سلام.
1- گزینه Show Hidden انتخاب شده باقی میمونه یا اینکه هربار سراغ Folder Option میرید شده Don't Show ؟ در این مورد احتمال ویروسی شدن ویندوزتون هست.
2- اگر Show میمونه. فقط با تعدادی فایل Hidden مشکل دارید یا هر فایل Hidden ای؟
سلام.
1- گزینه Show Hidden انتخاب شده باقی میمونه یا اینکه هربار سراغ Folder Option میرید شده Don't Show ؟ در این مورد احتمال ویروسی شدن ویندوزتون هست.
2- اگر Show میمونه. فقط با تعدادی فایل Hidden مشکل دارید یا هر فایل Hidden ای؟
سلام![]()
دوست عزیز این مشکل میتونه برای این باشه که شما حجم بالایی رو هایدن کردین چون در xp حجم محدودی رو میشه مخفی کرد
برای دیدن فایل های مخفیت باید تیک این گزینه که در عکس زیر مشخصه رو برداری و بعد فایلهارو از حالت مخفی در بیاری.
این گزینه در قسمت فوبدر آپشنfolder aptions هست
این کار رو امتحان کن جواب میده ومارو هم فراموش نکن.![]()
Last edited by p30boy.s; 13-04-2009 at 17:34.
مدتی است که باهنگ کردن بی دلیل و نا منظم ویندوز (پنتیوم 4 )مشکل روانی پیدا کردم ، فن cpu و فن پاور ، کارت گرافیکی ، رم عوض کردم مشکل حل نشده دیروز یادم افتاد که سرویس پک 3 نصب کردم ولی یادم نیست که قبل از نصب هم این مشکل داشتم یا نه !!!! بنظر شما میتونه این مشکل از سرویس پک 3 باشه ؟
تنها راهنمای هم وقتی ویندوز بالا میاد موزیک ویندوز با قطع و وصل به گوش میرسه؟!!! ولی بعدش همه چیز درست هست تا هنگ کنه!!!
ایا با remove کردن sp3 به حالت اول که sp2 بوده برمیگرده یا باید دوباره ویندوز نصی کنم؟
ربطی به سرویس پک 3 بودن نداره.
شما یا سیستمت ویروسی/ یا باید یه ویندوز دیگه نصب کنید./
دوستان من جديدا متوجه شدم كه بسياري از فونتها رو نميتونم بخونم
خيلي عجيبه چون فارسي رو هم نصب كردم
البته مربوط به بعضي نوت پدها ميشه كه بجاي نوشته علامت سوال نشون ميده و تغيير فونت هم مشكلي رو حل نميكنه!!! البته ممكنه اون فايلها به زباني غيراز فارسي و انگليسي بوده باشند
كس ديگري هم با اين مسئله برخورد داشته؟
Last edited by NELLY; 17-04-2009 at 23:18.
سلام دوستان
من ويندوزسرويس پك 3روداشتم و سالم بود خاموشش كردم ودوباره كه روشن كردم خطا داد كه "درپوشه سيستم 32 فايل كونفيگ ،يه پوشه به نام سيستم حذف شده يا خراب شده لطفاتعميركن ويندوزرو "
وقتي سي دي ويندوز سرويس پك 3روگذاشتم تعمير نشد ومجبوربه نصب دوباره ويندوز شدم
3تاسوال دارم
چرااين فايل خراب شده؟؟؟
چراتعميرنشد؟؟؟
چه كاركنم كه دوباره اين مشكل پيش نياد ؟؟
ممنون
=======+
يادم رفت بگم من انتي ويروس نود32دارم كه هميشه اپديته وفقط دوياسه بارازحالت سبزبه نارنجي دراومده كه بعدازديدن وضعيت نارنجي بلافاصله دوباره اپديتش ميكردم
هرچندوقت يه بار بعدازروشن شدن سيستم يه پيغام راجب تعمير يا اپگريد رجيستري ميخوندم كه اين براي من خودم خيلي عجيب بود چوناصلا بارجيستري ويندوز كاري ندارم
اخرين نكته اين كه من اپديت شدن ويندوز رو بلافاصله بعدازنصب دراولين اجراي ويندوز خاموش كردم
Last edited by P A R M I S; 23-04-2009 at 21:42.
سلام.من یه dell مدل vistro 1500 دارم .که سی دی ویندوزش رو گم کردم.الان می خواستم ویندوزش رو تعمیر کنم با سی دی لپ تاپ بابام این کار رو کردم!که dell xps . حالا سیستمم موقع بالا اومدن کد فعالسازی می خواد و هیچ جور هم بالا نمیاد.فقط عکس دسکتاپم میاد.یعنی با سیستمم نمی تونم به اینترنت هم وصل شم که کد رو بگیرم.میشه از microsoft با دادن product key کد activation رو هم گرفت.تورو خدا هر کی هرچی به ذهنش می رسه برام میل بزنه زود.ضمنا safe mode هم نمی تونم بیام بالا چون مونیتورم چن روز پیش سوخته و الان با ال سی دی تلویزیونم بالا میامو اون حالتsafe modeجواب نمیده!کممممممممممک
pejmangame
اگه نباشه جاش خالی می مونه
تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: Capcom
تو اینترنت فونت فارسی نمیشه استفاده کنم!
--------------------------------------------------------------------------------
salam
man win xp servis pak 3 nasb kardam
hala to internet masalan haminja ya yahoo masenjer nemitonam farsi type konam
moshkel az kojas???
font farsi ham daram
toye word win farsi mmishe vali to net va ie va yahoo na
اقا سلام.دوستان اول بگم اگر سوالم تکراری بود لطفا جواب بدید بهش چون راسیتش حوصله و اعصاب گشتن توی این صفحات رو ندارم.
خب حالا مشکل من:
من الان حودود 2ماهی میشود که سرویس پک 3 استفاده میکنم،و ویندوز هم از طریق نت اپدیت هست،مشکل من این هست که بعد از یک مدتی سیتم تا بوت میشه میاد وارد ویندوز بشه ریست میشه،بازم میگم بعد از یک مدت کوتاهی که ویندوز رو نصب میکنم،در این مدت شاید به فاصله 1هفته یک بار این کار رو انجام میدم،دیوانه شدم دیگه.
بی جهت ریست میشه،کل سیستم هم چک کردم ویروسی نشناخت.
نمیدونم از چی هست،دوستان اگر میدونن ثواب میکنن بهم بگن چون دیگه قاطی کردم
با تشکر از همه شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)