره، ولی خوبه یه مقایسه ای هم با مدل های گرونتر بشه )

منبع :
    کد:
    Noise.htm

با تشکر از sastwhc عزیز
    Last edited by rostamiani; 12-05-2010 at 09:34.

7. 3 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام

مقدار بسته بودن و یا باز بودن F در کیفیت عکس دوربین چه تاثیری داره؟
    اصلا تاثیر داره؟
    Last edited by AliSub; 13-05-2010 at 23:41.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

اصلا تاثیر داره؟
    البته که تاثیر داره

1.البته نظر دقیق تر رو باید اسابید تدن، ولی تا جایی که من می دونم هرچی دیافراگم بازتر باشه و نور بیشتری بیاد تو ، توی نور کم تر به ISO پایین تری نیازه و در نتیجه نویز کمتر میشه

2.با دیاف باز عمق میدان زیاد تر میشه .یعنی محدوده بیشتری فوکوس هستند

10. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

البته که تاثیر داره

1.البته نظر دقیق تر رو باید اسابید تدن، ولی تا جایی که من می دونم هرچی دیافراگم بازتر باشه و نور بیشتری بیاد تو ، توی نور کم تر به ISO پایین تری نیازه و در نتیجه نویز کمتر میشه

سلام
    1=به این شکی نیست و اصلا به این موضوع کاری نداریم

2= بیشترم منظورم به همین بود => حالا اساتید دیگر هم در مورد این کمی توضیح بدن لطفا

من در جایی خونده بودم (یادم نیست کجا بود) که هرچی روزنه کوچیکتر (f بالاتر) گوشه های تصاویر شارپتر هستند. میخام بدونم این موضوع صحت داره؟

متشکرم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کلا هرچی دیاف بازتر باشه عمق میدان کمتر میشه .
    ولی اگه دیاف رو بیشتر ببندید می تونید عمق میدان بیشتری داشته باشید:

اینجوری :

تو تصویر بالایی عمق میدان زیاده و توی تصویر پایینی عمق میدان کم

به طور کلی چهار متغیر اصلی میدان عمق میدان را تأیین می‌کنند:
    اندازه فرمت تصویر: هر چقدر اندازهٔ فیلم یا سنسور بزرگتر باشد عمق میدان کمتر خواهد بود.
    اندازه روزنه دیافراگم: بزرگتر بودن روزنه دیافراگم عمق میدان را کاهش می‌دهد. ( شکل دیافراگم روی کیفیت بخش‌های غیر متمرکز عکس تأثیرگذار است )
    فاصله موضوع از مرکز عدسی: هرچقدر موضوع عکس به مرکز عدسی نزدیکتر باشد٬ عمق میدان کمتر خواهد بود.
    طول عدسی: عدسی‌های بلند در مقایسه با عدسی‌های کوتاه٬ بصورت کلی دارای عمق میدان کمتری هستند. برای مثال اگر همه متغیرهای دیگر یکسان باشند٬ یک عدسی ۲۰۰ میلی‌متری از یک عدسی ۲۴ میلی‌متری عمق میدان کوتاه‌تری دارد.

برای مطالعه بیشتر :
    کد:
    موفق باشید
    Last edited by rostamiani; 15-05-2010 at 09:06.

13. 4 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

البته که تاثیر داره

خیلی خیلی از توضیحاتتون متشکرم
    واقعا عالی بود

اینم تست نویز چند تا دوربین.خیلی عالی میشه اگه این نمودار ها رو هم تحلیل کنید

Canon G11 :

منبع :
    کد:
    Fujifilm F200 EXR :

منبع :
    کد:
    Panasonic FZ35 :

منبع :
    کد:
    Sony HX1 :

منبع :
    کد:
    Canon SX120 (این دوربین خیلی از مدل های دیگه ارزون تره، ولی خوبه یه مقایسه ای هم با مدل های گرونتر بشه )

منبع :
    کد:
    Noise.htm

با تشکر از sastwhc عزیز

دستت درد نکنه دوست عزیز
    البته یادمه برای رفتار نویزی در یکی از سایت‌های Review چند تا دیاگرام خیلی عالی گذاشته بود سعی میکنم پیداشون کنم.

