کسی نیست جواب مارو بده
کسی نیست جواب مارو بده
سلام.من رفته بودم بازی بخرم همین کرایسیس وارهد رو دیدم.می خواستم ببینم بازیش درسته بگیرم؟مثلassasins creed اولیه نشه؟راستی تو3 تا دی وی دی ک÷ی بود.
نه بابا اونجارو بايد مستقيم بري برسي به ايستگاه قطار وقتي رسيدي 2 تا اتاق روبروي هم هست كه عين هم هستند وقتي رسيدي يكي از اتاق ها تموم ميشه مرحله كافيه فقط وارد اتاق درست بشي
آقا اين عكست وحشتناك سياهه من كه نتونستم تشخيص بدم كجاست اسم مرحله رو بگو يكمم توضيح بده مشكلت چيه
تو این مرحله باید اون موجود بزرگ رو انقدر با موشک دستی بزنی تا از بین بره ....
همه جا هم هست شبیه بازوکا میمونه موشکها ! بردار و بزن که هر کدوم 3 تا موشک توش هست ....
حدودا 6 سری باید بزنی که میشه 18 تا موشک .... مواظب موشکهایی هم که خود اون پرتاب میکنه باش چون مثل رهگیر عمل میکنه و دنبالت میاد هر جا که باشی .
دمه کانتینر هم واینستا برو دورتر طرف جایی که پشت فرودگاه هست ... از اونجا بزنش .
بازی هیچ مشکلی نداره از تکین بگیر که اصلا کرک هم نمیخاد .
2 تا دی وی دی هست .
اين مرحله آخرشه؟
كدوم مرحله اس من از عكس كه چيزي تشخيص نميدم شما اگه تشخيص دادي ميشه بفرمايي كدوم مرحله هست؟
خوب بچه ها من رفتم و در XP نصب كردم
اون مشكلاتي را كه ويستا داشت ديگه نداره
گمونم ويستا 64 بيتي من ايراد داره
و حالا نتيجه سيستم من :
در تنظيمات زير بخوبي و بدون كوچكتري مكثي تونست باز كنه
رزوليشن : 1024*768
AA : 16xQ
و Advanced گرافيك : Gamer
و در حالت ENTHUSIAST با رزوليشن 1024*768 با AA تا 4x تونست خوب باز كنه ...
اين يه كمي واسه خودم عجيب بود چون تا اين حد انتظار نداشتم
واسه همين كمي جلوتر رفتم تا ببينم تو درگيريها سرعت چجوره
بعد جلوتر كه رفتم از بدشانسي تقريبا از همه طرف دشمن ريخت سرم با اين حال سرعت بازم خوب بود
پس با قاطعيت ميتونم به دوستان (مخصوصا كرازر) بگم كه اين نسخه نسبت به نسخه قبلي خيلي رونتر شده
و با اين همه حال گرافيكش هم از قبلي بيشتر شده
واقعا كه آخره گرافيكه ...
Maximum Game
زنده باد Crytek
Last edited by golmohammadi; 30-09-2008 at 18:19.
این آخرین مرحله بازی هست که تو فرودگاه باید اون موجود رو بکشی !
طریقه مقابله کردن رو هم گفتم ...
ولي اونجا كه يه عالمه اسلحه مخصوص نيست يه دونه اس اونم توي لاشه هواپيماي سقوط كرده تو اون جعبه جا سازي شده با نقطه زرد رنگ هم مشخص شده تو نقشه. 4 5 تا بزني بهش ميوفته زمين
این همه موشک از کجا پیدا کنم الان اون اسلحه ای که دستمه با اون چی می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
مگه سیستمت چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)