اما در مورد همین نمودارها:

اول G11
    بطور محسوسی این دوربین در نور خورشید(3000 لوکس) نویزه خیلی کمتری نسبت به بقیه دوربین ها دارد.
    در عین حال در نور اتاق هم نویز کمتر از یک درصد نشان داده شده.بهمین دلیل یکی از کم نویز ترین دوربین ها همین G11 محسوب میشود.
    البته این رفتار نویزی بیشتر از اینکه ناشی از رفتار سنسور باشد حاصل پردازش گر جدید کنون می‌باشد که Noise Reducion قوی و قابل قبولی را ارایه میدهد(این موضوع در این دیاگرام ها فقط در نمونه ی کراپ شده زمینه قابل بررسی است ولی در یکی از سایت‌ها برای این موضوع هم دیاگرامی منظور شده بود)واقعیا این است که بیشتره دوربین ها با کاهش نویز تصاویر را سافت می‌کنند که معمولاً چندان دلخواه محسوب نمی گردد وای این دوربین تصاویر قابل قبولی را ارایه میدهد.
    نکته بسیار جالب این دوربین رفتار نویزی در ایزوهای 400 و 800 است.(این دوربین در ایزوی 800 مثل ایزوی 400 همچنان کم نویز است)معمولا این رفتار در ایزو های پایین‌تر در بعضی دوربین های با کیفیت دیده می‌شود.(مثلا در ایزوی 200 در نیکون های SLR که نویزی معادل ایزوی 80 دارند)کاربرد چنین قابلیتی استفاده از ایزوی 800 در نور کم و در نتیجه امکان استفاده از سرعت های بالاتر شاتر است است که باعث فریز شدن سوژه و عدم تأثیر لرزش دست می باشد.

دوم F200 یا S200

این دو دوربین از نظر اپتیکی با هم تفاوت دارند اما از نظر الکترونیکی تا حد زیادی مشابه می باشند.

همانطور که دیده می‌شود رفتار نوری این دوربین در نور کم در حد G11 یا حتی اندکی بهتر است اما در نور روز رفتار نوری چندان تغییری نمی یابد و نویز در حد روز و شب به هم نزدیک هستند.(انتظار داریم با افزایش شدت نور تا جند هزار برابر نویز افت قابل توجه ای داشته باشد اما بعلت سنسور بسیار حساس اتفاقاً نویز فقط کمی بهتر می شود)البته این مشکل از آنجا آغاز می‌گردد که اصولاً پردازنده‌ی فوجی کاهش نویز چندانی ایجاد نمی کند.فوجی در دفاع از این مشکل می‌گوید شارپ بودن را ترجیح می‌دهد و در صورت نیاز در مراحل ادیت پس از عکاسی این مشکل قابل رفع است که البته بسیار دفاع قابل قبولی است از طرف دیگر نوع قرار گیری واحد ها حساس به نور در سنسور فوجی مدل های EXR باعث شدن این سنسور بتوانند اندازه واحد حساس به نور را تغییر داده و در نورهای کم با کم کردن رزولوشن رفتار بهتری هم ارایه دهند که البته نمود این کار تنها در مقایسه و پس از از یک ادیت نسبتاً مشکل قابل اعتنا است و به نظر من خروجی در این مد(که البته دیاگرام انرا فعلاً اینجا نداریم )تفاوت اساسی با مد نرمال ندارد.ولی چشم انداز این تکنولوژی در آینده بسیار جالب خواهد بود.البته نیکون و کنون هم در این زمینه تکنولوژی های بسیار عالی و قابل توجه ای دارند که فقط در SLR گرانترشان بکار میرود.
    رفتار نویزی این سنسور در قیاس با G11 وقتی بیشتر ناراحت‌کننده است که می‌بینید G11 در حداکثر ایزوی ممکنه ی خود نویز 2٫5 درصدی را دارد ولی فوجی در ایزوی بالاتر از800 به سرعت به سمت نویزی معادل کمی کمتر از 4 درصد پیش میرود.در نظر داشته باشید این دوربین دارای مد ایزوی 12800 می‌باشد که در میان دوربین های کامپکت بی‌نظیر است ولی نویز بسیار بالای تصاویر این رده از ایزوها را تنها در صورت استفاده از چندین مرحله Noise Reducion نرم افزاری (با الگوریتم های مختلف) قابل استفاده میکند و در غیر اینصورت خروجی خام چندان قابل استفاده نمی باشد
    (به همین دلیل هنگام توصیه دوربین من معمولاً سؤال می‌کنم چقدر با Post Processing آشنایی دارید)

اما FZ35
    این دوربین گرچه رفتار نوری نامناسبی در نور روز دارد اما پایین نگه داشتن نویز حتی با افزایش قابل ملاحظه ایزو از محسنات پروسسور خاص پاناسونیک(ماتسوشیتا) است که در این زمینه بدلیل سالها تجربه در زمینه فیلمبرداری به آن دست یافته است.دوست عزیزم preowler عزیز در این زمینه با من اختلاف نظر داشت.
    البته این روش Noise Reducion با تغییرات رنگی و سافت شدن تصویر همراه است.البته دقت کنید این مطلب در حد درصد صادق است و اگر چشم آشنا نباشد حتی ممکن است تصاویر مثلاً یک دوربین درجه سه(مسلما FZ35 جزء آن نیست ودوربین خوبی در حد خودش محسوب میشود) را مانند خروجی یک دوربین درجه یک ببیند.
    البته این پردازش ها باعث قابل قبول تر شدن خروجی می‌گردد و شاید کمترین نیاز یه ادیت پس از عکاسی را در همین دوربین شاهد باشیم.

Sony HX1
    این دوربین در ایزوی بالا هم نویزه حدود 2٫5 درصدی دارد اما در هیچ ایزوی نمی‌تواند نویز بهتر از 1٫2 درصد بدهد بنابراین دوربین پر نویزی محسوب میشود. و... و... و...(حالا شما هی غر بزنید که چرا من سونی را در زمینه ی عکاسی ناموفق میدانم)

SX120
    دوربینی که رستمیان عزیز(آقا اسمه کوچیکتو بگو ما هم راحت باشیم)خواسته اند با بزرگترها مقایسه شود.
    ۱-این دوربین در نور کم (اتاق) و نور روز(فضای باز) میتواند یا نویز زیر 1 درصد عکاسی کند گرچه خیلی زود از محدوده ی 1 درصد فراتر می‌رود اما با افزایش ایزو ٫ کنترل نویز مناسبی را به کمک پردازنده کنون میبینیم.نشان به این نشان که در حداکثر ایزوی ممکنه دوربین کماکان نویزحدود 2 درصد میباشد پس سرعت بالاتر شاتر (در مد نیمه/اتوماتیک) باعث عکس‌های کم لرزش(+IS) و بسیار قابل قبول می گردد.
    البته در هیچ ایزویی این دوربین قادر به گرفتن عکس‌های بسیار کم نویز (مثل دوربین های گرانتر )نمی گردد اما این تفوات در حد دهم درصد است و شاید خیلی‌ها نتوانند تشخیص دهند و بخصوص در هنگام چاپ در سایز های متداول اصلاً قابل رویت نمیباشد.

شاید به همین دلایل است که صاحبان این دوربین بسیار راضی هستند(نویز2 درصد در ایزوی حداکثر که یعنی عکس‌های شفاف در مد اتوماتیک)

سلام

اصلا تاثیر داره؟

Fبالا باعث عمق میدان و وضوح بیشتر آلمان ها موجود در تصویر میگردد وبه نور بیشتری احتیاج دارد(سرعت کمتر شاتر)

سلام
    1=به این شکی نیست و اصلا به این موضوع کاری نداریم

2= بیشترم منظورم به همین بود => حالا اساتید دیگر هم در مورد این کمی توضیح بدن لطفا

من در جایی خونده بودم (یادم نیست کجا بود) که هرچی روزنه کوچیکتر (f بالاتر) گوشه های تصاویر شارپتر هستند. میخام بدونم این موضوع صحت داره؟

متشکرم
    تایید میشه

15. 5 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان من یه دوربین نیمه حرفه ای میخوام بخرم نظرتون درباره ی این چیه؟
    Olympus SP-590 Ultra Zoom
    مشخصات کلی :
    مشخصات کلی: دوربین نیمه حرفه ای - وزن 413 گرم
    مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CCD با کیفیت 12.0 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.33 اینچ
    فیلم: ابعاد DV - سرعت 30 فریم بر ثانیه
    لنز: 26-676 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 26 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
    عکسبرداری: سرعت شاتر از 1 به 2000 ثانیه تا 15 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 64 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و (6400-3200 در حالت دقت پایین حسگر) - فلاش داخلی (Pop-Up) با برد 8 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
    صفحه نمایش: 2.7 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل
    سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه xD Picture Card, MicroSD Card - باتری قلمی آلکالاین سایز AA (قابلیت استفاده از باتری قابل شارژ) - شارژر باتری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •